Įkraunama...
Įkraunama...

Brugmansijos ir durnaropės

QUOTE(skaidra111 @ 2012 10 15, 22:10)
SOS merginos, gal kuri dar nemiega. Mano suo pora brugmansijos lapu suvalge. Zinau , kad ji nuodinga , bet nezinau ant kiek. verysad.gif
ka daryt, ka daryt. Gal kuri tokia patirti turit???????

blink.gif Kaip laikosi šunelis? jeigu aptino akytės ir sunkiau kvėpuoja, vežkit pas vet'ą verysad.gif manoji buvo užvalgiusi difenbachijos-leido nuo alergijos ir nuo šoko rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Wėtra @ 2012 10 16, 10:26)
blink.gif  Kaip laikosi šunelis?  jeigu aptino akytės ir sunkiau kvėpuoja, vežkit pas vet'ą  verysad.gif manoji buvo užvalgiusi difenbachijos-leido nuo alergijos ir nuo šoko  rolleyes.gif

Aciu merginos, Suniui viskas gerai. vedziau vakar vidury nakties pasivedzioti, tai buvo linksmas kaip visada. Po to dar apie 4 nakties keliausi irgi buvo viskas gerai. Tik dabar mane vyras vercia mesti brugmanstija lauk- sako per didele rizika, o as jos taip gailiu....Aisku ir suns gailiu. Nu zodz. jus kaip gelininkes mane suprasit. Mano gele baltai zydi aukstis 1,50 m ziedai dideli. Nu zodz. grozis. Pavadinimo tikslaus nezinau, nes dave sunaus buvusi aukle, o jai dar kazkas, zodziu vardas pasimete.
Atsakyti
QUOTE(skaidra111 @ 2012 10 16, 11:38)
Aciu merginos, Suniui viskas gerai. vedziau vakar vidury nakties pasivedzioti, tai buvo linksmas kaip visada. Po to dar apie 4 nakties keliausi irgi buvo viskas gerai. Tik dabar mane vyras vercia mesti brugmanstija lauk- sako per didele rizika, o as jos taip gailiu....Aisku ir suns gailiu. Nu zodz. jus kaip gelininkes mane suprasit. Mano gele baltai zydi aukstis 1,50 m ziedai dideli. Nu zodz. grozis. Pavadinimo tikslaus nezinau, nes dave sunaus buvusi aukle, o jai dar kazkas, zodziu vardas pasimete.

Nemesk, šuniukui greičiausiai kas nors negerai su skranduku buvo, ieškojo žolytės (bent manoji taip daro, dabar specialiai šuniui laikau į bliūdą pasodintų varpučių blush2.gif lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(skaidra111 @ 2012 10 16, 11:38)

Jeigu tokia didele , tai gali medeli formuoti, lapai gi aukstai nepasieks nebent suo labai aukstas smile.gif As pernai uztvaras nuo katino daraiu ir vistiek dzin jam buvo gal biski lapu ir pagrauze , bet sveikas ir laimingas.
As vak sau prisizadejau kitais metais jokiu nauju augaliuku neuzsisakinet , bet nezinau kaip astilaikysiu.
Atsakyti
QUOTE(Purkelis @ 2012 10 16, 13:01)
Jeigu tokia didele , tai gali medeli formuoti, lapai gi aukstai nepasieks nebent suo labai aukstas smile.gif As pernai uztvaras nuo katino daraiu  ir vistiek dzin jam buvo gal biski lapu ir pagrauze , bet sveikas ir laimingas.
As vak sau prisizadejau kitais metais jokiu nauju augaliuku neuzsisakinet , bet nezinau kaip astilaikysiu.

pas mane suformuotas 5 stiebu krumas. Dideli lapai ir ziedai virsuje, bet as pries inesdama namo tuos lapus apkarpiau, kad man naminiu geliu neuzkrtestu, tokius kur biski pakandzioti arba siek tiek pasiraite, tai tas nukirptus du lapus nusiciupes buvo.
Atsakyti
QUOTE(Purkelis @ 2012 10 16, 05:50)

