Įkraunama...
Įkraunama...

Brugmansijos ir durnaropės

QUOTE(Linetax @ 2012 07 06, 13:35)
O čia pavieniai lapai taip suglemba? Jei brugmansija auga vazone, nėra labai mažytė, tai tie katinukai nepasieks jos lapų apsisiot, juk nėra tokie aukštaūgiai biggrin.gif Gali būti, kad visdėlto vėjas kaltas dėl lapų nuvytimo( nebent šiltnamyje augtų), pas mus tai buvo vėjuotų dienų, lapus apdraskė ax.gif

taip, pavieniai lapai, auga dideliam vazone, ir pati nera mazyte, bet issisakojusi nuo pat apacios,
bandysiu labiau saugot nuo vejo 4u.gif
Atsakyti
Kokiu graziu brugmansiju jus turite:)
Pas mane paprastos, bet labai mane dziugina:)

user posted image

user posted image

Atsakyti
[quote=Nidulia,2012 07 09, 23:19]

Nidulia, paprastos, bet ne prastos. Labai labai grazios 4u.gif

Atsakyti
GAVAU UŽSAKYMĄ! Laukiau laukiau žinutės, kad siuntinys išsiųstas, o sulaukiau pranešimo iš pašto, kad jis jau čia... Keliavo per karščius, nukrito supuvo lapai, keliom ir stiebai įpuvo... Drėgmės nepritrūko, bet karščiai ir dar ilgasis savaitgalis... Gyvos tikrai. Sutvarkiau, apskabiau, ir gaivinu pavėsiuke. Kai pradės atželti, o to tikiuosi per savaitę, sveikąsias atiduosiu. Susisieksiu asmeniškai su užsakiusiom.
P.s. namie sutrikimai su interneto ryšiu, tai galiu skubiai ir neatsakyti, ne taip dažnai pakliūnu į SM smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kile @ 2012 07 10, 08:03)
GAVAU UŽSAKYMĄ! Laukiau laukiau žinutės, kad siuntinys išsiųstas, o sulaukiau pranešimo iš pašto, kad jis jau čia... Keliavo per karščius, nukrito supuvo lapai, keliom ir stiebai įpuvo... Drėgmės nepritrūko, bet karščiai ir dar ilgasis savaitgalis... Gyvos tikrai. Sutvarkiau, apskabiau, ir gaivinu pavėsiuke. Kai pradės atželti, o to tikiuosi per savaitę, sveikąsias atiduosiu. Susisieksiu asmeniškai su užsakiusiom.
P.s. namie sutrikimai su interneto ryšiu, tai galiu skubiai ir neatsakyti, ne taip dažnai pakliūnu į SM smile.gif

Smagu kad atejo bigsmile.gif
Tau vel varksei darbo pridare schmoll.gif

Nidulia laibai grazus ziedeliai wub.gif geriau neveisline zydinti , negu veislines nezydincios tongue.gif
Atsakyti
oi kaip laukem nauju gyventoju. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Nidulia pritaariu Purkeliui ir Aldam!

Kile laukiam naujienu is taves daugiau, kas atvyko ir t.t. kaip galesi zinoma wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2012 07 09, 22:19)

Labai labai graži wub.gif wub.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif ateinu pasigirt savo brugmansija,tik nezinau kuri cia,vaikas lipdukus nuklijavo doh.gif gal pasakysit kuri cia dabar zydi g.gif Angels flight ar Dalens pink amour?Aciu labai Poniai ALDAM notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif pirmoji kuri prazydo krove net 8 pumpurus,bet visus numete ir paliko tik 2,bet matau kad dar krauna nemazai bigsmile.gif o kodel meta pumpurus?ir dar klausimelis butu,viena karta palaisciau su magniu ir po keliu dienu pradejo labai gelti,ka blogai padariau?dabar jau men nelaistau ir lapai grazus...pasigrozekit wub.gif o jau kaip kvepia wub.gif wub.gif
user posted image
user posted image
RL=http://www.radikal.ru]user posted image[/URL]
user posted image
labai dziaugiuosi kad netycia sios grozius atradau wub.gif
Atsakyti
Jele as sakyciau Angels flight.
Labai grazi wub.gif
Atsakyti
Jele25 grazus tavo Angels flight. Mano ir prazydo. Pasodinau i zeme, ziedas purvinas nes beveik ant zemes guli. blush2.gif
Atsakyti
Sveikos mergytes, vakar tresiau savo brugmansijas ir man tokiu durnu klausimu iskilo. Bandziau pagooglint bet nelabai ka randu.
Zodziu klausimai :
1. Kada geriau tresti ryte ar vakare ?
2. Kada geriau tresti kai vazonas sausas ar slapias?
3. Jeigu patresus po keliu valandu palija ar nesiplauna trasu ?
Atsakyti