Įkraunama...
Įkraunama...

Brugmansijos ir durnaropės

QUOTE(jediara @ 2013 01 02, 21:07)
Ir kaip Jūs galėjote sodinti į kibirus be skylučių ir dar palikti lauke, kad prilytų doh.gif Juk ir taip žiemą labai reikia saugoti rolleyes.gif

Tai va kazkas pasake kad kelk y kibirus ,o jau kad proto ner kad skylutes padaryt doh.gif ,o lauke palikau kad prilytu galvoju dar geriau geriau prigis ,nu vienu zodziu ,kaip sako kol ant savo praktikos neisbandysi ,nieko ir neismoksi,rytoj perkelsiu ziuresiu ,bet daba jau visai pasimeciau ,kai perkelsiu y vazonus ir pripilsiu geliu zemes ,ar reiks palaistyt ,jau net nebezinau ,kita vertus jug isbeks per skyles ,ai nu vienu zodziu jau nieko nebezinau ,o ir pakirpinet jauciu kol jos miega negaliu,
Merginos ,ka jus darytumet,(aisku jus jau tokiu klaidu nebutumet pridariusios ,as cia megeja augintoja su savo protu blush2.gif )
Atsakyti
merginos,
ar rusy laikomas brugmansijas reikia retkarciais palaistyt? blush2.gif
ir dar domina, nuo kada jas galima inest i kambari?
Atsakyti
QUOTE(oksanele02 @ 2013 01 03, 00:05)
Tai va kazkas pasake kad kelk y kibirus ,o jau kad proto ner kad skylutes padaryt doh.gif ,o lauke palikau kad prilytu galvoju dar geriau geriau prigis ,nu vienu zodziu ,kaip sako kol ant savo praktikos neisbandysi ,nieko ir neismoksi,rytoj perkelsiu ziuresiu ,bet daba jau visai pasimeciau ,kai perkelsiu y vazonus ir pripilsiu geliu zemes ,ar reiks palaistyt ,jau net nebezinau ,kita vertus jug isbeks per skyles ,ai nu vienu zodziu jau nieko nebezinau ,o ir pakirpinet jauciu kol jos miega negaliu,
Merginos ,ka jus darytumet,(aisku jus jau tokiu klaidu nebutumet pridariusios ,as cia megeja augintoja su savo protu  blush2.gif )

Tikėkimės, kad ši klaida bus su laiminga pabaiga mirksiukas.gif Dabar persodinusi tikrai jau kurį laiką nelaistykite, nes kad tik nebūtų šaknys puvinį "pasigavusios" g.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2013 01 02, 22:07)
  Dabar persodinusi tikrai jau kurį laiką nelaistykite, nes kad tik nebūtų šaknys puvinį "pasigavusios"  g.gif

Bandysiu ir as taip galvoju nelaistyt,po poros savaiciu bus matyt jau manau ,gerai tik kad ne visi kibiruose ,6vazonuose ,ligu nieko kieti ,zali grazus stovi,
Arrivederici as įnesu y namus kovo pradzioj ,,pernai kova įnesiau ,o balandzio vidury tik pirmi lapeliai pradejo kaltis,ir galvojau kad jiems galas ,vis pakirpdavau paziuredavau ,ziuriu zali ,o kaltis lapeliai nenorejo ,o po to kai jau prasikale greit augt pradejo,gal kitos inesa dar anksciau?
Ir dar pernai rusy isvis nelaisciau ir viskas gerai,o sako reik palaistyt kai jau zeme isdziuva g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oksanele02: 02 sausio 2013 - 22:40
QUOTE(Arrivederici @ 2013 01 02, 22:06)
merginos,
ar rusy laikomas brugmansijas reikia retkarciais palaistyt? blush2.gif
ir dar domina, nuo kada jas galima inest i kambari?

