Įkraunama...
Įkraunama...

Brugmansijos ir durnaropės

sveikos maniskes siltnamyje jau savaite , viena dicke dar sklepe nes i siltnami netilps ir jau mastau gal pernest i lauka? g.gif dar niekas nerizikavot? g.gif or atoki gera pranasauja? as dicke visad sodinu i zeme tai jau man labai tuscia smile.gif
Atsakyti
Mergaitės, ar tikrai daugiau niekas nenori parduoti savo augintinių? verysad.gif Aldam pasidalino savąja Mauntain Magic thumbup.gif , bet dar norėčiau kokio "stebukliuko" jai į kompaniją. irma.tamos@gmail.com
Atsakyti
Amri paziurek i 14 psl Kaskoniukas kelis augaliukus turi, o gal jau turejo?
Atsakyti
QUOTE(isabelaa @ 2012 04 26, 09:22)
sveikos maniskes siltnamyje jau savaite , viena dicke dar sklepe nes i siltnami netilps ir jau  mastau gal pernest i lauka?  g.gif    dar niekas nerizikavot?  g.gif    or atoki gera pranasauja?    as dicke visad sodinu i zeme  tai jau man labai tuscia smile.gif

as jau isnesus i lauka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(egleja @ 2012 04 27, 09:13)
as jau isnesus i lauka ax.gif

Aš savąsias irgi jau nešiu smile.gif orai visą savaite šilti, tegul lepinasi lauke gerų oru smile.gif
norėjau paklausti kada iš sėklų sodinate brugmansijas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mileta: 27 balandžio 2012 - 08:54
na tada vilksiu ir as ir sodinsiu i ze,e jau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(isabelaa @ 2012 04 27, 12:50)
na tada vilksiu ir as ir sodinsiu i ze,e jau smile.gif

nu i zema gal dar nesodink,vistiek gali buti dar salnu,kaip sodai prades zydeti

Atsakyti
QUOTE(egleja @ 2012 04 27, 20:18)
nu i zema gal dar nesodink,vistiek gali buti dar salnu,kaip sodai prades zydeti

na va vakar issinesiau as ja i lauka o tetule sako dar pranasauja salnas kita savaite g.gif dar nesodinau pabijojau, bet paziurejau prognoze tai maziausia temp pranasauja +4 nakti.
na dar palauksiu savaitele nekisiu i zeme .
Atsakyti
QUOTE(isabelaa @ 2012 04 29, 10:37)
na va vakar issinesiau as ja i lauka o tetule sako dar pranasauja salnas kita savaite    g.gif    dar nesodinau pabijojau, bet  paziurejau  prognoze  tai maziausia temp pranasauja +4 nakti.
  na dar palauksiu savaitele nekisiu i zeme .

Dar obelys nezydi, tai tikrai salnu bus. As dar nerizikuoju visos dideles dar namie. O va mazutes tai jau siltnami.
Mileta as jau gruodi sejau , tai didziausia pas mane virs sprindzio.
Atsakyti
Pavasaris ipusejo, greit brugmansijos keliaus i lauka. Niekas neraso kaip sekasi budint savo grazuoles.
Pabandziau padauginti brugmansijas panasiai kaip strepsus dauginu. Pavyko. Balandzio 13 diena i plastmasini indeli ipiliau truputi durpiu skirtu pomidoru daigams [liko nuo pomidoru pikiavimo], ant virsaus sudrekinti kiminai. Brugmansiju sakeles apie 10 cm. Isodinau apvoziau indeli stiklainiu. Kasdien pravedindavau. Siandien persodinau i 10 cm vazonelius.
Atsakyti
QUOTE(aldam @ 2012 05 01, 14:25)
Pabandziau padauginti brugmansijas panasiai kaip strepsus dauginu. Pavyko.  Siandien persodinau i 10 cm vazonelius.

Aldam, yra laukiančių Jūsų padaugintų daigelių 4u.gif
Atsakyti
Prasau skubios konsultacijos: kas cia atsitiko mano brugmansijai? Zieve tokia kaip parudavusi ir su juodomis demelemis, galvoju, ar ne puvynys? Lieciant lyg truputi truputi minksta.Taip pat ant tos pacios brugmansijos ir ant jaunesniu saku kazkokie keisti dariniai... Ar man jau cia paranoja ? smile.gif
Ka patartumete daryti, gal reikia pjauti, ar pursti su kuo nors? Kitos lyg ir sveikos. unsure.gif

user posted image

user posted image

cia jaunesnes sakos. tokie keistoki neminksti rudumai, tokie rudumai ir tiek.
user posted image
Atsakyti