mano brugmansia Dalens pink amour tik kazkodel spalva labai blanki
QUOTE(jele25 @ 2012 09 27, 10:45)
mano brugmansia Dalens pink amour tik kazkodel spalva labai blanki
Labai graži Spalvos rudenį tikriausiai visų kiek pablukusios
QUOTE(Linetax @ 2012 09 27, 15:42)
Labai graži Spalvos rudenį tikriausiai visų kiek pablukusios
aciu vera.vera ir linetax ji pirma kart zydi,tikra spalva tik kitais metais pamatysiu tik kad prazemuotu gerai,nezinau ka daryti,rusio neturiu,yra antras aukstas,ten nesildoma ir laipsiu buna tik +2+3,tikriausiai per salto jom bus,taip?
QUOTE(jele25 @ 2012 09 27, 14:48)
aciu vera.vera ir linetax ji pirma kart zydi,tikra spalva tik kitais metais pamatysiu tik kad prazemuotu gerai,nezinau ka daryti,rusio neturiu,yra antras aukstas,ten nesildoma ir laipsiu buna tik +2+3,tikriausiai per salto jom bus,taip?
Svarbu pliusinė, turėtų būti nešalta. Aš tai paskaitinėju temos pradžioje Kilės blogą Ten pagal veisles rašo kaip žiemoja
QUOTE(jele25 @ 2012 09 27, 15:48)
Per didziuosius salcius tai uzmesciau agropleveles, jos ir tamsoj gali ziemot, o su ja labai tamsu nebus. Kad man tokios salygos butu islaikyti ziema, laikiau pernai rusy o jis papuves apsiltinimas byra sienos apsarmoja tai nusalo iki pat zemes atzele is saknu, siais metais per salcius apvyniosiu agroplevele ir dar ka ant virsaus uzmesiu
Kokia grazuole Dalen's Pink Amour! Ziedu spalvai gal truksta saulutes, as taip dziaugiausi, nes Mountain Magic prazydo ir tokia intensyvia spalva pora ziedu, kiti jau skleidesi, galvojau turesiu grozi tai kai uzejo sitas saltas oras su salnele vietomis tai ne tik kad sodrios spalvos nepamaciau bet ir siaip sugadino zydejima O dalen's spalva jei gerai pamenu kai pas Kile maciau tokia svelniai ruzava. Gal dar suintensyves, nes zydejimas tik prasidejes kiek matosi.
del ziemojimo 2-3 laipsniai atrodo truputi mazoka, bet pamatysi pati - mano pirmoji geltona ziemojusi buvo ir prie nulio, aisku cia tik prie didesniu salciu tokia temp kartais laikydavosi, bet puikiai perziemodavo, veislines kai kurios bus lepesnes, irgi apsukciau agroplevele, bet toks jau stiprus augalas turetu atlaikyti, svarbu, kad saknu neperlaistyti, kad puvinys neisimestu.
del ziemojimo 2-3 laipsniai atrodo truputi mazoka, bet pamatysi pati - mano pirmoji geltona ziemojusi buvo ir prie nulio, aisku cia tik prie didesniu salciu tokia temp kartais laikydavosi, bet puikiai perziemodavo, veislines kai kurios bus lepesnes, irgi apsukciau agroplevele, bet toks jau stiprus augalas turetu atlaikyti, svarbu, kad saknu neperlaistyti, kad puvinys neisimestu.
truputeli ir as pasirodysiu. Milk & Honey, paprastu bet labai mielu ilgu ziedu
o cia bevarde is Shetelig, sakiau mesiu jau lauk, nes lapai is po ziemos ilgai buna labai negrazus, bet kai prazysta viska atleidziu
o cia jos mama sukvailiojo is po ziemos atsprogdama kelias sakas suaugino i viena ir pumpurai "susiliejo" ziuresim kas prazys, siaip jau normalus pumpurai zydi o sitie apacio dar brandinasi, jei sio vakaro vejas nenudraske...
o cia bevarde is Shetelig, sakiau mesiu jau lauk, nes lapai is po ziemos ilgai buna labai negrazus, bet kai prazysta viska atleidziu
o cia jos mama sukvailiojo is po ziemos atsprogdama kelias sakas suaugino i viena ir pumpurai "susiliejo" ziuresim kas prazys, siaip jau normalus pumpurai zydi o sitie apacio dar brandinasi, jei sio vakaro vejas nenudraske...
Labai gražu, o Milk & Honey labai gražiai vazonas apželdintas. Matosi, kad ir daugiau žydi, pasirodykite, duokite pasidžiaugti paskutiniais žiedais šiais metais.
QUOTE(kaškoniukas @ 2012 09 28, 01:36)
truputeli ir as pasirodysiu.
Nuostabūs vaizdai
QUOTE(kaškoniukas @ 2012 09 27, 22:45)
Kokia grazuole Dalen's Pink Amour! Ziedu spalvai gal truksta saulutes, as taip dziaugiausi, nes Mountain Magic prazydo ir tokia intensyvia spalva pora ziedu, kiti jau skleidesi, galvojau turesiu grozi tai kai uzejo sitas saltas oras su salnele vietomis tai ne tik kad sodrios spalvos nepamaciau bet ir siaip sugadino zydejima O dalen's spalva jei gerai pamenu kai pas Kile maciau tokia svelniai ruzava. Gal dar suintensyves, nes zydejimas tik prasidejes kiek matosi.
aciu as galvoju gal taip padarysiu,atviniosiu agro plevele,ir pacius vazonus paklodem apklosiu,gal nesusals o kai bus labai saltos naktis,ijungsiu tepalini radiatoriu praeita ziema visi vokuotos gerybes nesusalo,reiskias nebuvo minuso patalpoi yra galimybe isvest pas teta,bet tai labai nepatogu,kur jas tokias auksta i masina ikist bandysiu gal sia ziema namie laikyti o kaskiek ziema pvz jas laistyt?kad koks puvynis neisimestu?Kaškoniukai,jusu brugmansijos labai grazios,o ypac kaip pas jus jos suderintos su kitais augalais,reikes pasivogti ideja