Sveiki.
Siandien gavau losjona rankoms/kunui
Siaip esu labai patenkinta, tik nesupratau kox jis turi buti. Pirma karta paspaudus jis kaip putos buvo. O paskui jau labiau kaip losjonas/kremas/pienelis. (net nzn kaip apibudinti).
Tai ar jis turi buti putu ar kremo konsistencijos?
Quixilver, gal jus naudojat artistry kosmetika? sako, tinka ir vyrams:)
gal esat naudoje ar siaip zinot apie makiazo valymo beautycyce serveteles?ar jos nors siek tiek poliruoja oda?
Sveikuolės,
aš tai visai netyčia atradau AMWAY produktus ir žiauriai džiaugiuosi!
Mano draugas naudojo AMWAY kremą ir šampūną. Visiškai nežinojau tokios įmonės, tiesiog "vaišindavausi" draugo priemonėmis, kai nakvodavau pas jį Tai galvą išsiplaut, tai veiduką patept..
Vat. O kai patiko tai patiko. Sakau: noriu nusipirkti, kur čia rasti?
Tai dabar labai gera ir gyventi: draugas turi savo parduotuvę, o aš jam apyvartą darau
P.S. Naudoju "Artitstry" kosmetiką + "Satinique" šampūną+balzamą
Mano draugas naudojo AMWAY kremą ir šampūną. Visiškai nežinojau tokios įmonės, tiesiog "vaišindavausi" draugo priemonėmis, kai nakvodavau pas jį Tai galvą išsiplaut, tai veiduką patept..
Tai dabar labai gera ir gyventi: draugas turi savo parduotuvę, o aš jam apyvartą darau
gal zinot ar esat pastebeje vartodamos ar beautycycle
makiazo valymo serveteles poliruoja veido oda taip kaip
artistry?????
QUOTE(RAIMONDA JRJ @ 2013 06 03, 14:18)
gal zinot ar esat pastebeje vartodamos ar beautycycle
artistry?????
artistry?????
Geriausias budas suzinoti tai isbandyti paciai, as viska bandau pati, kas netinka parduodu tiesiog...
QUOTE(viola**** @ 2013 07 11, 10:42)
Geriausias budas suzinoti tai isbandyti paciai, as viska bandau pati, kas netinka parduodu tiesiog...
nu nieko sau patarimas....tai jei jum ar man netinka, tai ir kitai greiciausiai netiks.....dar galiu pasakyt, kad pradaryta , kad ir nedaug naudota kosmetika nera taip jau paprasta parduot.NU NEBUKIT EGOISTES!!!!!!man net baisu skaityt....PASIDALINKIT SAVO PATIRTIM:) SEKMIU IR NESEKMIU ISTORIJOM.
Siulau !!!!!!!!uz geriausia ir naudingiausia istorija ISTEIGTI PRIZA!!!!!!!!VERTINGA IR NAUDINGA!!!!!smulkmenas aptarsim veliau.
Papildyta:
QUOTE(Kadrilė @ 2013 05 27, 14:04)
Sveikuolės,
o tai ko jau taip dziaugetes?
gal zinot del ko iseme is prekybos TIME DEFIANCE linija?
QUOTE(RAIMONDA JRJ @ 2013 09 14, 18:42)
gal zinot del ko iseme is prekybos TIME DEFIANCE linija?
Todėl, kad ją pakeitė nauja patobulinta serija Youth extend
QUOTE(gi2lux @ 2013 09 14, 18:21)
Todėl, kad ją pakeitė nauja patobulinta serija Youth extend
o issamiau?ka TIME DEFIANCE netobula linija?ko jai truko???
QUOTE(RAIMONDA JRJ @ 2013 09 14, 18:27)
o issamiau?ka TIME DEFIANCE netobula linija?ko jai truko???
Tiesiog technologijos nestovi vietoje ir juda i preki. Taip ir atsirado si nauja ARTISTRY YOUTH XTEND kolekcija. Kaip tik siandien buvau Vilniuje seminare, kur buvo issamiau pristatyta si serija.
Keleta zodziu apie tai.
1. Serija YOUTH XTEND turi sudetyje medziagu Life Sirf, kurie atsatato taip vadinama ,,jaunystes baltyma''. Po 3 naudojimo menesiu brandzioje odoje siu baltymu padaugeja 280%, o tai reiskia, kad oda atrodys jaunesne.
2.Pradedant naudoti si serija rezultatas jau matosi po savaites!!! Tai irodo klinikiniai tyrimai ir klientu rezultatai.
3.Ir dar yra svarbu tai, kad si serija galima naudoti netgi nuo 20 metu!!!. Nes tai nera jokie liftingai ar botoksai, kurie tam tikra laika tik veikia.
4. Produkcija labai ekonomiska, uztenka daug ilgiau nei buvo Time Defiance ar kuri nors kita serija, tai reiskia kad ji labai koncentruota.
5.Naudoti gali netgi vyrai!!!
6.Pasaulyje nera analogu ir gamintojai uztikrina kad ir ne bus.
Kas turi dar nepaige senu seriju tai uztenka isigyti pradziai YOUTH XTEND seruma ir naudoti kartu.
Tai tiek ka suzinojau, tikrai gyre si serija uz tai, kad ji labai veiksminga.
Siaip dar bus naujienu, pasirodys ranku kremas su argano alejumi ir vit.E. Toliau nauja Artistry dekoratyvines kosmetikos serija. Satinique patobulinta formule.