QUOTE(Kile @ 2012 08 14, 08:02)
Na, man ji nėra lepūnė... Bent jau pernykštė ir ši vasaros klimatu jai tiko, gerai augo. Žiemoja kaip ir kitos, nėra jautresnė. Vienintelis, kad drėgnu, vėjuotu oru žiedai lyg vos apdriskę, nes patys vainiklapiai plonoki, gležnoki. Bet ko norėti, kai šitiek aukštų žiedas turi.
Gal kaškoniukas pakomentuos, ji irgi šitą veislę augina.
Gal kaškoniukas pakomentuos, ji irgi šitą veislę augina.
Dalen's Pink Amour kol kas neskirciau prie lepuneliu, is po ziemos uzvargus rudenine sakele atrode nekaip (ziemojo kambaryje ant siltos palanges, kitaip neturiu ju kurr vesiau apart saltosios) tai stai vasara labai puikiai atsigavo, nors galvojau, kad mirs, dar ir zieda suprove. Pats augalas atrodo lengvai augantis ir zydintis. Kiles pernai berods tikrai ispudingai zydejo! ar uzpernai... jau nepamenu, kelinti metai vis vaziuoju tai jau maisausi Va ir dabar neeniai buvau, tai ka galiu pasakyti, kad jos augalai visada atrodo zalesni nei mano, lapai visada tokie grazus Ir siaip smagu susitikti ir pakalbeti su tokiu zmogum ir be dovanu niekad neisvaziavau
Griztant prie Dalen's kol kas atrodo, kad veisle verta demesio, bet labai visakas paaiskeja kai jos perziemoja tose salygose, kurias turi, vat as ziuresiu kaip siemet bus, viena mazyle laikysiuosi ant palanges o vyresnele nesiu saltai.