radau internete kelis pristatymus is Paryziaus.pusvalandzio ir valandos trukmes.pravede biologijos mokslu daktare.patiko nerealiai kurios norit, galiu imest nuorodas
Labai gerai, kad yra megineliu komplektas Artistry YOUTH XTEND Power system, kurio uztenka beveik savaitei. Tai yra apsauginis kremas su SPF15 (113807), itin drekinantis pagerintas kremas nakciai (113808), koncentruotas veiksmingas serumas (113809) ir paakiu kremas (113810). Tad galima isbandyti ir stebeti rezultatus.
QUOTE(viola**** @ 2013 09 23, 22:33)
Labai gerai, kad yra megineliu komplektas Artistry YOUTH XTEND Power system, kurio uztenka beveik savaitei. Tai yra apsauginis kremas su SPF15 (113807), itin drekinantis pagerintas kremas nakciai (113808), koncentruotas veiksmingas serumas (113809) ir paakiu kremas (113810). Tad galima isbandyti ir stebeti rezultatus.
nieko gero tie megineliai.neziurint i tai, kad tiko kai kurios vistiek tik meginelius perka vis atideliodamos normalu apsipirkima.arba dar yra tokia nuomone, kad meginelyje yra geresnes kokybes
gaminys, negu pilnoj talpoj.
oi ne ten tur but pasisakiau
Sveikos Įsigijau Artristy skaistinamąjį rinkinuką mišriai odai, labai patinka, dienai kremukas o ką naudoti patartumėte nakčiai norėčiau, kad drėkintų Mano oda mišri, didelėmis poromis, kaupiasi inkštirai, atsiranda sluogų, man 33 m. Ačiū.
riebiai/misriai odai tinka losjonas su cinku, kuris subalansuoja odos pavirsiu ir nors siek tiek apmazina poras.butina reguliariai naudoti peelinga ir molio kauke ,taip pat nepamirst drekinti oda.rudeni/ziema geriau naudot moisture plus, bet ne drekinancia kauke(cia mano asmenine patirtis)riebus drekiklis sumazina riebalu issiskyrima,sumazeja tikimybe nusalti oda.net jei nera aiskiu senejimo pozymiu jau reiktu pradet naudot, nors profilaktiskai stipresnes regenerujancias priemones.pvz. krema ar losjona nakciai.gali but drekinantis
QUOTE(Puk @ 2013 10 31, 16:11)
Sveikos Įsigijau Artristy skaistinamąjį rinkinuką mišriai odai, labai patinka, dienai kremukas o ką naudoti patartumėte nakčiai norėčiau, kad drėkintų Mano oda mišri, didelėmis poromis, kaupiasi inkštirai, atsiranda sluogų, man 33 m. Ačiū.
Sveikos, turiu problemėlę Skaistinantį rinkinuką naudojau 5 dienas, sualergizavo skruostus (na tą vietą po akimis, aukštai). Raudonos dėmės ir peršti. Ar būna tokių reakcijų nuo skaistinančio,šiaip kremukas man labai patinka, gražiai oda atrodo su juo. Gal tonikas, ar prausiklis čia taip man padarė
QUOTE(viola**** @ 2013 09 23, 22:33)
Nerandu kurioje vietoje https://www.amway-lithuania.com/ galima rasti mėginukus šiuos
QUOTE(Puk @ 2013 11 07, 17:32)
Nerandu kurioje vietoje https://www.amway-lithuania.com/ galima rasti mėginukus šiuos
Deja mėginukų nebėra
QUOTE(gi2lux @ 2013 11 07, 13:39)
Deja mėginukų nebėra
Kazkodel jau nebera prekyboje megineliu Gal dar bus, nes kitaip sunku bus platinti sia kosmetika
QUOTE(viola**** @ 2013 11 07, 19:41)
Kazkodel jau nebera prekyboje megineliu Gal dar bus, nes kitaip sunku bus platinti sia kosmetika
aš pati naudoju šią liniją,tai duodu klientėms pasibandyti savuosius
QUOTE(gi2lux @ 2013 11 07, 16:56)
aš pati naudoju šią liniją,tai duodu klientėms pasibandyti savuosius
Gal naudojate riebiai odai kokia tekstūra, ar gerai susigeria.