Orai nekokie, bet as nei mazyciu nenesiau niekur, iskyrus siumete vokietuke Cerise Flush, kuri anot aprasymo jautri uzmirkimui, tai ir taip ta zeme jau kuris laikas buvo ilyta todel parsinesiau namo.
Purkeli del trasu didesnio kiekio tai as pernai pirkau salia Dvarkiemio tokioj augalu aikstelej, net nusistebejau, kad gerokai pigiau buvo pirkti pas juo tik zinoma reikejo imti didesni kieki. Bet ziuriu siemet ta aikstele tikriausiai nedirbs, net nepamenu, kokio ji medelyno buvo... kada i svecius ?
Linetax, o ta saknu gniuzula kazkaip aprisi kazkuo po iskasimo? ar kaip?
QUOTE(kaškoniukas @ 2012 06 03, 22:40)
Linetax, o ta saknu gniuzula kazkaip aprisi kazkuo po iskasimo? ar kaip?
Paprastai įsodinu į kokį vazoną ar šiaip indą, kurio dydį parenku pagal augalo ir jo šaknų dydį. Stengiuosi talpinti į mažesnį, nes su dideliu daug problemų kol nunešam į rūsį. Buvau išsiauginusi dičkę brugmansiją ir norėdama išsaugoti kitiems metams, sodinau į plastikinę pusbačkę, tai tikrai suvargau su įnešimu, teko "samdyti" komandą Visa tai vyksta su paprastosiomis, o kilmingas, kurias šiemet pirmi metai auginu, laikau vazonuose
QUOTE(Linetax @ 2012 06 04, 11:29)
Paprastai įsodinu į kokį vazoną ar šiaip indą, kurio dydį parenku pagal augalo ir jo šaknų dydį. Stengiuosi talpinti į mažesnį, nes su dideliu daug problemų kol nunešam į rūsį. Buvau išsiauginusi dičkę brugmansiją ir norėdama išsaugoti kitiems metams, sodinau į plastikinę pusbačkę, tai tikrai suvargau su įnešimu, teko "samdyti" komandą Visa tai vyksta su paprastosiomis, o kilmingas, kurias šiemet pirmi metai auginu, laikau vazonuose
As irgi taip darau tik indo didesnio nei 35 litrai neimu.
[quote=Kile,2012 05 17, 21:17]
Wėtra:
Double L'Amour
Brugmansia Thea's liebling
Brugmansia Angels Swingtime
Brugmansia Morgensonne
Purkelis:
Madame Bovarie
Prima Balerina
Karosimi
Bergfee
Mergina
Theas Liebling
Lodges Species
Apsnige:
Brugmansia Lodges Species
Brugmansia Double Apricot
Brugmansia Bergfee
Astaite1
Angels Wings
Theas Liebling
Sonya
[/quote]
Del situ veisliu jau buvau parasius olandam, nors vis dar laukiu vienos neforumietes pasirinkimo. Liudnokos zinios:
Theas liebling nebeturi, bergfee - irgi gal tures viena, gal ne.
Angel's wings nebera irgi. Kitus raso kad turi, bet "nedideliais kiekiais"
Bandom suderinti su tomis, kuriu issirnktu veisliu nera, ar kuo keiciam AZ ar e-pastu.
[/quote]
Labas rytelis,o kas girdeti su siuo uzsakimu?
Wėtra:
Double L'Amour
Brugmansia Thea's liebling
Brugmansia Angels Swingtime
Brugmansia Morgensonne
Purkelis:
Madame Bovarie
Prima Balerina
Karosimi
Bergfee
Mergina
Theas Liebling
Lodges Species
Apsnige:
Brugmansia Lodges Species
Brugmansia Double Apricot
Brugmansia Bergfee
Astaite1
Angels Wings
Theas Liebling
Sonya
[/quote]
Del situ veisliu jau buvau parasius olandam, nors vis dar laukiu vienos neforumietes pasirinkimo. Liudnokos zinios:
Bandom suderinti su tomis, kuriu issirnktu veisliu nera, ar kuo keiciam AZ ar e-pastu.
