Įkraunama...
Įkraunama...

Brugmansijos ir durnaropės

o po kiek flenciuku siusites? as apziurejus tai beveik visu gelyciu noriu tik piniginei tiek pinigeliu nera doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
mano 5.nežinau kiek kitos siųsis g.gif
Atsakyti
Sveikos mergytes
Pagaliu gryzau namo smile.gif buvau komandiruotoje Lisabonoj.
Va kaip ten brugmansijos auga, jokiu puodu ir salnu matyt nebuna.
Radau ja nedideliam parkeli prie viesbucio biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
sveikutes,apmire si temele.tai jau siuntimo gal nebus ar kaip cia nebesuprantu.koperavotes siutis ,issirinkau uzsakyma issiunciau ir tila doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(karosimi @ 2012 05 15, 08:54)
sveikutes,apmire si temele.tai jau siuntimo gal nebus ar kaip cia nebesuprantu.koperavotes siutis ,issirinkau uzsakyma issiunciau ir tila doh.gif  doh.gif

Viesai prisipazytsu as kalata blush2.gif Kile manes sugrystant lauke, susireiksminau blush2.gif
Prispazinkit kam buvau pazadejus augaliuka, bet nesiunciau del salnu ? Pratryniau zinutes dabar nebeprisimenu ax.gif

Kaip pas jsu su salnom ? As antra diena zvakues siltani deginu, didele atgal namo itempiau, baisu man, kad nepasaltu sad.gif
dar kletas nuotraukyciu
Iochroma
user posted image
šalia labai idomais žiedukais panasus augalas user posted image
ir parko apsauginis biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(karosimi @ 2012 05 15, 08:54)
sveikutes,apmire si temele.tai jau siuntimo gal nebus ar kaip cia nebesuprantu.koperavotes siutis ,issirinkau uzsakyma issiunciau ir tila doh.gif  doh.gif

Užsakymą renka Kilė ir ji rašė, kad šią savaitę bus prie jūros. Kai grįš ji jums ir atsakys, nes ir mes jai nusiuntėme ir laukiame 4u.gif
Atsakyti
4u.gif pasirodykit kaip jūsiškės dabar atrodo,kuriuos iš sėklų auginates ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Astaite1 @ 2012 05 15, 11:24)
Užsakymą renka Kilė ir ji rašė, kad šią savaitę bus prie jūros. Kai grįš ji jums ir atsakys, nes ir mes jai nusiuntėme ir laukiame 4u.gif

aisku supratau ,dovanokit,kad sutrugdziau.o sakykit man brugmancijos greitai auga ar nelabai ir kelintais augimo metais galima ziedu sulaukti
Atsakyti
QUOTE(karosimi @ 2012 05 15, 14:27)
aisku supratau ,dovanokit,kad sutrugdziau.o sakykit man brugmancijos greitai auga ar nelabai ir kelintais augimo metais galima ziedu sulaukti

Priklauso nuo pacio augalo (dviguboma ra pinavidurem reikia daugiau laiko pacius ziedus sukrauti ir isskleisti), vienos laukiu jau 2 metus uzvaro iki 1,5 metro ir niekaip nezydi schmoll.gif
Jeigu augini is sakutes tai labai didele tikimybe, kad zydes siemet. Jeigu laistyt trest jos labai greit auga. O jeigu dar i grunta isodint procesas dar pagreiteja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Purkelis: 15 gegužės 2012 - 13:59
QUOTE(Purkelis @ 2012 05 14, 10:09)
Sveikos mergytes
Pagaliu gryzau namo smile.gif buvau komandiruotoje Lisabonoj.
Va kaip ten brugmansijos auga, jokiu puodu ir salnu matyt nebuna.
Radau ja nedideliam parkeli prie viesbucio  biggrin.gif

eik tu kaip faina! Na as noreciau bent tiek, kad ta musu ziema trumpesne butu ir jau kai isnesi koki balandi nereiketu daugiau tampyt...
As savas irgi tampau doh.gif Neklausk... didziuju 4 net dar neisnesus i lauka nes pati savo jegom nepartempciau... bet jau pavargau, dvi naktis pries i namus nesiau, sia jau paliksiu ir tikiuosi, kad jau nereiks nesti doh.gif

Atsakyti
Visoms, kam neatrasiau smile.gif cia ir e-pasta rasiusioms smile.gif Uzsakyma turiu, del besikartojanciu veisliu parasiau asmeniskai. Sulaukus paskutiniu pakeitimu Rasau dideli laiska pardavejui, ar viska tures ir pranesiu tolesnes zinias. Sia ir kita savaite pasirodysiu prie situ reikalu tik priebeksmiais, tad prasau nesirupinti kad dingau, uzsakymas kontroliuojamas smile.gif

Turiu uzsakymus:
Karosimi
Mergina
Apsnige
Purkelis
Astaite1
1 neforumietes.

Ar nieko nepamirsau?
Atsakyti
QUOTE(*Komilfo* @ 2012 05 15, 14:01)
4u.gif  pasirodykit kaip jūsiškės dabar atrodo,kuriuos iš sėklų auginates  ax.gif  4u.gif

Nelabai kas pasikeite
2011-10-11 isdygus
user posted image
2012-02-12 isdygusios tuo paciu metu , bet skirtumas akivaizdus smile.gif
user posted image
2012-04 dar su visais lapais:)
user posted image

Kile kaip visad Aciu smile.gif
Gero poilsio biggrin.gif
Atsakyti