Įkraunama...
Įkraunama...

Brugmansijos ir durnaropės

Vakar visas savo brugmansijas išnešiau į šiltnamį - gal ten geriau augs rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2012 04 15, 11:39)
Taip, šias mirksiukas.gif

bet pas mus kaina net 16 lt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jele25 @ 2012 04 15, 15:15)
bet pas mus kaina net 16 lt doh.gif

Jele25, kuriuoje parduotuveje pirkai trasas?
Atsakyti
QUOTE(aldam @ 2012 04 15, 16:31)
Jele25, kuriuoje parduotuveje pirkai trasas?

pirkau kur atsidare nauja Agromax parduotuve,uz Vilniaus banko smile.gif
Papildyta:
dar norejau paklaust 4u.gif mano augaliukai apie 20cm,kas kiek laiko tresti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jele25 @ 2012 04 15, 20:16)
pirkau kur atsidare nauja Agromax parduotuve,uz Vilniaus banko smile.gif
Papildyta:
dar norejau paklaust 4u.gif mano augaliukai apie 20cm,kas kiek laiko tresti? 4u.gif

As saviske kuria budinu resiu nedidele koncentracija kas antra savaite.

Kaip jusiskes siltami pernakvojo ? As savo maziukus vazoniukus namo partempiau sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Purkelis @ 2012 04 18, 09:41)

Kaip jusiskes siltami pernakvojo ? As savo maziukus vazoniukus namo partempiau sad.gif

Pas mus buvo -4. Brugmasijas kas vakara partempiu namo. Pomidorus, paprikas ir geles kurias padauginau budavo uzdengiu agroplevele ir palieku. Vakar viska partempiau. doh.gif
Kaip jusu brugmansijos laikosi. Mano Moutan magic pumpuras jau kokiu 15 cm, nors pati 25 cm. Guli ant vazono krasto. blush2.gif Neskabau, ziuresim kas bus.
Atsakyti
QUOTE(aldam @ 2012 04 18, 10:43)
Pas mus buvo -4. Brugmasijas kas vakara partempiu namo. Pomidorus, paprikas  ir geles kurias padauginau budavo uzdengiu agroplevele ir palieku. Vakar viska partempiau.  doh.gif 
Kaip jusu brugmansijos laikosi. Mano Moutan magic pumpuras jau kokiu 15 cm, nors pati 25 cm. Guli ant vazono krasto.  blush2.gif  Neskabau, ziuresim kas bus.

Pas mus buvo -5 schmoll.gif
Moutan magic pas mane pernai irgi tokio dydzio ziedus krove , siemet kazkaip sunkiai jam sekas. Kaip noreciau visus i lauka jau isnest verysad.gif .
Atsakyti
Pas mus taip pat buvo -4, net nežinau ką grįžusi rasiu g.gif
Atsakyti
as po pernykscio nusaldymo tik pavydziai paklausau apie jusu brugmansiju isnesima i siltnami... aisku, kad joms ten geriau - nekalbu apie praejusia nakti kai minusas buvo, bet is esmes dienos geros jau o jei dar siltnamis ne plevelinis tai manau kad rojus joms. As lauksiu dar tikrai, nes paskui tasyti vakarais vienai isgirdus apie salnas ne man... o cia kazkodel visada buna salciau nei kitur...

Purkeli nenufotografavau tu durpiu doh.gif vienu zodziu jei vaziuotum ten tai su raudonu uzrasu, paklausk i kokia zeme siltnamininkai nuo Alytaus sodina savo geles ir tau parodys.
Atsakyti
QUOTE(Purkelis @ 2012 04 18, 09:41)

na siltnami pernakvoja neblogai,pastatau jas auksciau,kad per zeme salcio negautu smile.gif snd pirma diena kai nuo 11 iki 15val buvo lauke,saules gvo,zeme lb isdziuvo ir lapai nulinko,parnesiau nano,palaiciau ir vel atsistojo lapai ir i siltnami nunesiau smile.gif gerai kad vakar patrempiau namo,o tai pas mus ryte buvo -5 doh.gif snd vakare ir patremsiu smile.gif ar tinkama koncentracija darau,3g skiedziu su 3l vandens?ar per stiprus? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jele25 @ 2012 04 18, 15:22)
na siltnami pernakvoja neblogai,pastatau jas auksciau,kad per zeme salcio negautu smile.gif snd pirma diena kai nuo 11 iki 15val buvo lauke,saules gvo,zeme lb isdziuvo ir lapai nulinko,parnesiau nano,palaiciau ir vel atsistojo lapai ir i siltnami nunesiau smile.gif gerai kad vakar patrempiau namo,o tai pas mus ryte buvo -5 doh.gif snd vakare ir patremsiu smile.gif ar tinkama koncentracija darau,3g skiedziu su 3l vandens?ar per stiprus? smile.gif

Sveikutes
Kile kazkur dingus verysad.gif
Jele nenudege lapukai ? As prisibijau tos pavasarines saules , visada lapus nudeginu:(
Kastoniuk as dar iki durbiu vis nedavaziuju, vis pazdu sau, kad kita savaite jau tikrai.
Nieks nebuvo Seterlinge sia savaite ? Buvau uzvaziavus sake, kad turetu nauju augaliuku uzvest gal Sanguineju atveze g.gif .
Atsakyti
jele 25 aciu, buvau pamirsus as ta parduotuve 4u.gif
Turiu rupesti, noriu draugei nusiusti brugmansija per autobusu siuntu tarnyba. Is Jonavos i Kauna gal ir nieko neatsitiktu. Kazin kaip is Jonavos i Silute nukeliautu. Kaip ja supakuoti reiktu?
Atsakyti