Įkraunama...
Įkraunama...

Brugmansijos ir durnaropės

QUOTE(vera.vera @ 2012 10 05, 14:06)
kokia gražuolė wub.gif gaila, kad rudeniški orai negailestingi grožiui verysad.gif
Mountain Magic  wub.gif  wub.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti

Ikeliu ir as keleta nuotrauku is rudeninio zydejimo. Ziedai truputi pabluke, bet vis tiek labai grazus. Nepraejo vejuotos naktys be nuostoliu - oranzine "Angels flight" nugriove ir nulauze ziedu daug, nupaveikslavau jau tik kai keletas zydinciu belike buvo... doh.gif
Labai dziaugiuosi baltaja "Knighti" , buvau numarinus, taciau, netiketai laimingai atgavau is moters, kuriai buvau davus augineli ir kuriai pasirode, kad neverta su ja vargti smile.gif Todel tokia neformuota, augussi kaip norejusi, bet vis tiek man labai patinkanti...

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo silke:): 05 spalio 2012 - 19:36
QUOTE(silke:) @ 2012 10 05, 19:28)

oho kokių gražuolių priauginta bigsmile.gif
akis gali pražiūrėti besigrožint wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(silke:) @ 2012 10 05, 19:28)
Ikeliu ir as keleta nuotrauku is rudeninio zydejimo.  Ziedai truputi pabluke, bet vis tiek labai grazus. Nepraejo vejuotos naktys be nuostoliu - oranzine "Angels flight" nugriove ir nulauze ziedu daug, nupaveikslavau jau tik kai keletas zydinciu belike buvo... doh.gif
  Labai dziaugiuosi baltaja "Knighti" , buvau numarinus, taciau, netiketai laimingai atgavau is moters, kuriai buvau davus augineli ir kuriai pasirode, kad neverta su ja vargti smile.gif Todel tokia neformuota, augussi kaip norejusi, bet vis tiek man labai patinkanti...

Nuostabi fotosesija thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Visos labai gražios wub.gif
Atsakyti
Linetax, geltona nuostabi wub.gif kiek jai metuku?
Laukiu ir as kada turesiu toki grozi, Purkelis man sakele isaknydino bigsmile.gif
Papildyta:
Silke wub.gif labai grazus augalai ir ziedai thumbup.gif
Pirmoji kokia? Kartais ne Dalen's Pink Amour?
Mano Angel's Fligt irgi zydi nuostabiai ir spalva ziedu tokia ryski, siandien dar fotkinau - tokia vetra pranasauja, baisu ar kas liks...
Atsakyti
QUOTE(kaškoniukas @ 2012 10 05, 20:15)
Linetax, geltona nuostabi  wub.gif kiek jai metuku?
Laukiu ir as kada turesiu toki grozi, Purkelis man sakele isaknydino bigsmile.gif

Dėkui 4u.gif 4u.gif Sakyčiau dar jaunutė smile.gif Praeitą rudenį įšaknydinau mažą šakelę, per žiemą pravargo darbe ant palangės, o pavasarį pasodinau tiesiai į gruntą gal kokių dviejų sprindžių dydžio, dabar mudvi beveik vienodo ūgio ir jau antrą kartą apsipila gausiais žiedais, neskaitant pavienių bigsmile.gif Labai ją myliu ir su nerimu laukiu pranašaujamo vėjo šiąnakt, bijau kad nesulaužytų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Linetax @ 2012 10 05, 21:22)
Dėkui  4u.gif  4u.gif Sakyčiau dar jaunutė  smile.gif Praeitą rudenį įšaknydinau mažą šakelę, per žiemą pravargo darbe ant palangės, o pavasarį pasodinau tiesiai į gruntą gal kokių dviejų sprindžių dydžio, dabar mudvi  beveik vienodo ūgio ir jau antrą kartą apsipila gausiais žiedais, neskaitant pavienių  bigsmile.gif Labai ją myliu ir su nerimu laukiu pranašaujamo vėjo šiąnakt, bijau kad nesulaužytų  ax.gif

yra uz ka mylet! Man geltona paprasta tikriausiai paciu paciausia... gal del to kad tai pirmoji mano isigyta brugmansija, bet ir siaip geltona ziedu spalva labai miela ir kvapas jos labai ryskus, pas mane kai kiemas slaite tai tik pro vartelius iejus jausdavosi nuo keleto ziedu... tikiuosi, kad gerai perziemos mano sakele ir as jau galesiu vel dziaugtis paprastos geltonos ziedais kitais metais!
Atsakyti
QUOTE(kaškoniukas @ 2012 10 05, 20:34)
yra uz ka mylet! Man geltona paprasta tikriausiai paciu paciausia... gal del to kad tai pirmoji mano isigyta brugmansija, bet ir siaip geltona ziedu spalva labai miela ir kvapas jos labai ryskus, pas mane kai kiemas slaite tai tik pro vartelius iejus jausdavosi nuo keleto ziedu... tikiuosi, kad gerai perziemos mano sakele ir as jau galesiu vel dziaugtis paprastos geltonos ziedais kitais metais!

