Įkraunama...
Įkraunama...

Brugmansijos ir durnaropės

Mano Acnistus 'RUBIN'
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Purkelis @ 2012 08 22, 20:28)
Mano Acnistus 'RUBIN'

bigsmile.gif Labai įdomi gražuolė wub.gif
Atsakyti

Purkeli pasigedau jau bigsmile.gif reikia susitikt, tu pas mane ar as i Vln kur nors? Tavo Phanomenal jau su pumpurais smile.gif nejuokauk paskui neturesiu kaip atvest lotuliukas.gif Noriu ir as rubin doh.gif
jau dabar ziurinejuosi kur viska reikes sudet ziemai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kaškoniukas @ 2012 08 22, 21:23)
Purkeli pasigedau jau  bigsmile.gif  reikia susitikt, tu pas mane ar as i Vln kur nors? Tavo Phanomenal jau su pumpurais smile.gif nejuokauk paskui neturesiu kaip atvest  lotuliukas.gif Noriu ir as rubin  doh.gif
jau dabar ziurinejuosi kur viska reikes sudet ziemai doh.gif

Rubinas man labai grazus ziedukai , bandziau padaryt medi, bet taip gaila soninius ugliukus pjaustyt kai jau ziedukai matos blush2.gif
As galvojau per atsotogas spesiu, bet remonta sugalvojau daryt doh.gif tai jis visa laika ir suvalge.
Del to ziemojimo tai zinok pas mane tas pats, jau gavau velniu, kad per daug turiu. Kai pasakaiu kad lauke paliksiu sake , nu gerai smile.gif))
Atsakyti
Papildyta:
Palyginimui ziedu dydis - Super Pink ir mano senoji B. Suaveolens
http://s017.radikal....d5877774bf5.jpg

Angels Fantasy issikleide, beje, si kvepia jau siek tiek silpniau ir kvapas kitoks, ne toks saldus...
Cia taip pat palyginimui dukros paprasiau, kad palaikytu salia nuskinta ruzavosios zieda smile.gif
http://s55.radikal.r...93ac8b8d168.jpg

O cia visas mano brugmansiju kampelis 4u.gif
http://s018.radikal....b7cb50a38f3.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karambole: 23 rugpjūčio 2012 - 12:33
QUOTE(karambole @ 2012 08 23, 12:32)
Papildyta:
Palyginimui ziedu dydis - Super Pink ir mano senoji B. Suaveolens
http://s017.radikal....d5877774bf5.jpg

O jeiiiii... kokio dydžio žiedas. ohmy.gif Tiesiog gigantas. Nu bet ir grožis gėlyčių thumbup.gif
Atsakyti
neturiu, betgi jos augimo sezonas trumpas, jau rudenėja, o dar jei kas iškas dirvoj augančią... Geriau pavasarį iš sėklų pasisėti

o is kur seklu ju gauti? Brugmansiju tai daug siulo, o durnaropiu kur?
Atsakyti
QUOTE(joli84 @ 2012 08 23, 14:23)
o is kur seklu ju gauti? Brugmansiju tai daug siulo, o durnaropiu kur?

Buna seklu parduotuvese. Sheterlinge labai idomiu maciau pavasari.

