QUOTE(jele25 @ 2012 09 28, 08:59)
aciu
as galvoju gal taip padarysiu,atviniosiu agro plevele,ir pacius vazonus paklodem apklosiu,gal nesusals
o kai bus labai saltos naktis,ijungsiu tepalini radiatoriu
praeita ziema visi vokuotos gerybes nesusalo,reiskias nebuvo minuso patalpoi
yra galimybe isvest pas teta,bet tai labai nepatogu,kur jas tokias auksta i masina ikist
bandysiu gal sia ziema namie laikyti
o kaskiek ziema pvz jas laistyt?kad koks puvynis neisimestu?Kaškoniukai,jusu brugmansijos labai grazios,o ypac kaip pas jus jos suderintos su kitais augalais,reikes pasivogti ideja
nesikreipkit i mane "jus" tujinames, gerai
? vat as irgi paprastai antroj ziemos pusej jau pasildau truputi ta patalpa kur maniskes ziemoja. O del laistymo labai sunku pasakyti, as is akies... koki karta i menesi, kartais ir reciau... bet kiek pastebejau pavojingiausia tai padaryti pavasari, kai jau taip norisi kad jos greiciau pradetu nubusdineti... as taip esu akyse netekus keliu augalu, rodos sveiki o pradeda nykti pries pat isnesant i lauka.
ideja apzeldinti vazonus as irgi nusiziurejau, bet jei atvirai tai sitas ir dar vienas liko apzeldinti, is kitu isroviau, konkreciai ledinukus, nelabai man patiko, nes atrodydavo, kad pavirsius dregnas o brugmansijos nuleipdavo tai bijodama puvinio isroviau. Grazu kai nepliki vazonai, bet gal reikia ziureti kuo apzeldini, sitas margenis tikriausiai tinka ir atrodo gerai, na jis man visur gerai atrodo, prikaisiojus visose kitu geliu kompozicijose
QUOTE(Linetax @ 2012 09 28, 16:58)
Kaip džiugu, kad pasirodote su žiedais
Taip dar norisi pamatyti jų grožį
Labai graži Milk&honey
Ir ta bevardė iš Sheteligo tikra gražuolė, lapai mažiukai, o žiedų gausybė
Mano irgi sėkmingai prigijo Tokios gražios brugmansijos vazonuose ir dar kaimynkų turi. Ar nepritrūksta drėgmės per dieną? Išeidama į darbą ryte prilaistau, grįžusi dažnai rasdavau lapelius nuvytusius, išdžiūna per dieną
Kitąmet planuosiu visas sodinti į gruntą ir nevarginsiu vazonuose
as kol kasvaiko prieziuros atostogose tai ir po kelis kartus liedavau per diena, bet irgi laiko nemarios tai apleipdavo kasdien per karscius, pamenu dar kai pries pora metu isvaziavau savaitgaliui ir kaimynu paprasiau palaistyti geltonaja didziule savo, tai jie isgascio turejo kai ateje laistyti rado ja apleipusia, sako va nei geles nemokam priziuret
, siaip siti kaimynai kaip margenis tai manau dar ir palaikydavo dregme savo lapija. Jo pacios labai jau godzios ir buna ji apleipsta o margeniui dregmes pakanka....
o va cia siandienine foto sesija
Herzenbrucker pradeda zydeti, siaip dar pilna neissprogusiu pumpuru, o ir prasiskleide ziedai neigave savo spalvos. Labai sunku nufotografuoti jos grozi...
Adeline, vargstanti ji pas mane siemet, lapus tikriausiai erkute kankina, pumpurus meto, i tvora pasitrina, bet sitas zydejimas vel atskleidzia nuostabius dideliu ir storus ziedus
Herrenhouser Garden's sios vasaros grazuole, trecdalis ziedu pagadino salna, bet isskyniau ir likusi dalis suzydo graziai
o cia jos vaikiukas pernai vasara isaknydintas, pirmasis zydejimas tik rudeniop gavosi, o galvojau, kad gal ir neprazys.
na ir laukiam dar sito pumpuro