Įkraunama...
Įkraunama...

Brugmansijos ir durnaropės

QUOTE(oksanele02 @ 2012 08 26, 21:55)
is Rietavo.bet jeigu del augaliuku tai atstumas ne kliutis viska galima suderint biggrin.gif

kur cia tas rietavas i kuria puse lotuliukas.gif
Siaip Kile turejo, rase anksciau galima jai parasyti, as irgi turiu keleta, siusti galeciau tik Maya, mazute. iki Vilniaus galeciau atvezti jau paaugusiu augaleliu, tik reikia paziureti koknkreciai ka turiu, jei domina parasykite i az savo e-maila, bus paprasciau susibendraut 4u.gif pati salia Traku gyvenu.
Atsakyti
QUOTE(kaškoniukas @ 2012 08 26, 22:08)
kur cia tas rietavas i kuria puse lotuliukas.gif
Siaip Kile turejo, rase anksciau galima jai parasyti, as irgi turiu keleta, siusti galeciau tik Maya, mazute. iki Vilniaus galeciau atvezti jau paaugusiu augaleliu, tik reikia paziureti koknkreciai ka turiu, jei domina parasykite i az savo e-maila, bus paprasciau susibendraut 4u.gif pati salia Traku gyvenu.

rietavas nuo klaipedos 60km.aisku tolokai bet savo augaliukus pirkau is siauliu tos moters pazystami vaziavo y ta puse susitarem kur susitinkam ir atvaziavau pasiimt.aisku nupirkau rudeny o atveze pavasary kai vaziavo pakeliui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(oksanele02 @ 2012 08 26, 22:23)
rietavas nuo klaipedos 60km.aisku tolokai bet savo augaliukus pirkau is siauliu tos moters pazystami vaziavo y ta puse susitarem kur susitinkam ir atvaziavau pasiimt.aisku nupirkau rudeny o atveze pavasary kai vaziavo pakeliui smile.gif

Sveiki. Nu zinokit man baisu, beveik visos brugmansijos sukrovusisos ziedukus, taip noris kad prazystu bet itariu nespes unsure.gif
Kastoniuk , gal jus kada i Vilniu vaziuosit ? Kazkaip nesieina man prisiruosti i svecius sad.gif
Oksanele penktadieni vakare vaziuosiu i Klaipeda galeciau "ant plento" koki augaliuka atiduot biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Purkelis: 27 rugpjūčio 2012 - 07:22
Purkeli, maniskiu irgi taip daugumos... pilna pumpuru tokiu dar nedideliu tai bijau nesulauksiu... ech. Butinai susisieksiu kai vaziuosiu i Vilniu, parasyk prasau man savo telefona i az... eilini karta neturiu... smile.gif
Oksanele kazkaip i ta puse nevaziuojam, nebent kartais su Purkeliu sutarsit tai parasykit man jei domins kas nors - turiu Angels Fligts tokia paaugusia su pumpurais tik neaisku ar spes jie, dalen's pink amour , Maya.
Atsakyti
QUOTE(Purkelis @ 2012 08 27, 08:19)
Sveiki. Nu zinokit man baisu, beveik visos brugmansijos sukrovusisos ziedukus, taip noris kad prazystu bet itariu nespes  unsure.gif
Kastoniuk , gal jus kada i Vilniu vaziuosit ? Kazkaip nesieina man prisiruosti i svecius sad.gif
Oksanele penktadieni vakare vaziuosiu i Klaipeda galeciau "ant plento" koki augaliuka atiduot  biggrin.gif

sveika .jetau kai fainei butu.o atiduot nerei as galiu nusipirkt smile.gif svarbiausia ne geltona ir ne balta ir ne oranziny nes jau tokiu turiu .jeeetau ka butu fainei .tikrai galetumem autostradoj susitikt kad jum nereiktu sukinet po visokius sunkelius smile.gif
Papildyta:
QUOTE(kaškoniukas @ 2012 08 27, 09:03)
Purkeli, maniskiu irgi taip daugumos... pilna pumpuru tokiu dar nedideliu tai bijau nesulauksiu... ech. Butinai susisieksiu kai vaziuosiu i Vilniu, parasyk prasau man savo telefona i az... eilini karta neturiu... smile.gif
Oksanele kazkaip i ta puse nevaziuojam, nebent kartais su Purkeliu sutarsit tai parasykit man jei domins kas nors - turiu Angels Fligts tokia paaugusia su pumpurais tik neaisku ar spes jie, dalen's pink amour , Maya.

