Linetax, koks grožis Aš saviškėm vakar nušniojau lapus, pasiskaičiau, kad reikia augalą auginti, tai ir nugenėjau. Gal žydės šiemet
Grazus ziedas tiesiog pasaka.tai ziedai prasideda pavasari ir baigesi rudeni.o ar ilgai zydi vienas ziedas? ir kur atsisiusim bus mazutes labai tai ziedu gal kitais metais sulauksim?
QUOTE(*MONAMI* @ 2012 05 17, 10:17)
Man kazkaip labiau i durnaropes panasu, nemaciau kad brugmansijos lapo kitoj puseje violetava butu.
karosimi ziedu laikimasis man atrodo daug priklauso nuo pacio ziedo ir oro, jeigu labai dregna laikosi neilgai. Seip man atrodo vidutiniskai savaite zydi tikrai. Jeigu labai dregan bent pas mane kai kurios pilnavidures is vidaus pradeda put, bet cia dazniau rudeni buna.
O mazules kur atvaziuos tai gali ir seis metais prazyst, pvz. mano New wave praeitais metais i rudeni jau zydejo.
Linetax, kai kuriu turiu po 2, jau reikia susiskaiciuoti kiek skirtingu yra pas mane - iki dabar 3 neisgyveno is po ziemos, 2 rusiu turejau po 2 augaliukus ir abu neisgyveno. Gal sutapiimas, o gal tiesiog. Gaila labai.
Grazus ziedas Salmon Perfection, pernai maniske pries pat inesima viena zieda isskleide paskui ziemojimo patalpo dar kelis tokius isbegusius... siemet tikiuosi anksciau prades zydejima ir galesiu pasidziaugt.
Jei nebus netiketu salnu tai as labai tikiuosi siemet daugiau ziedu...
Karosimi del ziedu tai pernai siunciausi irgi panasaus dydzio gavau augaliukus - tai kelis kartus numete pumurus ir tik rudeni kelis ziedus spejo praskleist. Todel sakau, kad tikrai realu sulaukt ziedu jei augaliukai nenukencia labai keliaudami.
Pernai gauti augaliukai buvo tikrai stipresni nei siemet na ir lepesnius uzsisakiau tai ziuresim. Sunny Smile prie zemes kuoliukas toks supleisejes - truputeli neramu, o kitos tai lyg atrodo uzmirkes stiebas prie zemiu. Kaip loterija, nieko nepadarysi.
Grazus ziedas Salmon Perfection, pernai maniske pries pat inesima viena zieda isskleide paskui ziemojimo patalpo dar kelis tokius isbegusius... siemet tikiuosi anksciau prades zydejima ir galesiu pasidziaugt.
Jei nebus netiketu salnu tai as labai tikiuosi siemet daugiau ziedu...
Karosimi del ziedu tai pernai siunciausi irgi panasaus dydzio gavau augaliukus - tai kelis kartus numete pumurus ir tik rudeni kelis ziedus spejo praskleist. Todel sakau, kad tikrai realu sulaukt ziedu jei augaliukai nenukencia labai keliaudami.
Pernai gauti augaliukai buvo tikrai stipresni nei siemet na ir lepesnius uzsisakiau tai ziuresim. Sunny Smile prie zemes kuoliukas toks supleisejes - truputeli neramu, o kitos tai lyg atrodo uzmirkes stiebas prie zemiu. Kaip loterija, nieko nepadarysi.
QUOTE(Purkelis @ 2012 05 17, 10:38)
Man kazkaip labiau i durnaropes panasu, nemaciau kad brugmansijos lapo kitoj puseje violetava butu.
ačiū,taip tuomet jinai,lyg ir minėjo,kad durnaropė
gal jau butu galima i zeme sodinti ? ar dar palaukti ? ziuriu sestadieni ir ryt jau sauleta .
QUOTE(isabelaa @ 2012 05 17, 15:43)
gal jau butu galima i zeme sodinti ? ar dar palaukti ? ziuriu sestadieni ir ryt jau sauleta .
Aš jau prieš kelias dienas pasodinau, bet manosios dar nedidelės, tad esant reikalui galiu pridengti
Wėtra:
Double L'Amour
Brugmansia Thea's liebling
Brugmansia Angels Swingtime
Brugmansia Morgensonne
Purkelis:
Madame Bovarie
Prima Balerina
Karosimi
Bergfee
Mergina
Theas Liebling
Lodges Species
Apsnige:
Brugmansia Lodges Species
Brugmansia Double Apricot
Brugmansia Bergfee
Astaite1
Angels Wings
Theas Liebling
Sonya
[/quote]
Del situ veisliu jau buvau parasius olandam, nors vis dar laukiu vienos neforumietes pasirinkimo. Liudnokos zinios:
Theas liebling nebeturi, bergfee - irgi gal tures viena, gal ne.
Angel's wings nebera irgi. Kitus raso kad turi, bet "nedideliais kiekiais"
Bandom suderinti su tomis, kuriu issirnktu veisliu nera, ar kuo keiciam AZ ar e-pastu.
Double L'Amour
Brugmansia Thea's liebling
Brugmansia Angels Swingtime
Brugmansia Morgensonne
Purkelis:
Madame Bovarie
Prima Balerina
Karosimi
Bergfee
Mergina
Theas Liebling
Lodges Species
Apsnige:
Brugmansia Lodges Species
Brugmansia Double Apricot
Brugmansia Bergfee
Astaite1
Angels Wings
Theas Liebling
Sonya
[/quote]
Del situ veisliu jau buvau parasius olandam, nors vis dar laukiu vienos neforumietes pasirinkimo. Liudnokos zinios:
Theas liebling nebeturi, bergfee - irgi gal tures viena, gal ne.
Angel's wings nebera irgi. Kitus raso kad turi, bet "nedideliais kiekiais"
Bandom suderinti su tomis, kuriu issirnktu veisliu nera, ar kuo keiciam AZ ar e-pastu.
Sveikos
Kaip Jusu augaliukai gyvena ?
Maniskes jau visos lauke stovi, deginasi Vakar apziurejau lyg ruzavute jau ziedukus krauna , nors lapiuku dar visai mazai.
Maniskes jau visos lauke stovi, deginasi Vakar apziurejau lyg ruzavute jau ziedukus krauna , nors lapiuku dar visai mazai.
QUOTE(Purkelis @ 2012 05 24, 09:57)
Sveikos
Laikosi neblogai. Naujoke Vildfire budama visa liaunute ir nediduke po keliones maciau krauna pumpurus. Angels proud gavau antramieti. Nemazas ir tvirtas augaliukas, bet pumpuru nera. Is rudeni saknydintu sakeliu 3 veisle jau su pumpurais. Isskyrus Dalens pink amour.