Įkraunama...
Įkraunama...

Brugmansijos ir durnaropės

QUOTE(Purkelis @ 2012 07 16, 11:43)
Sveikos mergytes, vakar tresiau savo brugmansijas ir man tokiu durnu klausimu iskilo. Bandziau pagooglint bet nelabai ka  randu.
Zodziu klausimai :
1. Kada geriau tresti ryte ar vakare ?
2. Kada geriau tresti kai vazonas sausas ar slapias?
3.  Jeigu patresus po keliu valandu palija ar nesiplauna trasu ?

lotuliukas.gif
cia gal Kile pakomentuos, bet man tai liezuvis niezti irgi smile.gif cia kazkur forume skaiciau, apie sejima, sako paprasti zmones seja pagal menulio kalendoriu - o profai (tie kas uzsiima daigeliu pardavimu ar siaip sioj srityj sukasi) tai kada turi laiko - tai vat ir cia man atrodo panasiai, nemanau, kad butu labai didelis skirtumas blush2.gif svarbiausiai tresti. Is seniau pas mane tokios zinios, kad is esmes kad ir kambarinius augalus visada sakydavo geriau laistyt is ryto - bet laistau kada gaunasi ir auga bujoja - lauko irgi rekomenduojais ryto - ypac gelynus

del laistymo su trasom sausa ar dregna vazona g.gif jei labai isdziuves tai pirma atlaistau paprastu vandeniu - nezinau kodel... taip as darau.

jei palija tai kazkiek aisku paplauti turetu trasas mano nuomone, bet tu mazyciu kurios vazono savo lapija neuzdengia, arba tada turi buti liutis... nors kai jos tokios godzios ir kai matai kaip jos greitai atsigauna kai nuleipusias palieji tai gal jei po dvieju h palija jos jau buna surijusios trasu doze lotuliukas.gif

na pas mane zydi Herzenbrucker, siandien viena jaunute ruzava paprasta ptasiskleide ir Phanomenal vienas ziedas kuris nenukrito, imesiu kada foto, neturiu dabar jau jegu nukraudineti...
Atsakyti
QUOTE(kaškoniukas @ 2012 07 17, 00:23)
lotuliukas.gif
cia gal Kile pakomentuos, bet man tai liezuvis niezti irgi smile.gif cia kazkur forume skaiciau, apie sejima, sako paprasti zmones seja pagal menulio kalendoriu - o profai (tie kas uzsiima daigeliu pardavimu ar siaip sioj srityj sukasi) tai kada turi laiko - tai vat ir cia man atrodo panasiai, nemanau, kad butu labai didelis skirtumas  blush2.gif  svarbiausiai tresti. Is seniau pas mane tokios zinios, kad is esmes kad ir kambarinius augalus visada sakydavo geriau laistyt is ryto - bet laistau kada gaunasi ir auga bujoja - lauko irgi rekomenduojais ryto - ypac gelynus

del laistymo su trasom sausa ar dregna vazona  g.gif  jei labai isdziuves tai pirma atlaistau paprastu vandeniu - nezinau kodel... taip as darau.

jei palija tai kazkiek aisku paplauti turetu trasas mano nuomone, bet tu mazyciu kurios vazono savo lapija neuzdengia, arba tada turi buti liutis... nors kai jos tokios godzios ir kai  matai kaip jos greitai atsigauna kai nuleipusias palieji tai gal jei po dvieju h palija jos jau buna surijusios trasu doze  lotuliukas.gif
na pas mane zydi Herzenbrucker, siandien viena jaunute ruzava paprasta ptasiskleide ir Phanomenal vienas ziedas kuris nenukrito, imesiu kada foto, neturiu dabar jau jegu nukraudineti...

Tylu cia pas mus.
Aciu Kastoniuk uz atsakyma , as irgi darau kaip iseina , bet pagalvojau gal kas zino kaip reikia g.gif
Pasigirsiu, vakar gavau Roberto augaliuka. Kai istraukiau net issigandau. Toks baisus be lapiuku visas apdziuves, bet apciupinau lyg stiebeliai kieti tai nusprendziu ikast tiesiai i zeme, nezinau ar gerai padariau blink.gif
Atsakyti
o kas tas Roberto?

