Įkraunama...
Įkraunama...

Brugmansijos ir durnaropės

Praleidau viena uzsakove sad.gif Atsiprasau. Idedu issirinktu brugmansiju sarasiuka. Theas Liebling ir Bergfee - favoritai, kartojasi, parasiau jau vienai kitai jusu su pasiulymu pasirinkti ka kita. Del bergfee, tiesa, ja kartais rodo kad turi, kartais - kad neturi, tai rasau suderinus su jumis paskutinius keitimus laiska su uzklausa, ka turi. Tada, jei kas, vel derinsim:

Wėtra:
Double L'Amour
Brugmansia Thea's liebling
Brugmansia Angels Swingtime
Brugmansia Morgensonne

Purkelis:
Madame Bovarie
Prima Balerina

Karosimi
Bergfee

Mergina
Theas Liebling
Lodges Species

Apsnige:
Brugmansia Lodges Species
Brugmansia Double Apricot
Brugmansia Bergfee

Astaite1
Angels Wings
Theas Liebling
Sonya
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kile: 16 gegužės 2012 - 09:01
QUOTE(Purkelis @ 2012 05 16, 09:52)
Nelabai kas pasikeite

4u.gif ačiū,maniškės iš vis dar kruopytės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Komilfo* @ 2012 05 16, 15:46)
4u.gif ačiū,maniškės iš vis dar kruopytės  ax.gif

Nuotraukytes kur ? Kokias sejei ?
Atsakyti
nu va, turiu liudnu ziniu - pasitvirtino, kad baltos yra lepesnes... verysad.gif Numarinau "Knighti"...tiksliau be mano pagalbos nusibaige... Nebeturiu ne vienos baltos, tik viena maza, tikiuos balta, auga. Kaip gundo prisijungti prie uzsakymo... doh.gif Bet reikia pinigus taupyti. verysad.gif

Atsakyti
QUOTE(Purkelis @ 2012 05 16, 15:53)
Nuotraukytes kur ? Kokias sejei ?

nežinau kokios nes gavau dovanų ax.gif
liko sodyboj daigeliai 4u.gif
kai tik bus kuom pasirodysiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Purkelis @ 2012 03 06, 15:48)
Cia gal Kile mane pataisys, jeigu klystu. Bet seklom bent jau veisliniu brgmansiu nelabai daugina, nes yra greitesnis ir patikimesnis budas , sakutem. Dauginanat taip islieka visi tai veislei budingi bruozai. Be to nuo pasejimo iki prazydimo gali praeiti 9 menesiai ir daugiau. Is seklu dazniausia auginamos naujos veisles. Paseji ir lauki kas prazys smile.gif
Jeigu tikrai domina seklytes tai bent as jas perku is ebay.
Va cia daugiau

Sėklos sunkiai dygstai ir dažniai būna nedaigios. Aš dauginu ūgliais. Sėkmės darbuose
Atsakyti
as tai siandien vyro jau paprasiau, kad ir vyriausias didziasias istemptu - tai va visa mano armija

user posted image

pacios jauniausios

user posted image

ir naujokes wub.gif Sunny Smiles ir Cerise Wonder - palinkekite sekmes

user posted image
Atsakyti
Kastoniuk oho koia kariauna. As irgi saviskes zadejau visas isnes savaitgali , nes nusprendem kad salnu jau nebus. Tik pas mane maziau kazkaip.
Sekmes tavo mazylem , visai neblogai atrodo bigsmile.gif
Atsakyti
Kaštoniuk, kiek daug ir kokios gražios. Maniškes kruša taip nudaužė, kad dabar vėl per naujo lapus turi leisti.
Atsakyti
QUOTE(kaškoniukas @ 2012 05 16, 23:35)
as tai siandien vyro jau paprasiau, kad ir vyriausias didziasias istemptu - tai va visa mano armija

Kiek daug bigsmile.gif Tikra armija biggrin.gif O ir mažylės netruks užaugti, sėkmės auginant 4u.gif Kai prasidės žiedai, tai prisižiūrėsim grožių bigsmile.gif Ar Jūsų visos skirtingos?
Įdedu pirmojo žiedelio nuotrauką ( Salmon perfection iš Kilės), labai džiaugiuosi ir kvapas toks švelniai svaigus...
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Linetax @ 2012 05 17, 09:33)
Kiek daug bigsmile.gif Tikra armija  biggrin.gif O ir mažylės netruks užaugti, sėkmės auginant 4u.gif Kai prasidės žiedai, tai prisižiūrėsim grožių bigsmile.gif Ar Jūsų visos skirtingos?
Įdedu  pirmojo žiedelio nuotrauką ( Salmon perfection iš Kilės), labai džiaugiuosi ir kvapas toks švelniai svaigus...
user posted image

Oho , jau ziedai smile.gif
Kiek laiko pas tave ji lauke ?
Atsakyti
QUOTE(Purkelis @ 2012 05 17, 08:43)
Oho , jau ziedai smile.gif
Kiek laiko pas tave ji lauke ?

Apie kovo vidurį parsivežiau, tai buvo kambaryje, po to verandoje, o į lauką iškeliavo kai tik pakankamai atšilo. Pats augaliukas nėra didelis, tad nebuvo problemų įnešt į šiltesnę patalpą nakčiai ar esant šalnoms. Brugmansijų turiu nedaug, tad žaidžiu su jom kaip su vaikais biggrin.gif
Atsakyti