Įkraunama...
Įkraunama...

Amway kosmetika - 2

QUOTE(Preilauskaitė @ 2012 04 29, 18:17)
Sveikos, mielosios 4u.gif  As isiverziu su tokiu blondinisku klausimu, bet kazkaip neramu blush2.gif  Gavau Satinique Giliai valanti plauku sampuna, naudoju ji jau antra savaite. Mano galvos oda riebi, taigi plaukai prie saknu irgi verysad.gif  Na bet kazkaip keistoka, kad plaunant siuo sampunu plaukai tiesiogine zodzio prasme girgzda g.gif  na plaunant ir dar kol slapi, kai isdziusta tai viskas ok, bet taip keista ir neramu, ar cia viskas tvarkoj, ar taip ir turi buti toks efektas jo?

Sio sampuno negalima naudoti pastoviai. Su juo tik viena ar du kartus i savate reiketu plautis. O kitomis dienomis plaukites su drekinanciuoju. Beja, jei plaunates su giliai valanciu turite naudoti balzama.
Pas mane taip pat riebus prie saknu plaukai. Todel ploviausi su giliai valanciuoju. Bet jis gan stipriai isausino plaukus. Tokie, kaip siaudiniai pasidare... Bet kai pradejau naudoti drekinanti sampuna, plaukai atsistate.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo editule2552: 08 gegužės 2012 - 20:05
QUOTE(editule2552 @ 2012 05 08, 20:04)
Sio sampuno negalima naudoti pastoviai. Su juo tik viena ar du kartus i savate reiketu plautis. O kitomis dienomis plaukites su drekinanciuoju. Beja, jei plaunates su giliai valanciu turite naudoti balzama.
Pas mane taip pat riebus prie saknu plaukai. Todel ploviausi su giliai valanciuoju. Bet jis gan stipriai isausino plaukus. Tokie, kaip siaudiniai pasidare... Bet kai pradejau naudoti drekinanti sampuna, plaukai atsistate.

Ot rupūže rupūžėle doh.gif o džiaugiausi, kad neperšti, neniežti galvos odos ir neužsipleiskanojau, nesualergizavo... Balzamą aš visad naudoju, pakaitom su kauke 4u.gif tai teks db kito šampūno ieškotis, o šito bambalį kol išbaigsiu benaudodama kartą į savaitę doh.gif nepasisekė verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Preilauskaitė @ 2012 05 08, 22:36)
Ot rupūže rupūžėle doh.gif o džiaugiausi, kad neperšti, neniežti galvos odos ir neužsipleiskanojau, nesualergizavo... Balzamą aš visad naudoju, pakaitom su kauke 4u.gif tai teks db kito šampūno ieškotis, o šito bambalį kol išbaigsiu benaudodama kartą į savaitę doh.gif nepasisekė verysad.gif

Jeigu sis sampunas nesualergizavo, tai tos pacios serijos ir drekinanti nusipirkite. Busit garantuota, kad alergijos neissauksit... Turesit tos pacios serijos du sampunus, pakaitomis ir sunaudosite. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(editule2552 @ 2012 05 09, 07:28)
Jeigu sis sampunas nesualergizavo, tai tos pacios serijos ir drekinanti nusipirkite. Busit garantuota, kad alergijos neissauksit... Turesit tos pacios serijos du sampunus, pakaitomis ir sunaudosite.  mirksiukas.gif

Cia gal Protique? Nes is Satinique neradau drekinancio kazkaip, ar praziurejau g.gif o drekinantis neriebins kazin? Gal kas naudoja drekinanti sampuna? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Preilauskaitė @ 2012 05 09, 08:24)
Cia gal Protique? Nes is Satinique neradau drekinancio kazkaip, ar praziurejau g.gif  o drekinantis neriebins kazin? Gal kas naudoja drekinanti sampuna? 4u.gif

Manau, kad turėtas mintyje Satinique švelnus šampūnas kasdienei plaukų priežiūrai wink.gif
Atsakyti
Tksliai taip "SATINIQUE™ Švelnus šampūnas kasdienei plaukų priežiūrai".
Man asmeniskai sis sampunas neriebina plauku.
Atsakyti
gal galit parasyt to giliai valancio sampuno angliska pavadinima?
Atsakyti
Deka vienos SM, is kurios gavau Beautycycle produktus, esu patenkinta thumbup.gif
turiu tonika, pieneli ir naktini kremuka
user posted image
viskas liux, aisku mano oda nera isranki, taciau gaivuma ir svelnumas zavi smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ladybird4 @ 2012 05 12, 19:12)
Deka vienos SM, is kurios gavau Beautycycle produktus, esu patenkinta  thumbup.gif 
turiu tonika, pieneli ir naktini kremuka

viskas liux, aisku mano oda nera isranki, taciau gaivuma ir svelnumas zavi smile.gif  4u.gif

Šituos ir aš įsimylėjusi wub.gif Šildymo sezono metu man ši linija nepakeičiama. Vasarą naudoju serijos Earth produktus. Irgi thumbup.gif
Atsakyti
prasykit tris megstamiausius ir tris labiausiai nenusisekusius pirkinius 4u.gif
Atsakyti
Kažkada pas draugę bandžiau pienelį ir toniką ARTISTRY (iš Amway). Kitą dieną visą veidą išbėrė smulkiais pūlinukais. Pasakiau, kad man netiko. Draugė patarė pasidaryti veido tyrimą. Nuėjom pasidaryti, pažiūrėjo per tą aparačiuką, pakomentavo kaip ir viskas gerai, odos tipo savybes apibūdino, kaip ir čiki šioje vietoje. Tada pasiūlė pabandyti kelias priemones būtent mano odos tipui, pradėjus veidą valyti pieneliu, jis pradėjo man kaisti, rausti, ta moterytė iš karto man pasiūlė nusiprausti. Pasakė, jog nežino kas čia atsitiko... Mėgino pasiūlyti ateiti sekančią dieną, bet atsisakiau, pusbrolio vestuvės turėjo būt ant nosies, ir norėjosi nuotraukose gražiai atrodyt, o ne nubertai... Tai va mano tokia patirtis būtų...
Atsakyti
Man Artistry kasdienės priežiūros priemonės įspūdžio jokio nedaro. Savo kainos neverti produktai. Dekoratyvinė kosmetika man irgi atrodo gerokai perspausta su kainom (išskyrus kremines pudras). Patinka skaistinamoji emulsija ir paakių kremas iš TD serijos, emulsija su vaisių rūgštimis ir Intensive regeneruojamasis šveitiklis thumbup.gif
Atsakyti