Praleidau viena uzsakove Atsiprasau. Idedu issirinktu brugmansiju sarasiuka. Theas Liebling ir Bergfee - favoritai, kartojasi, parasiau jau vienai kitai jusu su pasiulymu pasirinkti ka kita. Del bergfee, tiesa, ja kartais rodo kad turi, kartais - kad neturi, tai rasau suderinus su jumis paskutinius keitimus laiska su uzklausa, ka turi. Tada, jei kas, vel derinsim:
Wėtra:
Double L'Amour
Brugmansia Thea's liebling
Brugmansia Angels Swingtime
Brugmansia Morgensonne
Purkelis:
Madame Bovarie
Prima Balerina
Karosimi
Bergfee
Mergina
Theas Liebling
Lodges Species
Apsnige:
Brugmansia Lodges Species
Brugmansia Double Apricot
Brugmansia Bergfee
Astaite1
Angels Wings
Theas Liebling
Sonya
QUOTE(Purkelis @ 2012 05 16, 09:52)
Nelabai kas pasikeite
ačiū,maniškės iš vis dar kruopytės
QUOTE(*Komilfo* @ 2012 05 16, 15:46)
ačiū,maniškės iš vis dar kruopytės
Nuotraukytes kur ? Kokias sejei ?
nu va, turiu liudnu ziniu - pasitvirtino, kad baltos yra lepesnes... Numarinau "Knighti"...tiksliau be mano pagalbos nusibaige... Nebeturiu ne vienos baltos, tik viena maza, tikiuos balta, auga. Kaip gundo prisijungti prie uzsakymo... Bet reikia pinigus taupyti.
QUOTE(Purkelis @ 2012 05 16, 15:53)
Nuotraukytes kur ? Kokias sejei ?
nežinau kokios nes gavau dovanų
liko sodyboj daigeliai
kai tik bus kuom pasirodysiu
QUOTE(Purkelis @ 2012 03 06, 15:48)
Cia gal Kile mane pataisys, jeigu klystu. Bet seklom bent jau veisliniu brgmansiu nelabai daugina, nes yra greitesnis ir patikimesnis budas , sakutem. Dauginanat taip islieka visi tai veislei budingi bruozai. Be to nuo pasejimo iki prazydimo gali praeiti 9 menesiai ir daugiau. Is seklu dazniausia auginamos naujos veisles. Paseji ir lauki kas prazys
Jeigu tikrai domina seklytes tai bent as jas perku is ebay.
Va cia daugiau
Jeigu tikrai domina seklytes tai bent as jas perku is ebay.
Va cia daugiau
Sėklos sunkiai dygstai ir dažniai būna nedaigios. Aš dauginu ūgliais. Sėkmės darbuose
as tai siandien vyro jau paprasiau, kad ir vyriausias didziasias istemptu - tai va visa mano armija
pacios jauniausios
ir naujokes Sunny Smiles ir Cerise Wonder - palinkekite sekmes
pacios jauniausios
ir naujokes Sunny Smiles ir Cerise Wonder - palinkekite sekmes
Kastoniuk oho koia kariauna. As irgi saviskes zadejau visas isnes savaitgali , nes nusprendem kad salnu jau nebus. Tik pas mane maziau kazkaip.
Sekmes tavo mazylem , visai neblogai atrodo
Sekmes tavo mazylem , visai neblogai atrodo
Kaštoniuk, kiek daug ir kokios gražios. Maniškes kruša taip nudaužė, kad dabar vėl per naujo lapus turi leisti.
QUOTE(kaškoniukas @ 2012 05 16, 23:35)
as tai siandien vyro jau paprasiau, kad ir vyriausias didziasias istemptu - tai va visa mano armija
Kiek daug Tikra armija O ir mažylės netruks užaugti, sėkmės auginant Kai prasidės žiedai, tai prisižiūrėsim grožių Ar Jūsų visos skirtingos?
Įdedu pirmojo žiedelio nuotrauką ( Salmon perfection iš Kilės), labai džiaugiuosi ir kvapas toks švelniai svaigus...
QUOTE(Linetax @ 2012 05 17, 09:33)
Kiek daug Tikra armija O ir mažylės netruks užaugti, sėkmės auginant Kai prasidės žiedai, tai prisižiūrėsim grožių Ar Jūsų visos skirtingos?
Įdedu pirmojo žiedelio nuotrauką ( Salmon perfection iš Kilės), labai džiaugiuosi ir kvapas toks švelniai svaigus...
Oho , jau ziedai
Kiek laiko pas tave ji lauke ?
QUOTE(Purkelis @ 2012 05 17, 08:43)
Apie kovo vidurį parsivežiau, tai buvo kambaryje, po to verandoje, o į lauką iškeliavo kai tik pakankamai atšilo. Pats augaliukas nėra didelis, tad nebuvo problemų įnešt į šiltesnę patalpą nakčiai ar esant šalnoms. Brugmansijų turiu nedaug, tad žaidžiu su jom kaip su vaikais