drinks_cheers.gif Kvapas iš tiesų toks malonus... Ypač anksti ryte ir vakare visas kiemas ir sodas kvepia wub.gif Aš geltoną taipogi pirmąją įsigijau ir nenusivyliau. Labai džiaugiuosi ir kitomis turimomis, kiekviena savaip graži. Matyt esu apsirgusi truputį brugmanija biggrin.gif Dabar auginu aštuonias skirtingas ir dar norėtųsi blush2.gif
Atsakyti
Ateinu pasiguosti... Šiąnakt praūžęs vėjas nuo žemės paviršiaus nušlavė mano geltonąją gražuolę, ryte radau gulinčią, nors ir pririšusi buvau, neatsilaikė vargšelė verysad.gif verysad.gif verysad.gif Guodžiuosi nors tuo, kad turiu įsišaknydinusi, tad kitai vasarai turėsiu pamainą. Kitos smarkiai nenukentėjo, tikriausiai prisikalbėjau dėl geltonosios, bijojau, kad nenulaužtų, taip ir atsitiko... O kaip Jūsų augintinės, ar atlaikė vėtrą?
Atsakyti
QUOTE(Linetax @ 2012 10 06, 12:01)
Ateinu pasiguosti... Šiąnakt praūžęs vėjas nuo žemės paviršiaus nušlavė mano geltonąją gražuolę, ryte radau gulinčią, nors ir pririšusi buvau, neatsilaikė vargšelė  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif Guodžiuosi nors tuo, kad turiu įsišaknydinusi, tad kitai vasarai turėsiu pamainą. Kitos smarkiai nenukentėjo, tikriausiai prisikalbėjau dėl geltonosios, bijojau, kad nenulaužtų, taip ir atsitiko... O kaip Jūsų augintinės, ar atlaikė vėtrą?

vargšės gėlytės verysad.gif console.gif
Atsakyti
Gaila geltonosios verysad.gif mano nulauze Souvenir of Madeira sad.gif visa vainika, liko metro ilgio kamienas, vazonas neparverstas net, labai keista ir liudna, pirmas ziedas jau buvo prasiskleides... dar keturias parverte be didesniu nuostoliu, keletas sakeliu ir ziedu palauzyta, jei ne Souvenir of madeira nulauzimas tai labai nepergyvenciau, bet sitos labai gaila... jaunute grazi o va ir se tau...
mano kieme yra apie 17 skirtingu veisliu brugmansiju, 4 is ju jaunutes ir nezydeje dar - is situ kai kuriu turiu po dvi, tieisiog pasidauginus, nes patinka. Ir plius 5 ar 6 vasaros pabaigoje gautos naujienos isikure ant palanges ziemai. Vis sakau tiksliai susiskaiciuosiu doh.gif ir zinau ateis pavasaris jei uzsakines kas nors man vel reikes...
Atsakyti
Ačiū, mergaitės, už palaikymą 4u.gif Kaškoniuk, labai gaila Souvenir of Madeira, bet jos liko kamienas, išaugins gal dar atžalėlių ir vėl bus gražus augaliukas. Mano nulaužė palei žemę visą augalą... Šiandien paėmiau gražią išsišakojusią šaką gal kokio metro aukščio ir įsodinau į žemę. Eksperimentuosiu, gal išleis šaknis, jei taip atsitiktų, turėčiau gatavą naują brugmansiją ir visai gražiai nuaugusią, jei neprigis, teks užsiauginti iš naujo iš auginuko ax.gif Šiandien iškasiau Mountain Magic ir įsodinau į vazoną, tiesiog bijau, kad ir jos neteksiu jei vėl užklups tokie uraganai, sunešiau visas į užuovėją.
Kaškoniuk, tikrai nemažai auginate brugmansijų bigsmile.gif Ir kur tiek reikia pasidėti žiemai g.gif Aš įsivaizduoju, kad mano daug, o čia dar daugiau ir ko gero ne pabaiga biggrin.gif
Atsakyti