QUOTE(Purkelis @ 2012 07 16, 11:43)
Sveikos mergytes, vakar tresiau savo brugmansijas ir man tokiu durnu klausimu iskilo. Bandziau pagooglint bet nelabai ka randu.
Zodziu klausimai :
1. Kada geriau tresti ryte ar vakare ?
2. Kada geriau tresti kai vazonas sausas ar slapias?
3. Jeigu patresus po keliu valandu palija ar nesiplauna trasu ?
Zodziu klausimai :
1. Kada geriau tresti ryte ar vakare ?
2. Kada geriau tresti kai vazonas sausas ar slapias?
3. Jeigu patresus po keliu valandu palija ar nesiplauna trasu ?
cia gal Kile pakomentuos, bet man tai liezuvis niezti irgi cia kazkur forume skaiciau, apie sejima, sako paprasti zmones seja pagal menulio kalendoriu - o profai (tie kas uzsiima daigeliu pardavimu ar siaip sioj srityj sukasi) tai kada turi laiko - tai vat ir cia man atrodo panasiai, nemanau, kad butu labai didelis skirtumas svarbiausiai tresti. Is seniau pas mane tokios zinios, kad is esmes kad ir kambarinius augalus visada sakydavo geriau laistyt is ryto - bet laistau kada gaunasi ir auga bujoja - lauko irgi rekomenduojais ryto - ypac gelynus
del laistymo su trasom sausa ar dregna vazona jei labai isdziuves tai pirma atlaistau paprastu vandeniu - nezinau kodel... taip as darau.
jei palija tai kazkiek aisku paplauti turetu trasas mano nuomone, bet tu mazyciu kurios vazono savo lapija neuzdengia, arba tada turi buti liutis... nors kai jos tokios godzios ir kai matai kaip jos greitai atsigauna kai nuleipusias palieji tai gal jei po dvieju h palija jos jau buna surijusios trasu doze
na pas mane zydi Herzenbrucker, siandien viena jaunute ruzava paprasta ptasiskleide ir Phanomenal vienas ziedas kuris nenukrito, imesiu kada foto, neturiu dabar jau jegu nukraudineti...