cia maniske kuria per ziema numarinau,bet meiles ir atkaklumo deka isleido ugliuka is saknu. salia matyti kotas pernikstis numires bijau ji pjauti,kad nenupjauti mazylio. jis jau gero spindzio ,bet turi daug lapu ir dvi virsuneles. gal sakau apatinius lapelius nukarpyti laikas nuo laiko? patarkit. kazkas paskanavo keliu lapeliu krastus.dabar vakaras tai man taip grazu kaip ji ruosiasi miegelio tai lapeliai i virsu ziureti pradeda. ar dickes irgi panasiai elgesi?
Na,bet kaip graziai pas jus zydi sios grazuoles mano uzsispyrele "uzsikonservavusi"
QUOTE(karosimi @ 2012 08 01, 21:00)
cia maniske kuria per ziema numarinau,bet meiles ir atkaklumo deka isleido ugliuka is saknu. salia matyti kotas pernikstis numires bijau ji pjauti,kad nenupjauti mazylio. jis jau gero spindzio ,bet turi daug lapu ir dvi virsuneles. gal sakau apatinius lapelius nukarpyti laikas nuo laiko? patarkit. kazkas paskanavo keliu lapeliu krastus.dabar vakaras tai man taip grazu kaip ji ruosiasi miegelio tai lapeliai i virsu ziureti pradeda. ar dickes irgi panasiai elgesi?
as tai apatinius apskabyciau, pakankamai atrodo pas ja auksciau graziu sveiku lapu... ir dideliu brugmansiju lapai "soka" pries nakti man irgi grazu
QUOTE(*finy* @ 2012 08 01, 21:15)
Na,bet kaip graziai pas jus zydi sios grazuoles mano uzsispyrele "uzsikonservavusi"
na jei cia ta balta/svelniai abrikosine is manes tai tikriausiai ziedai bus rudeni... taip buvo pas mane pernai ir siemet tik dabar pumpurai pasimate. Keistuole, is pavasario labai ilgai lapai buna neaiskios spalvos, kol igauna normalia zalia dauguma kitu mano brugmansiju krauna jau pumpurus ir zydi.
QUOTE(kaškoniukas @ 2012 08 02, 01:24)
na jei cia ta balta/svelniai abrikosine is manes tai tikriausiai ziedai bus rudeni... taip buvo pas mane pernai ir siemet tik dabar pumpurai pasimate. Keistuole, is pavasario labai ilgai lapai buna neaiskios spalvos, kol igauna normalia zalia dauguma kitu mano brugmansiju krauna jau pumpurus ir zydi.
Aga, is jusu Ir su lapais tas pats,sviesus palei mane jie O ir trasu negailiu atrodo...
Tiesa,ar varda ji turi koki?Pameciau kazkur
Vakar buvau pas Kile pasiimti savo siuntinuko, nu žinote, net neįsivaizdavau, kad gali tokie medžiai užaugti. Mano obelys mažesnės, nei pas ją brugmansijos. Grožis neišpasakytas.
QUOTE(Astaite1 @ 2012 08 07, 09:47)
Vakar buvau pas Kile pasiimti savo siuntinuko, nu žinote, net neįsivaizdavau, kad gali tokie medžiai užaugti. Mano obelys mažesnės, nei pas ją brugmansijos. Grožis neišpasakytas.
Taip, pas ją visada nuostabiai gražu
Mano gražuolė
QUOTE(*finy* @ 2012 08 06, 15:15)
Aga, is jusu Ir su lapais tas pats,sviesus palei mane jie O ir trasu negailiu atrodo...
ji kaip ir bevarde, pirkta is Shetelig kaip geltona dvigubu ziedu, o gavosi paprasta svelniai abrikosine, vadinu jas Sheteligo brugmansijos siemet irgi pirkau tik jau rinkausi kitokiais lapais, o pernai dar nupiepusia tokia is ten pat paemiau tai va vadinu jas Sheteligo neziniukes Nr1 ir Nr 2 - ziuresiu kas prazys, nes sakau ant dezuciu jie rodo, kad pardavineja dvigubas geltonas, baltas ir ruzavas...
Kaip pas jus brugmansijos po vakarykscio skvalo? siaubingas vejas buvo, bet kol kas be nuostoliu, pora parverte vienos sakele nulauze. O Klaipedoj kas dejosi...baisu.
Taip jos augios tos Brugmansijos Man tai patinka, tik tiek, kad iki begalybes neauginsi, reikia vis atsinaujinti arba ismokti priziureti saknis kai augalias didelis, plius ir persodineti medi jau sunku, bet kaip grazu kai augalis didelis ir zydi Parodysiu as jums savo pernai pavasari padauginta paprasta ruzava, stai kokia ji siemet pas mane, auga 30l vazone, kelis kartus virto...
O cia pernai is Kiles gauta saka Adeline, didelis pilnavisuris ziedas
Na ir Salmon Perfection zydejimo pradzia