[/quote]
[quote=karosimi,2012 06 05, 09:52]
[/quote]
[/quote]
Sveiki, negaunu patvirtinimo ir saskaitos apmokejimui. Vakar parasiau laiska. Anksciau nera buve, kad taip ilgai nebutu jokios zinios.
[/quote]
[/quote]
Sveiki, negaunu patvirtinimo ir saskaitos apmokejimui. Vakar parasiau laiska. Anksciau nera buve, kad taip ilgai nebutu jokios zinios.
[/quote]
viskas aisku,labai kaip ir ilgai ten pas juos nejuda niekas.
gal kas pasakys kodel mano pirmametei bugrmansijai gelsta ir krenta lapai, mano 3 m. dukra net klausia ar jau ruduo kad lapai krenta
bet is tikro nejuokinga, yra sukrovusi 4 ziedus, jie nemenki, bijau kad ir tie viena diena nenukristu
bet is tikro nejuokinga, yra sukrovusi 4 ziedus, jie nemenki, bijau kad ir tie viena diena nenukristu
Labas dienas.pavasari senai jau, klausiau del brugmancijos kodel lapu neleidzia,ir kazkuri atrase kad nemesciau o laukciau gal nuo saknu isleis.tai as laukiau vazone kambaryje laikiau,dar laukiau i lauka vazona isnesus,ir vis laukiau i zeme isodinus. vilciu jau neturejau bet laisciau ta staba sausa ir su trasom ir be. ir bingo vakar ziuriu daigelis nuo saknu su vienu lapeliu.pagaliau vistik islaukiau ir turiu maza,maza kudikeli .dabar jau rasykit man jus ,kaip man elgtis.ar palikti laukia zemese,ar sodinti i vazona ir nesti i siltnami,kad silciau butu,ar tresti galiu ir ar daug ? nu vienu zodziu kaip priziureti mazyli. kazkaip dabar atsargiai reikia man ta stabara sausa nupjauti kad vaikelio nenulauzti.
QUOTE(karosimi @ 2012 06 07, 13:55)
Labas dienas.pavasari senai jau, klausiau del brugmancijos kodel lapu neleidzia,ir kazkuri atrase kad nemesciau o laukciau gal nuo saknu isleis.tai as laukiau vazone kambaryje laikiau,dar laukiau i lauka vazona isnesus,ir vis laukiau i zeme isodinus. vilciu jau neturejau bet laisciau ta staba sausa ir su trasom ir be. ir bingo vakar ziuriu daigelis nuo saknu su vienu lapeliu.pagaliau vistik islaukiau ir turiu maza,maza kudikeli .dabar jau rasykit man jus ,kaip man elgtis.ar palikti laukia zemese,ar sodinti i vazona ir nesti i siltnami,kad silciau butu,ar tresti galiu ir ar daug ? nu vienu zodziu kaip priziureti mazyli. kazkaip dabar atsargiai reikia man ta stabara sausa nupjauti kad vaikelio nenulauzti.
Nu va , atsiprko vargai. As siulau palikti kur yra ir viska daryti kaip iki siol , jeigu islindo tai jau augs
b.kite net nezinau ka pasakyt gal saules ar vandens truksta ?
As saviskes namie kas antra diena laistau kazkaip jos pas mane labai dziuna.
QUOTE(b.kite @ 2012 06 07, 12:22)
gal kas pasakys kodel mano pirmametei bugrmansijai gelsta ir krenta lapai, mano 3 m. dukra net klausia ar jau ruduo kad lapai krenta
Turėtumėte atidžiai pasižiūrėti, ar neužpuolė brugmansijos voratinklinės erkutės. Jos labai myli šiuos augalėlius. Patarčiau profilaktiškai nupurkšti nuo vabaliukų. Man geriausiai pasiteisina Vertimec.
QUOTE(Linetax @ 2012 06 07, 14:09)
Turėtumėte atidžiai pasižiūrėti, ar neužpuolė brugmansijos voratinklinės erkutės. Jos labai myli šiuos augalėlius. Patarčiau profilaktiškai nupurkšti nuo vabaliukų. Man geriausiai pasiteisina Vertimec.
jau purskem visa soda ir jos nepamirsom, nu lyg nieko nematau kad kas pultu ja laistau t.p. kas antra vakara. net nzn, reiks pafotkint gal aiskiau bus..