Purkeli, as irgi dar gal nejudinciau labai, tik kad birzelio viduryje gandrai atskrenda, gali aisku ir anksciau sugalvoti, tai man kuo toliau tuo sunkiau bus tokius darbus atlikt, plius dar siltnamis uzsisodint tai netempiu visko paskutinei minutei. dar plius cia kaip ir toks eksperinmentas buvo, nes dvi pasirode vel per dregna zeme, isdraskiau saknyna neblogai, sausesnes zemes idejau, matosi vizualiai, kad i gera pagal sakeles. Tai jau ir kitu griebiausi
O klausyk kaip idomu is seklyciu tavo mazyles - labai lauksim ziedu
Del zemes tai as zinok pernai is drauges, kuri augina silnamyje geles, parsiveziau - labai patiko, ten durpe, reikejo stebeti, kad nerugstetu, bet siaip tikrai augo geles puikiai, didesnem, biski darzo zemes imaisiau, tik vat manau del to sakeliu is rudenio daug neprigijo, nes irgi i ja kisau, o ta zeme jau kazkokia paruosta gelems, nes sake seti i ja negalima nes sudegs seklos...
O tos durpes galima nusipirkti Vilniuje vaziuojant nuo santariskiu ziedo link zaliuju ezeru. po kairei ten toks tvartas yra tai ten ir pardavineja jas ir kaina man atrodo prieinama, 250 ar 200l dabar nepamenu kainuoja 28lt, daug labiau apsimoka nei is parduotuves jei reikai didesnio kiekio, plius yra ivairaus substrato, jei idomu tai galeciau nufotografuoti kada koki konkreciai as pirkau.
Del durpiu itariu zinau paie kuria vieta tu kalbi , o ten maisiukais paradvineja? Jeigu gali parsasyk pavadinima kokias pirkai, kada uzvaziuos ir as nusipirkt
As per sventes daraiu eksperimenta , amarus skandinau coca coloj. Cia pazystama patare, nu ir zinotikt padeda. Man atrodo jiem tas lipnumas nepatinka. Visi dar nesinyko, bet sendien jei spesiu purksiu dar karta.