Įkraunama...
Įkraunama...

Brugmansijos ir durnaropės

QUOTE(Linetax @ 2012 04 06, 16:34)
Nuo vorantinklinės erkutės  man geriausiai padeda Vertimec.

O vieną kartą nupurškus, vėliau dar pakartoti reikia? Po kiek laiko?
Atsakyti
QUOTE(giedrulka @ 2012 04 06, 21:41)
O vieną kartą nupurškus, vėliau dar pakartoti reikia? Po kiek laiko?

Vertimec rekomenduoja naudoti ne daugiau kaip tris kartus per sezoną su mažiausiai 7 dienų intervalais. Paprastai purškiu vieną kartą, o vėliau pagal poreikį.
Va ir šiemet jau teko panaudoti, todėl vieną brugmansiją teko iškraustyt iš kambario į negyvenamą patalpą ax.gif Dar rekomenduoja retsykiais apipurkšti lapus su vandeniu kaip profilaktinę priemonę nuo voratinklinių erkučių.
Atsakyti
QUOTE(kaškoniukas @ 2012 04 06, 20:22)
Purkeli, as irgi dar gal nejudinciau labai, tik kad birzelio viduryje gandrai atskrenda, gali aisku ir anksciau sugalvoti, tai man kuo toliau tuo sunkiau bus tokius darbus atlikt, plius dar siltnamis uzsisodint tai netempiu visko paskutinei minutei. dar plius cia kaip ir toks eksperinmentas buvo, nes dvi pasirode vel per dregna zeme, isdraskiau saknyna neblogai, sausesnes zemes idejau, matosi vizualiai, kad i gera pagal sakeles. Tai jau ir kitu griebiausi

O klausyk kaip idomu is seklyciu tavo mazyles - labai lauksim ziedu  thumbup.gif

Del zemes tai as zinok pernai is drauges, kuri augina silnamyje geles, parsiveziau - labai patiko, ten durpe, reikejo stebeti, kad nerugstetu, bet siaip tikrai augo geles puikiai, didesnem, biski darzo zemes imaisiau, tik vat manau del to sakeliu is rudenio daug neprigijo, nes irgi i ja kisau, o ta zeme jau kazkokia paruosta gelems, nes sake seti i ja negalima nes sudegs seklos...
O tos durpes galima  nusipirkti Vilniuje vaziuojant nuo santariskiu ziedo link zaliuju ezeru. po kairei ten toks tvartas yra tai ten ir pardavineja jas ir kaina man atrodo prieinama, 250 ar 200l dabar nepamenu kainuoja 28lt, daug labiau apsimoka nei is parduotuves jei reikai didesnio kiekio, plius yra ivairaus substrato, jei idomu tai galeciau nufotografuoti kada koki konkreciai as pirkau.

Kastoniuk sveikinu 4u.gif
Del durpiu itariu zinau paie kuria vieta tu kalbi , o ten maisiukais paradvineja? Jeigu gali parsasyk pavadinima kokias pirkai, kada uzvaziuos ir as nusipirkt smile.gif
As per sventes daraiu eksperimenta , amarus skandinau coca coloj. Cia pazystama patare, nu ir zinotikt padeda. Man atrodo jiem tas lipnumas nepatinka. Visi dar nesinyko, bet sendien jei spesiu purksiu dar karta.
Atsakyti
QUOTE(Linetax @ 2012 04 07, 08:36)
Vertimec rekomenduoja naudoti  ne daugiau kaip tris kartus per sezoną su mažiausiai 7 dienų intervalais. Paprastai purškiu vieną kartą, o vėliau pagal poreikį.
Va ir šiemet jau teko panaudoti, todėl vieną  brugmansiją teko iškraustyt iš kambario į negyvenamą patalpą ax.gif Dar rekomenduoja retsykiais apipurkšti lapus su vandeniu kaip profilaktinę priemonę nuo voratinklinių erkučių.

pioneer.gif supratau. Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(Purkelis @ 2012 04 10, 09:06)
Kastoniuk sveikinu  4u.gif
Del durpiu itariu zinau paie kuria vieta tu kalbi , o ten maisiukais paradvineja? Jeigu gali parsasyk pavadinima kokias pirkai, kada uzvaziuos ir as nusipirkt smile.gif
As per sventes daraiu eksperimenta , amarus skandinau coca coloj. Cia pazystama patare, nu ir zinotikt padeda. Man atrodo jiem tas lipnumas nepatinka. Visi dar nesinyko, bet sendien jei spesiu purksiu dar karta.

Ten pardavineja tokiais kubo formos pakais, kaip cia pavadinti, po 200 ar 250 l. nufotkinsiu prisiruosus ir ikelsiu, siaip raudonai uzrasyta... smile.gif reieks man irgi jau vaziuot, nes ir siltnamiui noriui pasiimt durpes paka.
Atsakyti
Ziurekit koki grozi radau bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Nuoroda
ir dar viena , skirtiongu atspalviu sijonais
Nuoroda
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Purkelis: 11 balandžio 2012 - 11:46
Labas vakaras 4u.gif norejau paprasyti,gal galyte mestelti nuorada tu ruzavu milteliu trasu,noriu paziureti kaip jos atrodo blush2.gif reikia pirkt ir nezianu kaip atrodo 4u.gif
Atsakyti
Na ką mano nupjauta nudžiuvusi brugmansija parodė givybės ženklą bigsmile.gif iš šakos šono kažkas žaliuoja bigsmile.gif bet vat iškilo klausimas tai kaip ji dabar augs tos nupjautos šakos taip ir liks apačioje g.gif aš jau paaugusi tą daigiuka nuskint ir mėginti išaknindinti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Purkelis @ 2012 04 11, 12:45)
Ziurekit koki grozi radau  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif
Nuoroda
ir dar viena , skirtiongu atspalviu sijonais
Nuoroda

Nu jau ta garbane kokia grazuole bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jele25 @ 2012 04 13, 19:44)
Labas vakaras 4u.gif norejau paprasyti,gal galyte mestelti nuorada tu ruzavu milteliu trasu,noriu paziureti kaip jos atrodo blush2.gif reikia pirkt ir nezianu kaip atrodo 4u.gif

http://www.emolus.lt...pk_14-11-25_1kg

QUOTE(Mileta @ 2012 04 13, 21:55)
Na ką mano nupjauta nudžiuvusi brugmansija parodė givybės ženklą bigsmile.gif iš šakos šono kažkas žaliuoja bigsmile.gif bet vat iškilo klausimas tai kaip ji dabar augs tos nupjautos šakos taip ir liks apačioje g.gif aš jau paaugusi tą daigiuka nuskint ir mėginti išaknindinti g.gif

as palikciau ant senojo kamieno, nes jei kamienas storesnis, daugiau stiprybes turi isauginti nauja saka, paformuosite ir augs normaliai. O nuskynus gali ir neatsigauti.
Atsakyti
laba diena 4u.gif noriu paklaust ar tokias trasas nupirkau? ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(jele25 @ 2012 04 15, 12:23)
laba diena 4u.gif noriu paklaust ar tokias trasas nupirkau? ax.gif

Taip, šias mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jediara: 15 balandžio 2012 - 11:13