Įkraunama...
Įkraunama...

Brugmansijos ir durnaropės

Skleidziasi mano pirmasis ziedas Moutain magic wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2012 04 24, 21:27)
Jau geriau būčiau nenešusi, nes pora tikrai sušaldžiau, o mažučių visi lapeliai nukrito ir žievė suplyšo, nežinau, ar augs toliau verysad.gif

Labai gaila, kad nušalo, bet gal visdėlto dar atžels g.gif
Papildyta:
QUOTE(aldam @ 2012 04 24, 21:33)
Skleidziasi mano pirmasis ziedas Moutain magic  wub.gif

thumbup.gif Žiedas ne pagal medelį - didelis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aldam @ 2012 04 24, 23:33)

bigsmile.gif Kaip bus gražu.
Papildyta:
QUOTE(Linetax @ 2012 04 24, 23:39)
Labai gaila, kad nušalo, bet gal visdėlto dar atžels g.gif

Iš šiltnamio dar neišmečiau, - tikiuosi, kad nors kelios gyvybę parodys g.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2012 04 24, 22:27)
Jau geriau būčiau nenešusi, nes pora tikrai sušaldžiau, o mažučių visi lapeliai nukrito ir žievė suplyšo, nežinau, ar augs toliau verysad.gif

verysad.gif tai, kad zinotum, taip norisi visada paspartinti ta procesa, kad galetum kuo anksciau ir ilgiau dziaugtis ju ziedais, nes kitos atrodo tik prazysta ir jau ruduo, sakas su pumpurais ir ziedais geni, kad inestum ziemoti...
nors zinau kaip skauda, bet neliudekit 4u.gif

QUOTE(aldam @ 2012 04 24, 22:33)

As kitaip sitos veisles ir neisivaizduoju, ji suzysta paprastai jau pirmais metais - augalas buna dar mazutis, o ziedas atrodo didesnis uz ji pati buna smile.gif
Atsakyti
Labas rytas mergaites

QUOTE(jediara @ 2012 04 24, 22:27)

Jediara ar labai nusalo ? Iki pat zemes ?
O mano viena mazule uzpuole skruzdeles schmoll.gif matyt amaru liekanu dar rado. Bet kitos mazytes lyg ir gerai jaucias.
aldam koks grozis bigsmile.gif Man jinai viena megstamiausiu veisliu.

Atsakyti
QUOTE(aldam @ 2012 04 24, 21:33)

user posted image

Aldam, laukiu nesulaukiu kol ir manoji psipuoš žiedais thumbup.gif
Mergaitės, dar labai noriu kokios nors geltonai žydinčios gražuolės. Gal kas turit parduoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Purkelis @ 2012 04 24, 09:45)
As daryciau taip (kur raudona siulau nukirpt)
Ta sakele desneje palikciau, apkarpius lapus, kad truputi paaugru. Kai ant sakeles atsiras tokei burbuliukai kaip ant seno stiebo tada jau galima drasiai pjauti.
As vadovaujuosi filosofija, kad augalas turi augti i virsu o ne lapusus augint.
Todel mazutes savo pastovaiai prageneju paliekant 3 eiles lapu nuo virsaus.

aciu labai,va kaip nieko nezinau doh.gif vis ziurejau ir galvojau,kaip grazu,kaip veslu,o pasirodo reikia ir pakarpyti tos lapus,ar yra skirtumas kokius kirpt?ar jos karpomos tik kad suformuoti medeli? smile.gif o kaip suzinot kad jau rekia i didesni vazona pasodint? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jele25: 25 balandžio 2012 - 10:38
Ačiū už palaikymą 4u.gif Tikiuosi nors keletas akučių "išsprogs" ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jele25 @ 2012 04 25, 11:24)
aciu labai,va kaip nieko nezinau doh.gif vis ziurejau ir galvojau,kaip grazu,kaip veslu,o pasirodo reikia ir pakarpyti tos lapus,ar yra skirtumas kokius kirpt?ar jos karpomos tik kad suformuoti medeli? smile.gif o kaip suzinot kad jau rekia i didesni vazuona pasodint? g.gif

Nezinau ar tikrai reikia blush2.gif , bet as tai tikrai karpau, nes patesus lapai didet pardeda o i visrsu mazai auga. Tai as pro jas prasinesu . Vasara buna kad pora kibiru lapu ismetu. bigsmile.gif
Del medelio formavimo tai neleisk augt sakelem ten kur nereikia tau. Jeigu nori kad butu kaip medis lesik viena virsune i virsu.
Atsakyti
O maniskes jau nuo sestadienio gyvena lauke ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kaškoniukas @ 2012 04 24, 22:55)
lotuliukas.gif

Silke, as apkarpiau savo Mountain, ziuresiu ar ka leis ar ne, jei ka primink, o tu nenori Katrin Bonte, lapai isvaizda kaip Maya, tik ziedai ruzavi?

rasau i az del Mountain magic.

QUOTE(jediara @ 2012 04 24, 23:27)

gaila, toks nuostolis... Gal dar atzels?

QUOTE(aldam @ 2012 04 24, 23:33)

aldam, nu visai sirdis apsalo! Dabar dar labiau noriu sios veisles... wub.gif

QUOTE(*finy* @ 2012 04 25, 19:40)
O maniskes jau nuo sestadienio gyvena lauke  ax.gif

Cia LT? Bet turbut nesiojate miegoti i patalpa? O jei ne, tai kur cia taip silta?

Beja, pasiguosiu ir as - siandien apziurejus Knighti pamaciau, kad vienintelis stiebas, kuris isziemojo puva - tiesiog taip gelsta odele, juodos demeles ir ta oda neriasi salin... Issigandau, nupjoviau iki sveikos vietos. Dabar ir galvoju, zeme irgi tokia i dregnaja puse, o temperatura svyruojanti ir nera auksta. Gal ja pulti persodinti, kol saknys nesupuvo ar gal ka kita daryti? unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(silke:) @ 2012 04 25, 19:30)

Cia LT? Bet turbut nesiojate miegoti i patalpa? O jei ne, tai kur cia taip silta?

Aga,LT.Netgi sakyciau pats vidurys salies biggrin.gif Nesiot tikrai nenesioju,prie namo pastaciau,rytines-pietines puses,kad saulute daugiau sildytu.Pradzioje nesiojau,bet kazkuri vakara pamirsau,o kai ryte pamaciau kad nieko tokio nenutiko (tfu,tfu,tfu),tai ir palikau rolleyes.gif streptokarpas taip pat nuo sestadienio ir kuo puikiausiai laikosi
Atsakyti