Įkraunama...
Įkraunama...

Brugmansijos ir durnaropės

QUOTE(kaškoniukas @ 2012 10 05, 22:21)

Silke  wub.gif labai grazus augalai ir ziedai thumbup.gif
Pirmoji kokia? Kartais ne Dalen's Pink Amour?
..

Aciu visoms uz pagyras, neturiu daug veiksliu, bet sios tikrai mano megstamos. Kitos dar mazos. Pirmoji, kastoniuk, "Salmon perfection".
Atsakyti
QUOTE(kristinkag @ 2012 10 02, 12:59)
Merginos, gal kai genesit savo grozius ziemai galesit man atsiusti kokios nelepios roziniais ziedukais brugmansijos sakeliu veislines nebutina nes jos buna lepesnes, tariausi su Kile ir Nidulia, bet dabar ne viena neduoda zinios, as buvau 2-viem men. dar isvykus

Pas>mane>rozine,kurios>jus>norejote,tokia>nusususi>dabar,kad>nematau>ka>galeciau>nuskinti>nuo>jos doh.gif Ji>labai>gausiai>zydejo,tai>gal>isvargo>ir>todel>dabar>tokia>paliegusi.Va>geltonoji,tai>grazi>ir>gera>saka>sone<auga,kuria>reikes>geneti,ji>labai>tinkama>uzsiauginti.Tad,jei>kuri>nori-labai>prasom.Vilnius
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2012 10 07, 16:21)
Pas>mane>rozine,kurios>jus>norejote,tokia>nusususi>dabar,kad>nematau>ka>galeciau>nuskinti>nuo>jos doh.gif Ji>labai>gausiai>zydejo,tai>gal>isvargo>ir>todel>dabar>tokia>paliegusi.Va>geltonoji,tai>grazi>ir>gera>saka>sone<auga,kuria>reikes>geneti,ji>labai>tinkama>uzsiauginti.Tad,jei>kuri>nori-labai>prasom.Vilnius

Tada is kitos mamytes prasysiu, bet labai norejau tokios kaip jusu prazysta geltonai o nuzydi jau rozine wub.gif jei tokios nieks netures tai rozines prasysiu
Atsakyti
QUOTE(kristinkag @ 2012 10 07, 19:13)
Tada is kitos mamytes prasysiu, bet labai norejau tokios kaip jusu prazysta geltonai o nuzydi jau rozine  wub.gif  jei tokios nieks netures tai rozines prasysiu

Gal>kitamet>bus>sakeliu,tai>parupinsiu:)
Atsakyti
QUOTE(kristinkag @ 2012 10 07, 19:13)
Tada is kitos mamytes prasysiu, bet labai norejau tokios kaip jusu prazysta geltonai o nuzydi jau rozine  wub.gif  jei tokios nieks netures tai rozines prasysiu

pas Nidulia paprasta ruzava, manau tokia kiekviena is musu turi, o kadangi jos labai augios tai tikrai su sakomis siuo metu neproblema bus.
As planuoju jau nuo ateinanancios savaiteles pamazu nesti i patalpa nuo maziausiu, vyras siandien dar nuo erkutes nupurske, sako kad tau ramiau butu... pranasauja lyg salnas i savaites pabaiga jei niekas nesikeis... gaila, nes sakos pilnos ziedu...
Atsakyti
QUOTE(kaškoniukas @ 2012 10 07, 21:30)
pas Nidulia paprasta ruzava,  manau tokia kiekviena is musu turi, o kadangi jos labai augios tai tikrai su sakomis siuo metu neproblema bus.
As planuoju jau nuo ateinanancios savaiteles pamazu nesti i patalpa nuo maziausiu, vyras siandien dar nuo erkutes nupurske, sako kad tau ramiau butu... pranasauja lyg salnas i savaites pabaiga jei niekas nesikeis... gaila, nes sakos pilnos ziedu...