karambole kokie ziedukai bigsmile.gif ir kampelis dar visai mazas smile.gif)
Atsakyti
Durnaropiu seklu pirkau gal Zalioj stotelej ir Shetelig'e maciau. Sejau 5, liko tik trys - viena pilnavidure geltona, kitos dvi pilnavidures violetines. Kitamet nesodinsiu - nedaug is ju to grozio... Kai mama kazkada augino baltas paprastas tai grazesnes buvo, bet tokiu seklu pirkti nebuvo...
Man jau po truputi gal brug-manija reikstis pradeda biggrin.gif , jau mastau, ka noreciau parsisiust, jei kita pavasari merginos ir vel siuntima organizuos mirksiukas.gif
Bet aisku, iki pavasario laiko dar daug - pirmiausia reikia ka turiu per ziema issaugoti...
Papildyta:
Dekui, dekui, cia tik vienas ziedas, o kai zydejo visas medis, tai buvo tikrai ispudinga....
O toms mazosioms dar metu truksta - ner vaizdo kai ziedai i zeme remiasi, bet galvoju kaip gi vieno kamieno medeli suformuot, jei jos nuo pat pazemes jau sakojasi? Gal viena atsaka pjaut, o kita bandyt prie kokio kuoliuko istiesinus pririst?
Atsakyti
sveikos merginos.vasara neturejau laiko atsisest prie kompiuterio kadangi auginu braskes ir visai neturiu laiko prie pc.bet dabar kai jau baigesi darbai ir atradau ta jusu bendravima apie tas grozybes neatsilaikiau ir nusprendziau jums parasyt.as pries tris metus vaziavau pro savo kaimely ir prie vienos sodybos pamaciau tuos nuostabius augalus tai nuejau po trecio vaziavimo nuejau y ta sodyba ir paklausiau kaip vadinas tie augaliukai .man pasake kad angelo varpai tai gryzus pradejau visur ieskoti internetu ir ysivaizduokit neradau niekur verysad.gif ir tik po metu kai turguj prekevau braskes pamaciau pas viena geliu augintoja tai kaip apsidziaugiau iskart nusipirkau geltona jau praaugusy augalely ir su pora ziedu. bet aisku kai augint nemokejau tai turejau visa vasara stieba su pradejuseis augt lapeleis ir tuoj pat gelstanciais ir nukrentanciais ziedai buvo sviesei geltoni .tad nutariau per ziema internete susirast visa informacija kaip elgtis su tais augaliukais kad jie butu tokio grozio kaip ir ant paveiksliuku .tai va galiu pasigirt siemet be to kad turiu geltona ysigyjau balta kuri dabar zydi ir dziugina savo grazeis dideleis ziedais ,turiu oranzine vakare kvepia anyziu lasais ,ir honeymoon geltona pilnavidure krastuose lyg usai bent jau taip sake ta moteris kuri man juos pardave .bet nemaciau nei oranzines ziedu dar nei tos pilnavidures nes dar nezydi nors oranzine jau daug sukrovus pumpuru o pilnavidure ir geltona dar neturi nei vieno pumpurelio.siemet is rusio jas y kambary isnesiau kovo 1d.o lapelius tik pradejo leist balandzio 29panasei buvau baisei ysigandus kad jau mire jie man vis karpiau virsunes ziurejau a dar gyvi zaliavo bet kad tiek ilgai neleido lapeliu tai negalvojau kad ir beisleis.istikruju kada joms reik didesnes prieziuros as nespeju joms jos duot tuo momentu bet stengiuos kiek ymanoma tiek norisi to grozio .purskiau kelis kartus su misiniu envidoras nuo erkiu,fastaku ir trasom skatinanciu zidejima o trasas papilu tas su kuriom tresiu braskes.siuo momentu labai dziaugiuos baltais ziedais o ir ant dienu laukiu oranzines grozio .tikiuos kad ir honeymoon spes iki salnu dar prazyst o ir geltona gal dar spes pradziugint labai laukiu smile.gif ir dar jeigu kartais turesite daigeliu kitokiu spalvu nei mano visi geltoni tai labai noreciau nusipirkt ar ir su jumis uzsisakyt nes tiek ysimilejau tuos augaliukus kad jau planuoju busimu daigeliu sodinimo vietas nors ju dar ir neturiu.labai lauksiu pasiulimu nes tokiu grozybiu cia pas jus prisiziurejau kad pavydas paeme biggrin.gif
Atsakyti
Oksanele is kur tu?
Atsakyti
QUOTE(kaškoniukas @ 2012 08 26, 21:34)
Oksanele is kur tu?

is Rietavo.bet jeigu del augaliuku tai atstumas ne kliutis viska galima suderint biggrin.gif
Atsakyti