Įkraunama...
Įkraunama...

Brugmansijos ir durnaropės

As siandien viena jau is zemes iskasiau ir i vazoneli.Vargsiuke,visi lapai nuleipo verysad.gif Kur su vazoneliu ikisau,tai dar paliksiu kuriam laikui rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,Na kaip jusu grozybes,manosios tai ka isgrazejo ,ka isvesejo,o ziedu ka prikrove ,bet tai vot velai ,viena jau du didelius ziedus parode ,labai grazus dideli ,tai gal sulauksiu ir daugiau ,nes ant vieno koto 16suskaiciavau ,jetau duotu dar tos silumos ,tai pasidziaugciau,po to kai daugiau prazys nufotkinsiu ,ykelsiu gausit man pasakyt kas ten per pavadinimas,tik aisku tas mano fotikas kazkaip neryskiai fotkina ,bet jus aisku zinot is vieno zvilgsnio pasakysit,tik dar savaitele palausiu ir nufotkinsiu, smile.gif ,baltas mano tai ,jau koky menesy zydi ,ziedai kaip skambaliukai y virsu pasistoje nu taip graziai, gaila tik negausiai po 4 ziedus ,tada tie nukrenta kiti auga ,ir dar as tokia ta zinove ,ka daryt su tom ataugom ,jetau ka ju priaugo visu keturiu rusiu ,jau kiti tokio dydzio kaip pats medelis tas,tai ka su jeis daryt?
Atsakyti
tikrai dauguma taip graziai isrodo ir pumpurais apsipyle, Mountain Magic ziedu spalva tokia tamsi rudeniop, kai suzys visa reikes pafotografuot, zymiai tamsiau zydes nei ankstesni zydejimai, o ir ziedai ilgiau zydi nei per karscius smile.gif. Labai laukiu Milk and Honey, jau pamazu skleidziasi pirmi ziedai. Herrenhouser gardens antrasis zydejimas - dekite foto kad smagiau skaitytusi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2012 09 13, 14:46)
sveikos, sakykite, gal kuri bandete sitas setis? kokie rezultatai-vaizdai?  bigsmile.gif
http://www.e-seklos...._ballerina_tutu

Aš auginau, man nepatiko, žiedai nuo lietaus pajuosdavo ir maži buvo, daugiau neauginsiu.
Atsakyti
Sveiki,
ar galite išduoti paslaptį, kur galima nusipirkti Vertimec? ax.gif
nei ermitaže, nei senukuose neradau...
Atsakyti
QUOTE(ata @ 2012 09 17, 19:31)
Sveiki,
ar galite išduoti paslaptį, kur galima nusipirkti Vertimec?  ax.gif
nei ermitaže, nei senukuose neradau...

Sveika.Kiekvienam didesniam mieste LITAGRA hemija ,gali ne tik Vertimec bet ir Envidora pirkt jis ir nuo erkiu,kaip tik sendien pati purskiau su envidoru,fastaku ir trasu misiniu.
Atsakyti
Sveikos merginos,ziuriu tyla temutej.As vakar kaip bvau isigandus ,vakare isejau apie 23val i lauka ,jetau ka salta ,tai variau ieskot agro pleveles ,tai darbelio turejau visus augaliukus padangstyt ,nes butu gaila kad butu pasale ,tiek ziedeliu nemazai,norisi dar kiek ymanoma pasidziaugt ,tuo labiau kad vasara tik lapus ir te maciau. smile.gif o kada jus jau kasat lauk ziemai?ar iskasus dedat y vazona ,ar iskart y rusius nesat?
Atsakyti
QUOTE(oksanele02 @ 2012 09 21, 16:29)
Sveikos merginos,ziuriu tyla temutej.As vakar kaip bvau isigandus ,vakare isejau apie 23val i lauka ,jetau ka salta ,tai variau ieskot agro pleveles ,tai darbelio turejau visus augaliukus padangstyt ,nes butu gaila kad butu pasale ,tiek ziedeliu nemazai,norisi dar kiek ymanoma pasidziaugt ,tuo labiau kad vasara tik lapus ir te maciau. smile.gif o kada jus jau kasat lauk ziemai?ar iskasus dedat y vazona ,ar iskart y rusius nesat?

Aš išsigandau pavėluotai - ryte biggrin.gif Bet pas mus aplink namus šalnos nebūta, tik laukuose. -2 brugmansijoms neturėtų pakenkti, bet mažylėms (vaikiukams) gal kiek ir negerai būtų ax.gif Aš esant didesnių šalnų pavojui dangtau agroplėvele, o kai labiau atšala, kasu, sodinu į vazonus ir iškarto į rūsį miegučio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kile @ 2012 09 04, 15:27)

Dar galiu padovanoti Salmon perfection auginuką, bei už vazono kompensaciją perleisti rausvą paprastą apie 60 cm ūgio su žiedais/pumpurais.

Kas norėjote Souvenir of Madeira? Neatrandu žinutės. Vis dar turiu ūgtelėjusį auginuką.

Sveiki,

as Jums rasiau i az. Bet atsakymo nesulaukiau..... blush2.gif Gal pas jus pilna dezute.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Linetax @ 2012 09 21, 19:10)
Aš išsigandau pavėluotai - ryte  biggrin.gif Bet  pas mus aplink namus šalnos nebūta, tik laukuose. -2 brugmansijoms neturėtų pakenkti, bet mažylėms (vaikiukams) gal kiek ir negerai būtų  ax.gif Aš esant didesnių šalnų pavojui dangtau agroplėvele, o kai labiau atšala, kasu, sodinu į vazonus ir iškarto į rūsį miegučio  smile.gif

Ar su visais lapais nesi y rusy?As pernai tai su vazonu pastaciau garaze tamsiai,kai jau apkrito lapai ,tada sunesiau kotus y rusy ,bet dar pripyliau durpiu y vazonus uzpildziau tarpus .
Atsakyti
Nors šalnų dar nėra, bet nakčiai uždengiu agroplėvele ax.gif
Atsakyti
As jauciu tas brugmansijas kurios taip ir neprazydo kasiu jau lauk ,aisku jos yra prikrovusios daug pumpuru ,bet kazi a jau jie beprasisleis ,nebekankinsiu nes vistiek jau saltoka lauke ,aisku ligu sako bus dar graziu dieneliu ,bet manau pasiliksiu tris kurios dar zydi graziai o ir pumpuru galybe, tai dar jeigu ka padangstysiu plevele agro,reiktu nufotkint viena brugmansija ,nezinau jos pavadinimo ,bet tokie neryskus tie ziedai o ir prasiskleidzia du ,tie nuvysta tada kiti skleidzias ,kad visi kartu prasiskleistu va butu grozybe,bet deje jau siemet nesulauksiu smile.gif
Atsakyti