Atras namo aukstas tapo dziungelm smile.gif gavau velniu kad per daug turiu  tongue.gif

lotuliukas.gif

QUOTE(Linetax @ 2012 10 16, 09:48)
Aš savo  jau susodinau į vazonus ir arčiau namo sustačiau, į rūsį dar nenešu. Nedaug palyginus su Jumis auginu brugmansijų, bet irgi gaunu velnių, kad per daug  biggrin.gif

pavydziu jums, as saviskes jau ketvirtadeini sutysiau ziemot, tik 3 liko - nespejau, o ir siaip galvoju ziuresiu kaip bus, tai patikekit, nusalo gerai... kaip visada sitoj duobej ankstyvos rudenines salnos ir velyvos pavasarines doh.gif kaime alytaus rajone dar jurginai zydi, o mano kiemas praktiskai tuscias... na ten vienas kita rudbekijos krumas ir rudeniniai astrai...

Purkeli, as jau zadejau sau viena karta, bet supratau, kad neistesejau ir daugiau nezadu lotuliukas.gif ziuresiu pagal aplinkybes, nes pavasari toks azartas apima - noras kazko naujo ir idomaus smile.gif
Atsakyti
Mano ir jau kibiruose,geltona perkirtau is vienos gavos net trys ir visos su saknim,jau saku nebekisau ,uzteks tu triju ,bet kad ir su saknim nu tokios nulepusios svyra zemyn,kazkas sake reik trumpint ,bet bijau ,kazi kiek jas trumpint g.gif ,lapus ir reiks nuskabyt ,nes jau beveik savaite kibiruose ,bet lapai tokie nuliepe .Lauke tiek daug neatrode ,o daba ka iskasiau ,sukisau y kibirus tai paskaiciavau 10augaliuku gavos ,jetau visi tokie auksti ,o rusys toks zemas mano ,nedidelis ,kazi reiks suguldyt su visais kibirais ,kazkaip g.gif
viena ruzava dar lauke zydi neiskasta ,dar pranese graziu oru tai pasidziaugsiu ziedais biggrin.gif
Ir dar jei patrumpinsiu ,ar zydejimui tas tures ytakos kitais metais,nes geltona patrumpinau ant 10centimetru ,tai sia vasara ir neprazydo? g.gif
Atsakyti
Pas mane brugmansijos ir lauke. Vazonus sustaciau uzuovejoj, zydi. Prasciau atrodo kuriuos zemej. Buvusi vetra apdraske, bet keli ziedai kabo. Pas mus nebuvo salnu. Jurginai zydi. Kiek trumpinti ir as nezinau. Mano jauni augaliukai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aldam: 17 spalio 2012 - 08:50
Kilė rašė apie apie šakelių patrumpinimą dauginant. O šiaip aš savo augalų, kurie ruošiasi žiemoti, netrumpinu jei telpa per duris ir jei yra pakankamai vietos rūsyje. O jei reikia trumpinti, tai manyčiau kaip ir dauginant, trumpinti virš "Y" .
Atsakyti
Tada netrumpinsiu. Pro duris laisvai tilps. Tik rusys mano tamsus. Reiks drauges prasytis kad priimtu, pas ja po visu namu ir sviesus. Ir dar vazonu dideliu reikia nusipirkti.
Atsakyti
QUOTE(aldam @ 2012 10 17, 13:30)
Tada netrumpinsiu. Pro duris laisvai tilps. Tik rusys mano tamsus. Reiks drauges prasytis kad priimtu, pas ja po visu namu ir sviesus. Ir dar vazonu dideliu reikia nusipirkti.

Aš šiemet pirkau iš Senukų tokius paprastus plastikinius juodus su rankenomis šonuose, nebrangūs, rūsyje grožio nereikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nikita123 @ 2012 10 17, 19:38)
Manieji stiebai atsigavo biggrin.gif Dabar jau gražiai atrodo, ir laukiu nesulaukiu kada pradės leist šaknis.
Taigi, gal kam išaugo nereikalingų šakų ir nori jų atsikratyti biggrin.gif ? Priimsiu wink.gif Už šakelę sumokėsiu  mirksiukas.gif

As turejau daug dideliu geltonu saku ,neturejau kur det tai ismeciau ,bet yra ruzava ,dvi labai dideles jau tokio dydzio kaip visas augalas ,bet tai kaip ta kota siust pastu g.gif ,ir dar yra viena neapipjaustyta dideliu saku ,tik nezinau spalvos neprazydo ,bet saku dydis tai galingas biggrin.gif
Atsakyti