yra
ar esat pastebeje regeneruojanciu, letnanciu senejima priemoniu poveiki?koki?
gal esat isbande LUXUARY kremus?ar patiko?ar veikia atsukantis laika mechanizmas praktiskai?
gal esat isbande LUXUARY kremus?ar patiko?ar veikia atsukantis laika mechanizmas praktiskai?
QUOTE(RAIMONDA JRJ @ 2013 04 04, 16:37)
ar esat pastebeje regeneruojanciu, letnanciu senejima priemoniu poveiki?koki?
Turiu LUXURY paakių kremą. Pasitepus jis atrodo toks riebus, bet susigeria ir nepalieka jokių pėdsakų, tai drėkinimas tikrai geras , bet tiesiog man kaina per didelė, kad kartočiau Naujų raukšlelių nesusidaro, bet senųjų, taip pat nesumažina, tik vizualiai tam kartui kai naudoji jį
aisku:)o gal ir su maisto papildais esat bandzius ji naudoti?gal ir senos rauksles dingtu?beje, kiek laiko naudojot?
QUOTE(RAIMONDA JRJ @ 2013 04 21, 19:59)
aisku:)o gal ir su maisto papildais esat bandzius ji naudoti?gal ir senos rauksles dingtu?beje, kiek laiko naudojot?
Ne, nesu naudojusi Aš įsigijau prieš gerus 2 mėnesius, bet iš tikro ne kas dieną naudoju Labiau šis kremas man profilaktiškai, pamėginimui buvo, drėkinimas kaip minėjau , kažkiek"išbrinksta" tos raukšlėlės esamos, bet tik tam kartui kol naudoji kremą. Tai kremas kovojantis prieš naujų raukšlelių atsiradimą, o ne su pačiomis jomis
aisku:) kiek zinau tai jo labai nedideli kieki reikia panaudot 4-12savaiciu , kas dvylika valandu.veliau naudojima galima retint.dar yra papildomas drekiklis, kurio kelis lasus rekomenduoja
naudot kartu su kremu.gal butu dar geresnis veikimas?bet jus dar per trumpai ir kiek suprantu nelabai reguliariai naudojat:)pati dar nebandziau , cia tik teorija.domiuosi kaip ji veikia praktiskai:) o ka dar naudojat?ar tik sita viena?
naudot kartu su kremu.gal butu dar geresnis veikimas?bet jus dar per trumpai ir kiek suprantu nelabai reguliariai naudojat:)pati dar nebandziau , cia tik teorija.domiuosi kaip ji veikia praktiskai:) o ka dar naudojat?ar tik sita viena?
QUOTE(RAIMONDA JRJ @ 2013 04 23, 11:38)
aisku:) kiek zinau tai jo labai nedideli kieki reikia panaudot 4-12savaiciu , kas dvylika valandu.veliau naudojima galima retint.dar yra papildomas drekiklis, kurio kelis lasus rekomenduoja
Taip, nereguliariai, todėl tikslaus poveikio negaliu pasakyti. Paakiams dar naudoju Dr. Scheller paakių kremą su arganu, taip pat vynuogių kauliukų aliejų Prieš tepdama kremu, paakius man patarė padrėkint veido toniku moteris, iš kurios pirkau šį LUXUARY KREMĄ
paakiam tonika???idomiai...taip dar negirdejau ir kiek zinau tai keliu gamintoju produkcija kartu naudot negerai, o ypac amway, nes ten isviso visai kitokia sudetis,su niekuo nedera.arba labai jau gerai sudetyse orentuotis reikia, bet ir tai as negadinciau.rinkciausi arba ta arba ta. o jusu nepespejo, kad nemaisyti?
QUOTE(RAIMONDA JRJ @ 2013 04 24, 17:37)
paakiam tonika???idomiai...taip dar negirdejau ir kiek zinau tai keliu gamintoju produkcija kartu naudot negerai, o ypac amway, nes ten isviso visai kitokia sudetis,su niekuo nedera.arba labai jau gerai sudetyse orentuotis reikia, bet ir tai as negadinciau.rinkciausi arba ta arba ta. o jusu nepespejo, kad nemaisyti?
Ne Kaip tik sakė, galite pasirinkti bet kokios kitos firmos toniką
na nežinau, tas nenaudoti su kitokia kosmetika skamba labai jau įtartinai o tai jūs išvis jokių kosmetikų nemaišot??? ta prasme viską iš vienos firmos perkat ir pan? man tai atrodo, kad amway tai gali būti tiesiog amway tokia politika ir tiek čia man panašu į tą mitą, kad šampūnas ir kondicionierius turi būti vienos firmos
QUOTE(egluti @ 2013 04 24, 22:13)
na nežinau, tas nenaudoti su kitokia kosmetika skamba labai jau įtartinai o tai jūs išvis jokių kosmetikų nemaišot??? ta prasme viską iš vienos firmos perkat ir pan? man tai atrodo, kad amway tai gali būti tiesiog amway tokia politika ir tiek čia man panašu į tą mitą, kad šampūnas ir kondicionierius turi būti vienos firmos
Nei vienas gamintojas negali garantuoti, kad jo gaminamos kosmetikos kokia nors sudėtinė dalis nesureaguos su kita kosmetika ir nesigaus negatyvi odos reakcija. Tada nesiskųskit, kad bloga kosmetika, jei nesilaikot gamintojo rekomendacijų. Dėl šampūnų ir kondicionierių tai ne mitas, produktai gaminami vienas kitą papildantys, todėl ir rekomenduojama naudoti vienos firmos. O kaip naudoti ir ką pasirinkti, kiekvienas renkasi pats. Pradėjus domėtis apie kosmetiką ir plaukų priežiūros priemones, skirtingų gamintojų produkcijos nemaišau
QUOTE(egluti @ 2013 04 24, 23:13)
kodel itartinai?:)juk tai chemija.organine, neorganine.lygiai kaip maistas ne visas dera tarpusavyje, buities prekes, turiu galvoj kad ir miltelius, taip ir cia galioja tas pats principas.as tikrai nemaisau gamintoju vienu metu ir su amway politika nieko bendro neturi.ju politika labai aiski- sveika, tobula oda, tobulas kunas ir protas bet kokiam amziuj:)to ir siekiam vartodamos gaminius. kad sampunas ir kondicionierius butinai tos pacios firmos turi but tikai ne mitas.nebent jus labai gerai nusimanot sudetyse ir sugebesit suderint, bet pilnos sudeties ant dezutes nebuna, o kai kurie deriniai uzpatentuoti, uzsifruoti taip kad geriau nerizikuoti.o tos pacios firmos jau pagaminti taip, kad pildytu vienas kito veikima. kai kurios firmos tai aiskiai nurodo