QUOTE(kaškoniukas @ 2012 08 07, 12:40)
Kaip pas jus brugmansijos po vakarykscio skvalo? siaubingas vejas buvo, bet kol kas be nuostoliu, pora parverte vienos sakele nulauze. O Klaipedoj kas dejosi...baisu.
Taip jos augios tos Brugmansijos Man tai patinka, tik tiek, kad iki begalybes neauginsi, reikia vis atsinaujinti arba ismokti priziureti saknis kai augalias didelis, plius ir persodineti medi jau sunku, bet kaip grazu kai augalis didelis ir zydi Parodysiu as jums savo pernai pavasari padauginta paprasta ruzava, stai kokia ji siemet pas mane, auga 30l vazone, kelis kartus virto...
Mūsų krašte vakar škvalo nebuvo, ramiai gražiai palynojo, net perkūnas stipriai negriaudėjo. Bet prieš keletą dienų praūžė kruša, apdraskė brugmansijų lapus bei žiedus. Tokia jau ta mūsų vasarėlė šiemet...
Iš tiesų augios brugmansijos labai gražios ir žydi gausiai. Labai graži rožinė, tikras medis Aš savo vazonuose esu pastačius ant žolyno ir aplink vazoną apkaliau metalinius strypelius, todėl vėjas neapverčia.
Adeline žiedas labai įspūdingas - didelis, ryškus Salmon perfection gausiai apsipylusi žiedais
Pavilonyte, pradėjot nuo durnaropių, jos taip pat gražios, mėginkite ir brugmansijas augint, jas nesunku įsimylėti
Pasirodau su keletu žiedų ir aš
Angels flight - krušos apdraskyta
Paprastoji rožinė vis gausiau žydi
Salmon perfection žiedas