Įkraunama...
Įkraunama...

Amway kosmetika - 2

QUOTE(Puk @ 2013 11 08, 01:37)
Gal naudojate riebiai odai rolleyes.gif  kokia tekstūra, ar gerai susigeria.

Aš naudoju kremus, susigeria puikiai thumbup.gif
Atsakyti

O kaip, mergaitės, ARTISTRY™ essentials Raminamasis kremas, ar tinka mišriai odai, mano poros linkusios kimštis. Dienai naudoju skaistinamajį rinkinuką, tai reikia papildomai nakčiai drėkinimo, nes oda sausėja. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2013 11 08, 11:23)
Dienai naudoju skaistinamajį rinkinuką, tai reikia papildomai nakčiai drėkinimo, nes oda sausėja.  unsure.gif

O sauseja nuo sio rinkinuko, ar del kitu priezasciu? Jauciat(matot) koki teigiama poveiki naudojant skaistinamaji rinkinuka?
Atsakyti
QUOTE(lifili @ 2013 11 08, 11:49)
O sauseja nuo sio rinkinuko, ar del kitu priezasciu? Jauciat(matot) koki teigiama poveiki naudojant skaistinamaji rinkinuka?

Taip, sausėja nuo rinkinuko, pradžioje odai labai patiko, bet po savaitės pradėjo rausti skruostai unsure.gif kaip suprantu, trūksta drėkinimo.
Atsakyti
O gal tiesiog netiko Jusu odai, sunku pasakyt.

Merginos, o bandete Beautycycle apimti didinanti tusa, ar gerai, storai tepa, netrupa?
Atsakyti
QUOTE(lifili @ 2013 11 08, 14:02)

Turbūt aš per sena skaistinančiam rinkinukui, tuoj 34 m. biggrin.gif man reikia jau nuo raukšlių, o vis dar spuogai kamuoja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2013 11 05, 12:11)
Sveikos, turiu problemėlę doh.gif  Skaistinantį rinkinuką naudojau 5 dienas, sualergizavo skruostus (na tą vietą po akimis, aukštai). Raudonos dėmės ir peršti. Ar būna tokių reakcijų nuo skaistinančio,šiaip kremukas man labai patinka, gražiai oda atrodo su juo. Gal tonikas, ar prausiklis čia taip man padarė unsure.gif

tokiu reakciju buna i krema riebiai odai.isretinkit vartojima arba pakeiskit is kitos linijos
Papildyta:
QUOTE(Puk @ 2013 11 08, 15:48)
Turbūt aš per sena skaistinančiam rinkinukui, tuoj 34 m.  biggrin.gif man reikia jau nuo raukšlių, o vis dar spuogai kamuoja doh.gif

regeneruojantis kremas spuogu tikrai nepanaikins.speju, kad dienai jums reiketu vitaminizuoto, balansuojancio odos pavirsiu kremo ar losjono, o nakti regeneruojancio
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RAIMONDA JRJ: 08 lapkričio 2013 - 16:59
QUOTE(RAIMONDA JRJ @ 2013 11 08, 17:57)
tokiu reakciju buna i krema riebiai odai.isretinkit vartojima arba pakeiskit is kitos linijos

O ką rekomenduotumėte? kaip suprantu Jūsų oda kaip ir mano.
Papildyta:
QUOTE(RAIMONDA JRJ @ 2013 11 08, 17:57)
speju, kad dienai jums reiketu vitaminizuoto, balansuojancio odos pavirsiu kremo ar losjono, o nakti regeneruojancio

O čia kurie g.gif dar mažai gaudausi aš juose, tik pradėjau domėtis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lifili @ 2013 11 08, 14:02)

Merginos, o bandete Beautycycle apimti didinanti tusa, ar gerai, storai tepa, netrupa?

bandziau artistry.tepa tikrai gerai, netrupa.net gi per daug gerai tepa.turejo ranka priprast prie sepetuko:)
Papildyta:
QUOTE(Puk @ 2013 11 08, 18:01)
O ką rekomenduotumėte? kaip suprantu Jūsų oda kaip ir mano.
Papildyta:

O čia kurie g.gif dar mažai gaudausi aš juose, tik pradėjau domėtis blush2.gif

balansuoja odos pavirsiu -beautycycle losjonas dienai, o regeneruojantis nakciai is YUOTH XTEND serijos.dar kart pakartoju, tik speju:) oda turi but paruosta kemo vartojimui.idealiai svariai nuvalyta(peelingas ir molio kauke) pakankamai sudrekinta ir tik tada kremas ar losjonas
Papildyta:
QUOTE(Puk @ 2013 11 08, 11:23)
O kaip, mergaitės, ARTISTRY™ essentials Raminamasis kremas, ar tinka mišriai odai, mano poros linkusios kimštis. Dienai naudoju skaistinamajį rinkinuką, tai reikia papildomai nakčiai drėkinimo, nes oda sausėja.  unsure.gif

raminantis kremas tinka tiek riebiai, tiek sausai odai.tik jo, kaip ir visu kremu reikia labai nedaug.papildomam drekinimui yra moisture plus aliejukas, kurio keli lasai yra sumaisomi su trupuciu kremo ir gauta mase tepama ant veido.idealu imasazuoti.moisture plus galima naudoti su bet kuriuo kremu ar losjonu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RAIMONDA JRJ: 08 lapkričio 2013 - 17:15
QUOTE(RAIMONDA JRJ @ 2013 11 08, 18:14)
balansuoja odos pavirsiu -beautycycle losjonas dienai,

ar čia šitas g.gif http://www.amway-lit...va#.Un0ASfnxpMA
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2013 11 08, 18:19)

taip, riebiai, poretai, spuoguotai odai sitas losjonas tikrai tinka.vartojant su prausikliu ir toniku losjono veikimas padideja iki desimt procentu.jei oda sauseja reikia naudot drekinanti tonika . jei to nepakaktu, papildomai aliejini drekikli.taip pat prausimosi putas is YUOTH XTEND arba is beautycycle liniju.
Atsakyti
QUOTE(RAIMONDA JRJ @ 2013 11 08, 18:31)

Ačiū už patarimus, mėginsiu kažką keisti 4u.gif
Atsakyti