QUOTE(Astaite1 @ 2012 03 08, 11:12)
Aš tai pergyvenu, kad Jums reikia pinigų, o mes čia taip ilgai tempiame
pati gi tempiu
O ir pinigu nereikia, tik kreditine kitiem pirkiniam "atlaisvinti" butu gerai
Paskaiciuosiu, kiek visutiniskai skiriasi siuntimo kaina abiem variantais, ir sutarsime
Bet ne siandien... Manęs čia išvis neturėtų būti
QUOTE(Tina* @ 2012 03 08, 11:13)
O sita tai buvo pirkta Maximoj, kai dezutese buna atzaleleles supakuotos. Dabar jau neatveza tokiu geriu
Tai va, kad tokia panasi buvo mano kaiminystej seniai seniai... tokiais mazesniais lapais ir ziedais, lapas tvirtesnis, su plonuciu vaskiniu sluoksneliu... Bet neisaugojo augalo...
QUOTE(kaškoniukas @ 2012 03 08, 11:13)
As paskutinem dienom ant ratu, bet vis paskaitau tik parasyt nesigauna.
Oho koks saraselisĄ Smagu, kad tiek myletoju
prasom visos sugrizti ir pasipasakoti kaskui kaip augs, o veliau jei viskas gerai galima bus keistis
Kile del apmokejimu ir transporto islaidu palyginimo, tai sutinku kaip tu pasakysi, parasyk i az kiek pervesti. Tikrai didelis dekui, kad uzsiimi tuo
Nėra už ką
Aš čia užsiimu visai laisvanoriskai su perspektyva į ateitį, kad bus su kuo keistis ar čia auginukų gauti pigiau
Papildyta:
Jei pasipildys uzsakymas is antrojo, tai problema bus automatiskai isspresta
Pirmajame nemazai fuksiju ir galeniai keli, iochroma. Siuntimo kaina dalinsiu proporcingai augalo kainai - manau, taip teisingiau, nei augalu skaiciui. Tai jei dar bent keliais pasipildys uzsakymas, siuntimo kaina issilygins.
Taigi, oficialiai kviečiu dar apie brugmansijas svajojančias iš www.engelstrompeten.de
Nuotraukos jų tik vidutiniškos, bet ten tikrai daug išskirtinių, truputį kitokių veislių
Aldam, jame Wupperstolz margalapė, pilnavidurė