Įkraunama...
Įkraunama...

Brugmansijos ir durnaropės

QUOTE(Arrivederici @ 2012 07 27, 23:38)
sakykit ar jus specialiai nuskabot apatinius lapus? blush2.gif

As tai specialiai, nes man patinka augalas kaip medelis.
Atsakyti
QUOTE(kaškoniukas @ 2012 07 28, 00:58)
As tai specialiai, nes man patinka augalas kaip medelis.

aciu:), pirmi metai kaip auginu paprasta rozines spalvos, nedidele, bet turi 19 ziedu sukrovus biggrin.gif ,
eisiu ir as apatinius lapus nuskabyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kaškoniukas @ 2012 07 18, 21:48)

Kaip gražu wub.gif wub.gif wub.gif Gaila, kad po pavasarinio "sušaldymo" šiemet žiedų nesulauksiu, džiaugiuosi, kad nors ne visos išnyko verysad.gif
Atsakyti
Jediara gaila labai, na bet bent jau ne visi susalo...

o stai pas mane vel zydi, labai bijojau savaitgalines kaitros ir vejo, sirdi skaudejo kaip lingavo augalai - kai kurie ir virto... bet kol kas be didesniu nuostoliu apart, kad truputi nukepinau savo naujoke vokietaite, bet nukepusius nukirpau, virsune net asigavo, sakiau lauk reikes pjaut...

Va siemet Herenhouser Garden's tikra grazuole:

user posted image

user posted image

Vel zydi Mountain Magic, bet kazko tai pats augalas vaargsta, dabar lyg ir auga normalus lapukai o pries tai tai jauni lapai taip raitesi...

user posted image

Dabar laukiu antro zydejimo Herzenbrucker, Adeline is Kiles jau rytoj tureciau nufotografuoti zieda...

O cia kaip Purkelis kazkada apie saviskes yra pasakius - mano vaiaku darzelis biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
swoon.gif koks grožis wub.gif kiek žiedų thumbup.gif wub.gif
Ačiū, Kaškoniuk, kad pasidalini grožiu 4u.gif
Atsakyti
Labai gražu.
Įkeliu ir aš saviškes, nes tik dabar šiemet pražydo, tai negaliu atsidžiaugti.
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
bigsmile.gif Kaip gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kaškoniukas @ 2012 07 30, 22:14)

Va siemet Herenhouser Garden's tikra grazuole:

O cia kaip Purkelis kazkada apie saviskes yra pasakius - mano vaiaku darzelis  biggrin.gif

Kokia gražuolė wub.gif Tiesiog trūksta žodžių grožiui išsakyti. Ar kvepia? Kaip užsinorėjau tokios blush2.gif O gal turėsite kokią šakelę atliekamą blush2.gif Vaikiukų darželis fainas ir vaikiukų daug bigsmile.gif
Astaite, kiek daug pumpurų rožinė užaugino bigsmile.gif Kai visi išsiskleis, bus tikras grožis bigsmile.gif Ir geltona, ir kitos - gražu wub.gif
Atsakyti
Ačiū. Tą ružavą per karščius laisčiau kas dvi valandas, nes leipo ir leipo.
Atsakyti
Kelkit ziedus kas turit, taip smagu akis paganyt smile.gif

Astaite nemaciau dar taip ruzavos apsokrovusios pumpurais thumbup.gif, maniske irgi pirma zieda isskleide, tuoj pasipils kiti ir geltona grazi labai, man tai nostalgija, maniske jau neatsigauna verysad.gif

QUOTE(Linetax @ 2012 07 31, 10:12)
Kokia gražuolė wub.gif Tiesiog trūksta žodžių grožiui išsakyti. Ar kvepia? Kaip užsinorėjau tokios blush2.gif O gal turėsite kokią šakelę atliekamą blush2.gif Vaikiukų darželis fainas ir vaikiukų daug bigsmile.gif

rudeni sakeliu tikrai bus, nes genesiu siemet. Kvepia, lelijos kvapa primena man.
Atsakyti
kastoniuk grozu labai labai grazu. tiesiog pasaka ne medziai. sakykit ,o kiek metu tiems jusu medziams . dickiai tokie grazuoliai net zodziu truksta.
Atsakyti
aciu uz pagyras blush2.gif smagu rodytis kai yra ka.
siaip tai vyriausi augalai yra is 2009 metu rudeniniu sakeliu. O sita Herrenhouser kur baltais ziedais ikeliau tai 2010, Herzenbrucker irgi. Turiu viena ruzava paprasta kuria pernai pavasari pasidauginau - pavyko auginti kaip medi tai zinokit kazkur 2,5 metro aukscio siemet jau - pati auksciaucia nors dar tik metai ir 3 men jai kazkur smile.gif imesiu foto kai suzydes. Augumas nuo veisles priklauso, zinoma ir nuo salygu - kai kurios pernai metu brugmansijos perraugusios tas kurias esu isigijus metais anksciau Jos auga greitai tik vienos labiau i ploti kitos i auksti, as visas kaip medelius formuoju - tai turiu tokia veisle, kuri mieliau i ploti eina, kamienas nedidukas o laja tooookia plati.
Atsakyti