Įkraunama...
Įkraunama...

Brugmansijos ir durnaropės

mano brugmansia Dalens pink amour wub.gif tik kazkodel spalva labai blanki g.gif
user posted image
user posted image
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jele25 @ 2012 09 27, 10:45)
mano brugmansia Dalens pink amour wub.gif tik kazkodel spalva labai blanki g.gif

gražuolė wub.gif o vazonas kaip šauniai įtaisytas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jele25 @ 2012 09 27, 10:45)

Labai graži wub.gif Spalvos rudenį tikriausiai visų kiek pablukusios ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Linetax @ 2012 09 27, 15:42)
Labai graži  wub.gif Spalvos rudenį tikriausiai visų kiek pablukusios  ax.gif

aciu vera.vera ir linetax wub.gif ji pirma kart zydi,tikra spalva tik kitais metais pamatysiu bigsmile.gif tik kad prazemuotu gerai,nezinau ka daryti,rusio neturiu,yra antras aukstas,ten nesildoma ir laipsiu buna tik +2+3,tikriausiai per salto jom bus,taip?
Atsakyti
QUOTE(jele25 @ 2012 09 27, 14:48)
aciu vera.vera ir linetax wub.gif ji pirma kart zydi,tikra spalva tik kitais metais pamatysiu bigsmile.gif tik kad prazemuotu gerai,nezinau ka daryti,rusio neturiu,yra antras aukstas,ten nesildoma ir laipsiu buna tik +2+3,tikriausiai per salto jom bus,taip?

Svarbu pliusinė, turėtų būti nešalta. Aš tai paskaitinėju temos pradžioje Kilės blogą blush2.gif Ten pagal veisles rašo kaip žiemoja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jele25 @ 2012 09 27, 15:48)

Per didziuosius salcius tai uzmesciau agropleveles, jos ir tamsoj gali ziemot, o su ja labai tamsu nebus. Kad man tokios salygos butu islaikyti ziema, laikiau pernai rusy o jis papuves apsiltinimas byra sienos apsarmoja tai nusalo iki pat zemes atzele is saknu, siais metais per salcius apvyniosiu agroplevele ir dar ka ant virsaus uzmesiu
Atsakyti
Kokia grazuole Dalen's Pink Amour! Ziedu spalvai gal truksta saulutes, as taip dziaugiausi, nes Mountain Magic prazydo ir tokia intensyvia spalva pora ziedu, kiti jau skleidesi, galvojau turesiu grozi tai kai uzejo sitas saltas oras su salnele vietomis tai ne tik kad sodrios spalvos nepamaciau bet ir siaip sugadino zydejima sad.gif O dalen's spalva jei gerai pamenu kai pas Kile maciau tokia svelniai ruzava. Gal dar suintensyves, nes zydejimas tik prasidejes kiek matosi.
del ziemojimo 2-3 laipsniai atrodo truputi mazoka, bet pamatysi pati - mano pirmoji geltona ziemojusi buvo ir prie nulio, aisku cia tik prie didesniu salciu tokia temp kartais laikydavosi, bet puikiai perziemodavo, veislines kai kurios bus lepesnes, irgi apsukciau agroplevele, bet toks jau stiprus augalas turetu atlaikyti, svarbu, kad saknu neperlaistyti, kad puvinys neisimestu.
Atsakyti
truputeli ir as pasirodysiu. Milk & Honey, paprastu bet labai mielu ilgu ziedu
user posted image

user posted image

o cia bevarde is Shetelig, sakiau mesiu jau lauk, nes lapai is po ziemos ilgai buna labai negrazus, bet kai prazysta viska atleidziu smile.gif

user posted image

user posted image

o cia jos mama sukvailiojo is po ziemos atsprogdama kelias sakas suaugino i viena ir pumpurai "susiliejo" ziuresim kas prazys, siaip jau normalus pumpurai zydi o sitie apacio dar brandinasi, jei sio vakaro vejas nenudraske...

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kaškoniukas: 27 rugsėjo 2012 - 23:37
Labai gražu, o Milk & Honey labai gražiai vazonas apželdintas. Matosi, kad ir daugiau žydi, pasirodykite, duokite pasidžiaugti paskutiniais žiedais šiais metais.
Atsakyti
QUOTE(kaškoniukas @ 2012 09 27, 23:36)

user posted image

šaunus derinukas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kaškoniukas @ 2012 09 28, 01:36)
truputeli ir as pasirodysiu.

Nuostabūs vaizdai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kaškoniukas @ 2012 09 27, 22:45)
Kokia grazuole Dalen's Pink Amour! Ziedu spalvai gal truksta saulutes, as taip dziaugiausi, nes Mountain Magic prazydo ir tokia intensyvia spalva pora ziedu, kiti jau skleidesi, galvojau turesiu grozi tai kai uzejo sitas saltas oras su salnele vietomis tai ne tik kad sodrios spalvos nepamaciau bet ir siaip sugadino zydejima sad.gif O dalen's spalva jei gerai pamenu kai pas Kile maciau tokia svelniai ruzava. Gal dar suintensyves, nes zydejimas tik prasidejes kiek matosi.
del ziemojimo 2-3 laipsniai atrodo truputi mazoka, bet pamatysi pati - mano pirmoji geltona ziemojusi buvo ir prie nulio, aisku cia tik prie didesniu salciu tokia temp kartais laikydavosi, bet puikiai perziemodavo, veislines kai kurios bus lepesnes, irgi apsukciau agroplevele, bet toks jau stiprus augalas turetu atlaikyti, svarbu, kad saknu neperlaistyti, kad puvinys neisimestu.

aciu wub.gif as galvoju gal taip padarysiu,atviniosiu agro plevele,ir pacius vazonus paklodem apklosiu,gal nesusals 4u.gifo kai bus labai saltos naktis,ijungsiu tepalini radiatoriu biggrin.gif praeita ziema visi vokuotos gerybes nesusalo,reiskias nebuvo minuso patalpoi g.gif yra galimybe isvest pas teta,bet tai labai nepatogu,kur jas tokias auksta i masina ikist g.gif bandysiu gal sia ziema namie laikyti smile.gif o kaskiek ziema pvz jas laistyt?kad koks puvynis neisimestu?Kaškoniukai,jusu brugmansijos labai grazios,o ypac kaip pas jus jos suderintos su kitais augalais,reikes pasivogti ideja wub.gif blush2.gif smile.gif
Atsakyti