QUOTE(Purkelis @ 2012 08 27, 08:19)
Sveiki. Nu zinokit man baisu, beveik visos brugmansijos sukrovusisos ziedukus, taip noris kad prazystu bet itariu nespes
Kastoniuk , gal jus kada i Vilniu vaziuosit ? Kazkaip nesieina man prisiruosti i svecius
Oksanele penktadieni vakare vaziuosiu i Klaipeda galeciau "ant plento" koki augaliuka atiduot
sveika .jetau kai fainei butu.o atiduot nerei as galiu nusipirkt
svarbiausia ne geltona ir ne balta ir ne oranziny nes jau tokiu turiu .jeeetau ka butu fainei .tikrai galetumem autostradoj susitikt kad jum nereiktu sukinet po visokius sunkelius
Papildyta:
QUOTE(kaškoniukas @ 2012 08 27, 09:03)
Purkeli, maniskiu irgi taip daugumos... pilna pumpuru tokiu dar nedideliu tai bijau nesulauksiu... ech. Butinai susisieksiu kai vaziuosiu i Vilniu, parasyk prasau man savo telefona i az... eilini karta neturiu...
Oksanele kazkaip i ta puse nevaziuojam, nebent kartais su Purkeliu sutarsit tai parasykit man jei domins kas nors - turiu Angels Fligts tokia paaugusia su pumpurais tik neaisku ar spes jie, dalen's pink amour , Maya.
sveika Pukeliui jau parasiau .o as tu pavadinimu nepazystu o ir nezinau kaip atrodo jei gali parasyk kokiu spalvu jos.ir parasyk kas yra tas az nes neismanele esu su pc nelabai ka moku
o Pukelis parase kad vaziuos y klaipeda penktadieny vakare bet kaip as galiu apsunkint svetimus zmones dar pas kazka vaziuot paimt daigu