Vakar visas savo brugmansijas išnešiau į šiltnamį - gal ten geriau augs
QUOTE(jele25 @ 2012 04 15, 15:15)
bet pas mus kaina net 16 lt
Jele25, kuriuoje parduotuveje pirkai trasas?
QUOTE(aldam @ 2012 04 15, 16:31)
Jele25, kuriuoje parduotuveje pirkai trasas?
pirkau kur atsidare nauja Agromax parduotuve,uz Vilniaus banko
Papildyta:
dar norejau paklaust mano augaliukai apie 20cm,kas kiek laiko tresti?
QUOTE(jele25 @ 2012 04 15, 20:16)
pirkau kur atsidare nauja Agromax parduotuve,uz Vilniaus banko
Papildyta:
Papildyta:
As saviske kuria budinu resiu nedidele koncentracija kas antra savaite.
Kaip jusiskes siltami pernakvojo ? As savo maziukus vazoniukus namo partempiau
QUOTE(Purkelis @ 2012 04 18, 09:41)
Pas mus buvo -4. Brugmasijas kas vakara partempiu namo. Pomidorus, paprikas ir geles kurias padauginau budavo uzdengiu agroplevele ir palieku. Vakar viska partempiau.
Kaip jusu brugmansijos laikosi. Mano Moutan magic pumpuras jau kokiu 15 cm, nors pati 25 cm. Guli ant vazono krasto. Neskabau, ziuresim kas bus.
QUOTE(aldam @ 2012 04 18, 10:43)
Pas mus buvo -4. Brugmasijas kas vakara partempiu namo. Pomidorus, paprikas ir geles kurias padauginau budavo uzdengiu agroplevele ir palieku. Vakar viska partempiau.
Kaip jusu brugmansijos laikosi. Mano Moutan magic pumpuras jau kokiu 15 cm, nors pati 25 cm. Guli ant vazono krasto. Neskabau, ziuresim kas bus.
Pas mus buvo -5
Moutan magic pas mane pernai irgi tokio dydzio ziedus krove , siemet kazkaip sunkiai jam sekas. Kaip noreciau visus i lauka jau isnest .
Pas mus taip pat buvo -4, net nežinau ką grįžusi rasiu
as po pernykscio nusaldymo tik pavydziai paklausau apie jusu brugmansiju isnesima i siltnami... aisku, kad joms ten geriau - nekalbu apie praejusia nakti kai minusas buvo, bet is esmes dienos geros jau o jei dar siltnamis ne plevelinis tai manau kad rojus joms. As lauksiu dar tikrai, nes paskui tasyti vakarais vienai isgirdus apie salnas ne man... o cia kazkodel visada buna salciau nei kitur...
Purkeli nenufotografavau tu durpiu vienu zodziu jei vaziuotum ten tai su raudonu uzrasu, paklausk i kokia zeme siltnamininkai nuo Alytaus sodina savo geles ir tau parodys.
Purkeli nenufotografavau tu durpiu vienu zodziu jei vaziuotum ten tai su raudonu uzrasu, paklausk i kokia zeme siltnamininkai nuo Alytaus sodina savo geles ir tau parodys.
QUOTE(Purkelis @ 2012 04 18, 09:41)
na siltnami pernakvoja neblogai,pastatau jas auksciau,kad per zeme salcio negautu snd pirma diena kai nuo 11 iki 15val buvo lauke,saules gvo,zeme lb isdziuvo ir lapai nulinko,parnesiau nano,palaiciau ir vel atsistojo lapai ir i siltnami nunesiau gerai kad vakar patrempiau namo,o tai pas mus ryte buvo -5 snd vakare ir patremsiu ar tinkama koncentracija darau,3g skiedziu su 3l vandens?ar per stiprus?
QUOTE(jele25 @ 2012 04 18, 15:22)
na siltnami pernakvoja neblogai,pastatau jas auksciau,kad per zeme salcio negautu snd pirma diena kai nuo 11 iki 15val buvo lauke,saules gvo,zeme lb isdziuvo ir lapai nulinko,parnesiau nano,palaiciau ir vel atsistojo lapai ir i siltnami nunesiau gerai kad vakar patrempiau namo,o tai pas mus ryte buvo -5 snd vakare ir patremsiu ar tinkama koncentracija darau,3g skiedziu su 3l vandens?ar per stiprus?
Sveikutes
Kile kazkur dingus
Jele nenudege lapukai ? As prisibijau tos pavasarines saules , visada lapus nudeginu:(
Kastoniuk as dar iki durbiu vis nedavaziuju, vis pazdu sau, kad kita savaite jau tikrai.
Nieks nebuvo Seterlinge sia savaite ? Buvau uzvaziavus sake, kad turetu nauju augaliuku uzvest gal Sanguineju atveze .