Įkraunama...
Įkraunama...

Brugmansijos ir durnaropės

QUOTE(Kile @ 2012 03 07, 20:44)
Tai kad cia jei kas ir sukciauja, tai gamta biggrin.gif Tiesiog ju tokia "nestabili" genetika. Vienam vaisiuke kelios augaliuku rusys smile.gif

Buvau, is "Seklu" pirkus atseit durnaropes, bet isaugo saunios brugmansijos ir dar tais paciais metais suzydo. Rausvos paprastos visos buvo. Kad su sėjinuku tas pats kaip su auginuku del zydejimo, gal tik sejinukui ilgiau subresti reikia. Sako, 6-8 menesiu reikia seklai prazysti smile.gif

Tai yra vilties kad mansikes iki rudens prasys biggrin.gif
Matet kita savaite jau +10 zada, gal pagalaiu pavasarais ateis
Atsakyti
QUOTE(Kile @ 2012 03 07, 18:49)
O ta brugmansija tokia kompaktiskai maza? Geris... Tokios ir man prisireiktu, jei jusiske subujos ir daugintis nores, tai siulau is anksto mainus  blush2.gif

Rasiau, kad jos neissaugojau, t.y. numiro doh.gif o siaip ji dideliam vazone buvo, tikrai nemaza.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2012 03 07, 16:06)
Dabar vel man jos baisiai prisireike, gavau atzalele su saknim, bandysiu susidraugaut.

QUOTE(Tina* @ 2012 03 07, 22:03)
Rasiau, kad jos neissaugojau, t.y. numiro  doh.gif o siaip ji dideliam vazone buvo, tikrai nemaza.

Atsiprašau, taip supratau, kad ir vėl tokių turėsit blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kile: 08 kovo 2012 - 08:42
Kile, o jus kai dauginote Maya buvo prigijusi nors karta. Man Katrin Bonte ir neprigijo. Labai noriu margalapes. Gal dar galima uzsisakyti, kol nepatvirtino.
Atsakyti
QUOTE(Kile @ 2012 03 07, 13:37)
Apie 20 Eu. Nebutinai uzsakyti daugiau. Aisku, is cia neuzsisakinejusios gali nesutikti, bet galima butu sumuoti abieju uzsakymu siuntimo kaina... tada uzsakiusiom is pirmo (o ju, kaip matyti, daug, pabrangtu nedaug, o uzsisakiusiom is antro - atpigtu reiksmingiau... Nes pvz. astaite1 issirinko tris augalus is antrojo, nes is pirmojo ir taip daug ivairoves uzsakyta. Tai ji visai nuskriausta butu moketi tik 1/6 siuntimo kainos x3.

Žiūriu į šį postą niekas nesuregavo, tai skaičiuokite man 1/6 siuntimo kainos ir bus mažiau bėdos. Reikia džiaugtis, kad tokį didelį darbą padarėte, už kurį išvis niekas nemoka.
Atsakyti
Buvo prigijus Katrin Bonte praeita pavasari - isisaknijo tiek, kiek dauginau. Mayos gailejau, ir dauginau praeita pavasari saku virsunelem, nelabai sumedejusiom, tai neisisaknijo. Rudeni saku man jos mazai liko po dalybu, tai viena tik merkiau, saknis isleido, bet neisgyveno, Persilta ir persausa buvo jai rusy. Katrin bonte, jei gerai pamenu, ir dabar rusy yra stambi saka isaknydinta. Bandysiu dar maya padauginti, o papildyti uzsakyma lengvai galiu is www.engelstrompeten.de (antrojo). Pas juos yra margalape Rolando brugmansija. Panasi i Maya smile.gif
Po savaitgalio parasysiu, ka is margalapiu galiu dauginti.
Papildyta:
QUOTE(Astaite1 @ 2012 03 08, 10:58)
Žiūriu į šį postą niekas nesuregavo, tai skaičiuokite man 1/6 siuntimo kainos ir bus mažiau bėdos. Reikia džiaugtis, kad tokį didelį darbą padarėte, už kurį išvis niekas nemoka.