Jei pas jus tokia yra tai tada noriu, ji prazysta geltonai ir paskui nusidazo rozine? Tai kai genesit didziasias tai perspekit noresiu sakeliu
Atsakyti
[Bsilke[/B] ,tavo tikrai laaabai grazus augaliukai ,jei gali dar kart pasakyk kuo tresi?kas kiek laiko tresi?
Mano tai nei per kur tokiems neprilygsta ,daugiausia po du ziedukus teprasiskleisdavo ,o va daba tai ant keliu tikrai yra virs 20pumpuru ,bet ji tokia ruzava be spalvos visai ,kitos visai nezydejo ,nu dar balta keliais ziedais nustebino ir viskas ,nepatyriau to grozio dziaugsmo,Ir dar norejau paklaust ,kada tu is rusio isnesei siemet augaliukus ?
Rytoj jau kasiu likusias ir nesiu y garaza ,ir dar sako kad pries ziemos mieguty reik nuskabyt visus pumpurus ir lapus ,ar tiesa?
Papildyta:
IR dar noriu paklaust ka daryt su tom sakom priaugusiom ju daag ,bet kai kitos brugmnsijos neprasiskleide ,tai net nezinau kaip jos atrodo ,o ir kitos jau tokio dydzio kaip visas augaliukas
Atsakyti
Oksanele, dekui. Trasos - ruzava kemira, sauja nemaza i laistytuva. Daznumas - kaip kada, bent savaitej karta tai tikrai. Bent jau as, kai salta pasidaro, nesu i rusi, nebelaistau ir lapai patys nukrenta. Neskinu ju. kaip is tikro reikia nezinau. schmoll.gif
Atsakyti
Aciu uz informacija,daba kati ir skambinau tai moteriai is kurios pirkau ,tai viska nupasakojo nuo iki,dabar jau ramiau rupimi klausimai isaiskinti smile.gif
Papildyta:
nupasakojo ,kad tas ataugas reik nukirpt ,sukist y zeme gelem lengvesne ir laistyt ,ir sake kad jas dar neysisaknijusias galim nest y rusy,ar jus taip darot?nes kita moteris sako pirma pamerk y vandeny kol isleis saknis ,tada sukisi y vazonus?
Atsakyti
Sveikos,
turiu klausimą. Esu nusižiūrėjus Brugmansijos keltą šakelių. Na bet ta moteriškė, kuri augina, sako jog tas šakas, man nusiskinti po žydėjimo. O kita tetulė sako, kad skinti prieš šalnas. Tai kuriuo metu geriausia skinti? Ar kaip nužydės ar nelaukt kol nužydės ir skinti dabar, kol dar nebuvo stiprių šalnų?
Atsakyti
QUOTE(nikita123 @ 2012 10 11, 14:25)
Sveikos,
turiu klausimą. Esu nusižiūrėjus Brugmansijos keltą šakelių. Na bet ta moteriškė, kuri augina, sako jog tas šakas, man nusiskinti po žydėjimo. O kita tetulė sako, kad skinti prieš šalnas. Tai kuriuo metu geriausia skinti? Ar kaip nužydės ar nelaukt kol nužydės ir skinti dabar, kol dar nebuvo stiprių šalnų?

Aš jas dauginu visą vasarą iki dabar. Nežiūriu žydėjimo, nelaukiu šalnų, jei šakelė nereikalinga, nuskinu ir sodinu į vazonėlį, o jei yra žiedelis ir tos šakos negaila nuskinti nuo motininio augalo, žiedelį nuskinu ir šaknydinu. Šaknydinti galima sodinant iš karto į žemę arba įmerkiant į vandenį ir laukti kol šaknelės užaugs. Ta moteriškė tikriausiai dar nori pasidžiaugti žiedu, todėl ir pataria šaknydinti po žydėjimo biggrin.gif Taip apie dauginimą manau aš, o gal kitos Jums patars kitaip mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai kad ta šaka be žiedų biggrin.gif
user posted image
Akivaizdžiai matyti apačioje nereikalingos šakos. Aš jas ir noriu nusipjauti.
Atsakyti