As tai irgi labiau vasara dauginu, tada dar ir paauga augalelis, kita karta tiek, kad medeti pradeda, todel jau nebutina ji nesti i namus. paprastai as dauginu is pasaknio ugliu (atzaleliu) tai del ziedu problemu neturiu, bet keik esu is Kiles emus saku, visos buvo su ziedais dazniausiai tai juos apskabydavau ir jokiu problemu.
Na maniskiu tik 5 liko lauke, 3 mazos ir 2 dideles. Zeme pilna saku su ziedais... liudna ir kiemas labai tuscias lieka...
Nors ir vėlai, bet ir aš pagaliau sulaukiau žiedų
<script src='http://imageshack.us/shareable/?i=dscn5477z.jpg&s=341' type='text/javascript'></script><noscript></noscript>
Uploaded with ImageShack.us
<script src='http://imageshack.us/shareable/?i=dscn5477z.jpg&s=341' type='text/javascript'></script><noscript></noscript>
QUOTE(jediara @ 2012 10 11, 21:38)
Gražuoliai Kaip paskutinė vadinasi?
Nusipjoviau aš jas vakar. Pamerkiau į vandenį. Na bet vaizdas dabar Nuvytusios...Lapai baigia nudžiūti Nežinau kas man su jomis bus...
jediara- grožis žiedų...... neišpasakytas....
jediara- grožis žiedų...... neišpasakytas....
QUOTE(nikita123 @ 2012 10 13, 18:43)
Nusipjoviau aš jas vakar. Pamerkiau į vandenį. Na bet vaizdas dabar Nuvytusios...Lapai baigia nudžiūti Nežinau kas man su jomis bus...
Pradžioje visuomet taip būna, juolab, kad nusipjovėte iš lauko, o pamerkėte namuose, pasikeitė augalui aplinkos sąlygos. Po keleto dienų turėtų šakelė atrodyti tvirčiau.
QUOTE(Linetax @ 2012 10 13, 20:29)
Pradžioje visuomet taip būna, juolab, kad nusipjovėte iš lauko, o pamerkėte namuose, pasikeitė augalui aplinkos sąlygos. Po keleto dienų turėtų šakelė atrodyti tvirčiau.
O ar dengiate kokiu maiseliu ar i inda koki dedate ta pasodinta sakele?
QUOTE(Linetax @ 2012 10 13, 20:29)
hu....nuraminot
QUOTE(*finy* @ 2012 10 13, 21:09)
O ar dengiate kokiu maiseliu ar i inda koki dedate ta pasodinta sakele?
Aš nedengiu jokiu maišeliu, tiesiog pamerkiu į stiklainiuką su vandeniu arba sodinu tiesiai į žemę ir laistau.
SOS merginos, gal kuri dar nemiega. Mano suo pora brugmansijos lapu suvalge. Zinau , kad ji nuodinga , bet nezinau ant kiek.
ka daryt, ka daryt. Gal kuri tokia patirti turit???????
QUOTE(skaidra111 @ 2012 10 15, 22:10)
SOS merginos, gal kuri dar nemiega. Mano suo pora brugmansijos lapu suvalge. Zinau , kad ji nuodinga , bet nezinau ant kiek.
Kaip tavo sunelis laikos ? Itariu daug kas nuo mases priklauso.
Senai pas jus jau lankiausi, pas mane siemet su ziedais prastokai sutempaiu visas,isskyrus geltona (ji ant priengio savo verpelius demonstruoja ir gyvenima saldina), jau namo tai laukiu gal pagaliu parodys koki grozi savyje laiko. Atras namo aukstas tapo dziungelm gavau velniu kad per daug turiu
QUOTE(Purkelis @ 2012 10 16, 04:50)
Aš savo jau susodinau į vazonus ir arčiau namo sustačiau, į rūsį dar nenešu. Nedaug palyginus su Jumis auginu brugmansijų, bet irgi gaunu velnių, kad per daug