QUOTE(Tina* @ 2012 03 07, 16:06)
Ai gal tada aciu, bandysiu dar e-bay seklu paieskot. Bet ziuriu tie vokieciai kaip graziai jas suformave ant vieno stiebo. O nebuna kazin, kad nuo lajos ir ziedu svorio tas stiebas triokst padaro
Papildyta:
Stai kokia brugmansija kazkada senai turejau ir per ziema neissaugojau, nes dar buvom neisikele i nama ir beveik nesildem:
Dabar vel man jos baisiai prisireike, gavau atzalele su saknim, bandysiu susidraugaut.
Aš kartais taip paformuoju, jei tinkamu laiku padauginu, ir ilgai neissisakoja auginukas. Neluzta, gi "medis" jos. Na, bet tfu tfu del visa ko...
O ta brugmansija tokia kompaktiskai maza? Geris... Tokios ir man prisireiktu, jei jusiske subujos ir daugintis nores, tai siulau is anksto mainus
QUOTE(silke:) @ 2012 03 07, 19:35)
Aldam del Mountain magic parasiau.Bet kuoliuku vis tiek uzsisakau, jei kartais nebutu galimybes paimti is Aldam, Nu ir Maya'os prasau labai nors kuoliuko. Gal man pavyktu prisigaivinti? Kai jau genesit, prasau ir mane prisiminti. Gal ir Kaune iseitu pasiimti.
O Maya sunkiai dauginasi?
Maya man antra rudeni isleidzia saknis, bet neperziemoja. O pavasari nesiseka priverst isleist saknis... Na bet kankinsim augala toliau
Brugmansiju sekliuku klausimu
Ieskojau as kaip isigyti B.Jacayna, kuri turi 6-9 vainiklapius... Ir radau apie jos hibridus.
http://www.arghyagar...nsia-jacayna-6/
Virsuj foto orginalios veisles, o apatines keturios foto - brugmansijos hibrido su adelina. Visos keturios isaugo is seklyciu, subrendusiu tame paciame vaisiuke
Originaliu veisliu, aisku, tiketis neiseina, na bet va kiek siurprizo pamatyti, kas is tu seklu prazys