sveika Pukeliui jau parasiau .o as tu pavadinimu nepazystu o ir nezinau kaip atrodo jei gali parasyk kokiu spalvu jos.ir parasyk kas yra tas az nes neismanele esu su pc nelabai ka moku biggrin.gif o Pukelis parase kad vaziuos y klaipeda penktadieny vakare bet kaip as galiu apsunkint svetimus zmones dar pas kazka vaziuot paimt daigu g.gif
Atsakyti
norejau paklaus kas kiek jus laiko tresete ?ir butent kokiom trasom?nes as tresiau braskinem trasom vieni sako tinka kiti sako reik speceliu joms trasu
Atsakyti
dar viena "ligone" brugmanijos palatoj .... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Smagu, kad burys dideja.

O as su problema. Kas cia? Grybelis ar kas kita? Kuo gydyti? Mazes mano kelias uzpuole...Tokios kaip sporos, i gyvius man nepanasu.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo silke:): 27 rugpjūčio 2012 - 16:49
QUOTE(oksanele02 @ 2012 08 27, 11:14)
norejau paklaus kas kiek jus laiko tresete ?ir butent kokiom trasom?nes as tresiau braskinem trasom vieni sako tinka kiti sako reik speceliu joms trasu

as tresiu karta i savaite su KEMIRA KOMBRI 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jele25: 27 rugpjūčio 2012 - 16:46
QUOTE(silke:) @ 2012 08 27, 17:43)
dar viena "ligone" brugmanijos palatoj .... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Smagu, kad burys dideja.

O as su problema. Kas cia? Grybelis ar kas kita? Kuo gydyti? Mazes mano kelias uzpuole...Tokios kaip sporos, i gyvius man nepanasu.

user posted image

neymanoma neuzsikrest biggrin.gif ir vaistu nuo tokio grozio niekur nerasim biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ir toj palatoj kazi ar beuzteks vietu biggrin.gif nes mano draugai jau ir man pavydi sitokiu grozybiu smile.gif tik gaila kad dvi is ju siemet neprazys nes nesimato jioku ziedeliu uzuomazgu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(oksanele02 @ 2012 08 27, 20:11)
neymanoma neuzsikrest  biggrin.gif ir vaistu nuo tokio grozio niekur nerasim biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif ir toj palatoj kazi ar beuzteks vietu  biggrin.gif nes mano draugai jau ir man pavydi sitokiu grozybiu smile.gif tik gaila kad dvi is ju siemet neprazys nes nesimato jioku ziedeliu uzuomazgu verysad.gif

silke , tokio ciudo dar nemaciau , man kazkaip atrodo kad cia gal kas apkramte nors ... itariu Kile gal geriau pasakys.
oksanele cia zinok neisgydoma liga, vat kai reikia namo nesti tada susimaistai kur visas sudet reikia, tik tai realiai mane ir stabdo smile.gif
Del tu zieduku nebuvimo , tai pas mane yra viena gal jau trecius metus mane nervinanati , niekaip jiani pumpuru nesukrauna nors stiebai iki pusantro metro uzauga.

Del trasu, as irgi tresiu Kemira , tik va paskutini karta neradau tai pirkau Kiles parekomenduotus zalsvus miltelius , neatsimenu kaip vadinasi, bet sudetis irig 14-10-25.
Atsakyti
silke turbut kaip ir mano geliukus bus uzpuolusi voratinkline erkute
Atsakyti
QUOTE(b.kite @ 2012 08 28, 14:20)
silke turbut kaip ir mano geliukus bus uzpuolusi voratinkline erkute

Nezinau,gal.... g.gif Bet jokiu vabaliuku nematyti. Dariniai kaip sporos...Imetu dar viena foto is virsutines puses. Bijau numarinti, rupi, kuo gydyti.

user posted image
Atsakyti