Reikia retkarčiais palaistyt, kad neperdžiūtų žemė. Jei turite sąlygas, galima net vasario mėnesį parnešt į kambarį, tuomet greičiau sulauksite žiedų mirksiukas.gif
Atsakyti
oksanele02 as patarciau dar ir sveiku sakuciu nuspijaut ir pasimerkt, maza ka.
karambole siuliciau ir tau Mayos gabaliuka atsipjauti , jei dar sveiko yra.
Jeiu teisngai atsimenu pernai Kile is www.kwekerijgommer.com uzsakinejo.

Atsakyti
QUOTE(Purkelis @ 2013 01 03, 18:16)
oksanele02 as patarciau dar ir sveiku sakuciu nuspijaut ir pasimerkt, maza ka.

Esu rudeny nupjauscius ,po kol kas nelabai suprantu ar jios prigijo ,kai nesiu y kambary is rusio tada matysiu ar leidzia lapelius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(oksanele02 @ 2013 01 03, 18:59)
Esu rudeny nupjauscius ,po kol kas nelabai suprantu ar jios prigijo ,kai nesiu y kambary is rusio tada matysiu ar leidzia lapelius smile.gif

Rudenį įšaknydintas būtų geriau per žiemą ant palangės auginti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Linetax @ 2013 01 03, 20:04)
Rudenį įšaknydintas būtų geriau per žiemą ant palangės auginti  ax.gif

Nu va ir vel nedasuto ,rytoj nesiu namo ziuresiu ,ka rodo blink.gif
Atsakyti
Oi, merginos, pasiguosiu... Pavasari kai siuntemes su Kile is vokieciu, tai kaimynei paemiau naujiena Angels New Fascination. Jei mano parsisiustos brugmansijos paaugo tik iki kokiu 50 cm, tai josios toji soktelejo iki kokio 1.50 cm. bigsmile.gif Nu taip graziai augo zydejo... Vakar jai pasukau paklausti kaip ziemoja jos augalas, o ji, vista, pasirodo nespejo inesti pries salnas, tai nusalde verysad.gif Nu, bliamba, kaip gaila, bet dar turiu vilties, kad pavasari is saknu atzels doh.gif Reikes kuria diena iki jos nulekt ir savo akim paziuret, kas ten per padetis....
Atsakyti
Laba diena 4u.gif noriu irgi pasiguost,labai norejau geltonos brugmansijos,gavau ir numire ji pas mane verysad.gif palaisciau ir palikau verandoi,ir kaip tycia ta nakti buvo didele salna ir nusalo verysad.gif tai va,dabar noriu paklausti ar galesit man Linetax man dar kokia sakele parupinti pavasari ar rudeniop?pirkau pas jus 2 sakeles jau su saknim,viena sau,kita mamai,ir abi susaldem doh.gif bet aciu devui is 7 brugmansiju tik viena zuvo,bet ir tai per mano ziopluma,jei buciau inesus i namus,butu irji gyva smile.gif
Atsakyti
Ziuriu, pas visas nuostoliai ivairiausi... Karambole, gaila, kad kaimyne tokia neapdairi buvo ir jau dideli augala nusalde...

doh.gif

As taip pat saviskes apziurejau...Nu, panasu, kad nesiseka man su baltomis ir viskas. Vel dziusta nuo virsaus ir traukiasi stiebai jau siemet zydejusios... Taip palaipsniui...Laikau rusi, kur mazdaug 10 C yra, nezinau, kur ja ir bepastatyti. I kambari negaliu tokio drimbos parnest, o ten bijau, kad gali mirt.

Mazikiu pora parsinesiau issigandus i kambari, mat irgi nesumedejusios virsunes eme trauktis, dziuti. Nupjoviau, pabarsciau pelenais, bet ziuriu, jos, rupkes, nori toliau dziuti, traukti stiebus.

Nupjauti tuos dziuvenas nuo virsaus, ar laukti? Yra nedideles, tik pagaliukai, tai neramu, kad grazias veisles prarasiu. P. S. Dabar parnestos jos i kambari, stovi ant palanges ~ 18 C. Po apacia radiatorius. Zeme dregna. Turincios patirties gal ka pasiulysit? g.gif
Atsakyti