Įkraunama...
Įkraunama...

2 ar 3 kambarių butas?

QUOTE(Amelie* @ 2012 08 08, 16:11)
Oho, net nemaniau, kad yra norinčių 3-jų kambarių buto, nes pati bandau parduoti dabar, tai kažkaip nelabai tikėjaus, kad atsiras norinčių pirkti didesnį būstą, bet jūs man suteikiate vilčių rolleyes.gif

nori tai turbūt daugkas, bet ne daugkas įperka verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Amelie* @ 2012 08 08, 17:11)
Oho, net nemaniau, kad yra norinčių 3-jų kambarių buto, nes pati bandau parduoti dabar, tai kažkaip nelabai tikėjaus, kad atsiras norinčių pirkti didesnį būstą, bet jūs man suteikiate vilčių rolleyes.gif

priklauso nuo vietos, kainos ir išlaidų šildymui. o šiaip yra. dviejų kambarių butas logiškas pasirinkimas atrodo tik tada jei neplanuojama turėti vaikų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(san @ 2012 08 08, 17:02)

Na pati pamačiau, kad visgi domisi žmonės trijų kambarių butais, nes tik neseniai pradėjau pardavimą o jau ketvirti pirkėjai buvo atvažiavę, visi pirkėjai jauni žmonės smile.gif
Nuėjau pati apsižiūrėti dviejų kambarių butus, tai man kažkaip pasirodė, kad vietos mums bus mažoka nors ir esam tryse, ir dar kai pradėjo domėtis pirkėjai mūsų butu ir girt, tai kažkaip gaila ir beparduoti lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelie*: 17 rugpjūčio 2012 - 11:54
dar ne visi triju kambariu butai vienodi, kvadratura turiu omenyje 4u.gif vieni triju kambariu buna tokie kaip dvieju, musu 3 kambariu butas 80m2, apie dvieju negalvojom ir nesvarstem, nors buvo tokiu pasiulymu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(san @ 2012 08 08, 19:02)

Nežinau, kaip kituose miestuose, gal Vilniuje ir kitaip, tačiau mūsų mieste dviejų ar trijų kambarių kainos nesiskiria...
Ir aplamai matau nemažai skelbimų kas nori keisti trijų į dviejų g.gif Matyt šildymo kaina įtakoja, kuri yra bene didžiausia Lietuvoje doh.gif
Atsakyti
as tai pirkciau tik triju ir nekitaip , nes turint vaikuti viena, du ar daugiau:) butinas trecias kambarys, kol dar mazi vaikai darzelinukai tai nbieko, bet po to mokykla vaikui norisi rasoma stala normalioj vietoj pastatyt, ne virtuves ir ne saliono vidury:)ir t.t. pan
Atsakyti
Į klausimą 2 ar 3 kambarių butas, turint vaikų arba juos planuojat turėti. Mano atsakymas tik vienas tik trijų, nes vaikams pvz iki 4- 5 metų gal būt ir nebūtinas nuosavas kambarys, bet vėliau jis tiesiog būtinas.

Atsakyti
Sveiki,

Mano nuomone finansiškai labiau apsimoka pirkti 3 kambarių butą, negu 2 kambarių butą. Patys ieškome buto ir pastebėjome, kad 2 kambarių buto kaina nuo 3 kambarių buto kaina labai mažai skiriasi. Na taip, tai gali būti net 30 000 Lt daugiau, tačiau pasvėrus patogumus (gali būti miegamasis, vaikų kambarys ir svečių kambarys, didesnė erdvė ir pan.) laimi 3 kambarių butas.
Esu pati užaugusi šeimoje, kai 5 žmonės gyveno 2 kambarių bute. Labai viskas suspausta, mažai erdvės ir praktiškai neturi savo kampelio, tačiau, kai atsirado finansinės galimybės su tėvais persikėlėme į 3 kambarių tai be galo, be galo buvo daug geriau smile.gif Nors ir tai, kiti sako, kad 5 žmonėms gyventi 3 kambarių bute labai ankšta ir nepatogu. Bet čia visada nuomonės skirsis. smile.gif
Atsakyti
Turėjo vieno kambario butą doh.gif ir norėjo bent jau dviejų todėl dabar esame apsisprendę pirkti 3 kambarių, nes esame jauni ir galvojame į ateiti (apie vaikus). Manau tuo viskas ir pasakyta lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif mano nuomone, trijų, galvojant apie vaikučius.. smile.gif
Atsakyti
tik 3 4u.gif o kokie gali būti argumentai? g.gif vaikas paaugs, tėvai realiai nebeturi miegamojo, tenka atiduoti vaikui kambarį smile.gif
Atsakyti
Kol vaikų neturėjom gyvenom 1 k bute, paskui pagalvojom, kad reikia didesnės erdvės ir intensyviai pradėjom ieškot 2 k buto ( vaikų planuose net nebuvo dar biggrin.gif ), ką gi va praėjo 8 metai jau 2 vaikučiai atsirado, negaliu sau atleisti, kad nepirkom tuomet 3 k buto doh.gif Nes tą 2 k butą suremontavom, įsirengėm, dabar gavom vistiek parduoti ir keltis į 3 kambarių. Būtume tuomet protingai investavę kiek butume sutaupę ir pinigų, laiko ir nervų doh.gif
Aš šeimai su vaikų perspektyva tik už 3 kambarius bigsmile.gif
Atsakyti