O as savo Sunny Smiles isinesiau i namus, visvien ji ziemos cia tai tegul adaptuojasi, matosi, kad sunkiai ji is to kuoliuko atzaleles matina, sakau rizikuosiu kai atzala paaugs stipresne tai lausiu ir per naujo saknydinsiu.
Atsakyti
As kai tresiu ir pirmiau palaistau.
Purkeli, cia ta brugmansija kur ebay rodet. Labai grazi.
Brugmansijos pas mane pirmi metai. Pastebejau, kad ikastos i zeme daug veslesnes, per karscius beveik nenugeibsta. Jos pas mane rudeninio dauginimo ir zemutes. Zydi, o vaizdo nera. doh.gif Ziedai susipurvina kai lietus lija.
Cia vazonines. Nuotraukos neperteikia viso grozio, fotografuota telefonu.

https://plus.google....260464673690273
Atsakyti
QUOTE(aldam @ 2012 07 18, 11:55)
As kai tresiu ir pirmiau palaistau.
Purkeli, cia ta brugmansija kur ebay rodet. Labai grazi.
Brugmansijos pas mane pirmi metai. Pastebejau, kad ikastos i zeme daug veslesnes, per karscius beveik nenugeibsta. Jos pas mane rudeninio dauginimo ir zemutes. Zydi, o vaizdo nera.  doh.gif  Ziedai susipurvina kai lietus lija.
Cia vazonines. Nuotraukos neperteikia viso grozio, fotografuota telefonu.

https://plus.google....260464673690273

Aldam, negaliu matyti nuotrauku...

o stai maniskes

Mountain Magic - jau tik vienas ziedas teliko.

user posted image

Dabar zydinti Herzenbrucker

user posted image

ir Phanomenal vienintelis nenukrites pumpuras prasiskleide - tikrai grazus ir didelis ziedas, gal kiek spalvos truksta

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kaškoniukas: 18 liepos 2012 - 19:49

Aldam, man irgi nuotrauku nerodo sad.gif

Kastoniuk , labai grazios wub.gif As irgi noriu ziedu cry.gif pas mane tik pumpurai ir tai nea ant visu verysad.gif
Atsakyti
Kažkoniuk, kokie nuostabūs žiedai wub.gif Aš taip pat laukiu pražystant Mountain Magic, nors ji dar mažytė - du sprindžiai nuo žemės, bet viršūnėlė išsišakojo ir matosi žieduko užuomazga bigsmile.gif Labai myliu, lepinu trąšom, kad tik greičiau pasirodytų visu savo gražumu. Paprastos rožinė bei geltona taip pat pilnos pumpurų, tikiuosi greit sulaukti gausesnio žydėjimo, nes kol kas tik pavieniai žiedai skleidžiasi. Salmon Perfection bei Angels flight taip pat turi daug pumpurų, tik kažkodėl vieną kitą numeta dar mažiuką. Gal oro sąlygos kaltos, vėjas g.gif
Atsakyti
Koki grazus ziedai! Purkeli, neliudek, suspes dar suzydeti. Mas mane irgi negausiai zydi. O blogiausia, kad vis lyja ir lyja... Tik prazysta ziedai ir aptriuse tokie pasidaro nuo lietaus. Nera kada ne pasidziaugti. Tokia vasara reiketu gun_bandana.gif smile.gif Nors cia gal tik pas mane taip Zemaitijoje?
Atsakyti
QUOTE(silke:) @ 2012 07 19, 17:52)
Koki grazus ziedai!  Purkeli, neliudek, suspes dar suzydeti. Mas mane irgi negausiai zydi. O blogiausia, kad vis lyja ir lyja... Tik prazysta ziedai ir aptriuse tokie pasidaro nuo lietaus. Nera kada ne pasidziaugti. Tokia vasara reiketu gun_bandana.gif  smile.gif Nors cia gal tik pas mane taip Zemaitijoje?

ne tik zemaitijoje .aukstaitijoje taip pat lietus ir lietus nebeimanoma kai atsibodo doh.gif
Atsakyti
Lyja ir pas mus verysad.gif , tarytum nepakanka to kad joms ir taip siemet mano demesio truksta... nepamenu kada ka tresiau... pumpuru irgi prikrauta, kai kurios po truputi pameto... kazkaip stebejausi ana vakara, kad Herzenbrucker ziedai taip puikiai laikosi - ilgai zydi, gal del to kad nera karsta ir saule nekepina, o lietus labai nekenkia dekoratyvumui tik lapus meto... paprasta ruzava prazydo irgi nebaisus jai tas oras...
Atsakyti
O pas mane nelija tongue.gif juokauju. Vis bandau istaikyt kada patrest tarp tu lietu. Klausykit turiu dar viena durna klausima. Reguliariai apipjaustau augaliukus ir ,kadangi gaila ismesti, ismeigiu didesnes sakutes i zeme. Vakar apziurejau vazone augantys didesni augalai tokie zalsvi , atrodo trasu truksta , o tie ikisti net tamsiai zali. Gal kas galit paaiskint kodel taip yra ? Gal didesnes siunkaiu issisavina trasas ?
Atsakyti
sakykit ar jus specialiai nuskabot apatinius lapus? blush2.gif
Atsakyti