Aptarsiu sita reikala su uzsakovem asmeniskai, derindama del apmokejimo uz augalus 4u.gif Rasim aukso viduriuka 4u.gif Tikrai nesitikejau, kad bus toks populiarumas is pirmojo... Pati uzsakinejau, kaip ir astaite1 is antrojo, tai ir man paciai siuntimas brangiau atsieis lotuliukas.gif
Atsakyti
Kile, neaiskiai minti sudeliojau blush2.gif turejau omeny, kad aplamai brugmansijos atzalele gavau (neziniukes kaip zydes). Turetu but rozine arba geltona.
Atsakyti
Aš tai pergyvenu, kad Jums reikia pinigų, o mes čia taip ilgai tempiame
Atsakyti
O sita tai buvo pirkta Maximoj, kai dezutese buna atzaleleles supakuotos. Dabar jau neatveza tokiu geriu verysad.gif
Atsakyti
As paskutinem dienom ant ratu, bet vis paskaitau tik parasyt nesigauna.

Oho koks saraselisĄ Smagu, kad tiek myletoju thumbup.gif prasom visos sugrizti ir pasipasakoti kaskui kaip augs, o veliau jei viskas gerai galima bus keistis bigsmile.gif

Kile del apmokejimu ir transporto islaidu palyginimo, tai sutinku kaip tu pasakysi, parasyk i az kiek pervesti. Tikrai didelis dekui, kad uzsiimi tuo 4u.gif

Atsakyti
As ir nieko pries, kad butu sudetos siuntimo islaidos abieju uzsakymu. Iki vakaro bandysiu dar issirinkti 2 brugmansijas is antrojo.
Atsakyti
QUOTE(Astaite1 @ 2012 03 08, 11:12)
Aš tai pergyvenu, kad Jums reikia pinigų, o mes čia taip ilgai tempiame

pati gi tempiu 4u.gif O ir pinigu nereikia, tik kreditine kitiem pirkiniam "atlaisvinti" butu gerai 4u.gif Paskaiciuosiu, kiek visutiniskai skiriasi siuntimo kaina abiem variantais, ir sutarsime 4u.gif Bet ne siandien... Manęs čia išvis neturėtų būti doh.gif

QUOTE(Tina* @ 2012 03 08, 11:13)
O sita tai buvo pirkta Maximoj, kai dezutese buna atzaleleles supakuotos. Dabar jau neatveza tokiu geriu  verysad.gif

Tai va, kad tokia panasi buvo mano kaiminystej seniai seniai... tokiais mazesniais lapais ir ziedais, lapas tvirtesnis, su plonuciu vaskiniu sluoksneliu... Bet neisaugojo augalo...

QUOTE(kaškoniukas @ 2012 03 08, 11:13)
As paskutinem dienom ant ratu, bet vis paskaitau tik parasyt nesigauna.

Oho koks saraselisĄ Smagu, kad tiek myletoju thumbup.gif  prasom visos sugrizti ir pasipasakoti kaskui kaip augs, o veliau jei viskas gerai galima bus keistis  bigsmile.gif

Kile del apmokejimu ir transporto islaidu palyginimo, tai sutinku kaip tu pasakysi, parasyk i az kiek pervesti. Tikrai didelis dekui, kad uzsiimi tuo  4u.gif

Nėra už ką 4u.gif Aš čia užsiimu visai laisvanoriskai su perspektyva į ateitį, kad bus su kuo keistis ar čia auginukų gauti pigiau biggrin.gif
Papildyta:
Jei pasipildys uzsakymas is antrojo, tai problema bus automatiskai isspresta biggrin.gif Pirmajame nemazai fuksiju ir galeniai keli, iochroma. Siuntimo kaina dalinsiu proporcingai augalo kainai - manau, taip teisingiau, nei augalu skaiciui. Tai jei dar bent keliais pasipildys uzsakymas, siuntimo kaina issilygins.

Taigi, oficialiai kviečiu dar apie brugmansijas svajojančias iš www.engelstrompeten.de
Nuotraukos jų tik vidutiniškos, bet ten tikrai daug išskirtinių, truputį kitokių veislių 4u.gif

Aldam, jame Wupperstolz margalapė, pilnavidurė 4u.gif
Atsakyti