Įkraunama...
Įkraunama...

Amway kosmetika - 2

o man nuo Chanel kaip ir nuo visu kitu parduotuviniu sauseja ir trukineja lupu oda. ilgiau juos pavartojus lupu spalva pasidaro nenaturaliai balta ir skausminga
Papildyta:
QUOTE(šmikšt @ 2012 12 03, 21:51)
Na štai, noriu pasidalinti įspūdžiu apie Artistry lūpų blizgį, kuris iš esmės nėra Chanel ir jam dar labai labai toli iki jo, o tikėjausi bent jau pusėtinos kokybės... Nepatiko, daugiau nepirksiu.

ar etiketes su lietuviskais uzrasais?grazinkit atgal, jei nepatiko
Atsakyti
Raimonda, dėžutę nuo lūpų blizgio jau išmečiau, neatsimenu ar ten buvo lt užrašas, ar ne. O kaip grąžinti, jeigu jau jis naudotas? Nepatogu prieš žmogų, iš kurio pirkau, tiek to, atiduosiu kam nors...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo šmikšt: 06 gruodžio 2012 - 07:59
nesvarbu, kad naudotas.grazinimo garantija yra visoms prekems, kosmetikai taip pat.kosmetika galima grazint per menesi.gal ne paslaptis kas netiko?
Atsakyti
QUOTE(RAIMONDA JRJ @ 2012 12 06, 13:36)
nesvarbu, kad naudotas.grazinimo garantija yra visoms prekems, kosmetikai taip pat.kosmetika galima grazint per menesi.gal ne paslaptis kas netiko?

Na, aš pripratus prie tirštų Chanelinių blizgių, kurie blizga tirkąja to žodžio prasme ir tiršta konsistencija padengia lūpas. O šis amway blizgis man pasirodė per silpnas tiek konsistencijos, tiek spalvos prasme. Tiesiog aš jo funkciją priskirčiau kaip balzamui, bet ne kaip lūpų dažams.
Gerai, ačiū kad informavote, ateityje žinosiu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(šmikšt @ 2012 12 07, 10:11)
Na, aš pripratus prie tirštų Chanelinių blizgių, kurie blizga tirkąja to žodžio prasme ir tiršta konsistencija padengia lūpas. O šis amway blizgis man pasirodė per silpnas tiek konsistencijos, tiek spalvos prasme. Tiesiog aš jo funkciją priskirčiau kaip balzamui, bet ne kaip lūpų dažams.
Gerai, ačiū kad informavote, ateityje žinosiu. smile.gif

viskas aisku:)gal ne ta pasirinkot?as turiu ruzava beautycycle su veidrodeliu ir lempute ant dezutes, nors ten raso , kad blizgis, bet yra tirstas, blizgantis,ryskiai ruzavos spalvos.dienai man jis net per ryskus, nebent vasara prie idegusio veido.bet tai ne beda, galima maziau uzepti.is kitos puses artistry rekomenduoja kuo naturalesni makiaza. parenkant spalvas ir korekcijas stengiasi atstatyti naturalia spalva ir forma,nerekomenduoja "kaukes" efekto net vakarui.viena kita ryskesne detale priziuretas,ispuoseletas  veidas ir viskas.as sakyciau, kad tai vos ne priesingybe prancuziskai ar aplamai europietiskai madai ryta vakara vaiksciot su uztepta ''kauke":)nebijokit pasakyt, kad netiko.paprasykit, kad parodytu kitus, gal atrasit savo:)

is situ kur filmuke parodyti,
http://www.popscreen...erfekten-Makeup
tikrai turetumet issirinkt .tuejau visas tris spalvas tu blizgiu.tas rausvas zemuogiu skonio, nepaprastai patiko- ir spalva,ir skonis, ir jausmas pasitepus, ir nusivalius. kai baigesi, vos neverkiau
Atsakyti
Sveikos, vakar buvau amway kosmetikos pristatyme ir uzsisakiau akiu tusa Artistry, kuris atseit ilgina blakstienas ir paprasta beautycycle biria pudra blush2.gif kadangi apie sios kompanijos kosmetika nieko iki siol negirdejau, tai bus idomu isbandyti...kas turit siuos produktus ar tikrai verti tokios kainos ax.gif ir ar esat patenkintos?
Atsakyti
ar patiko pristatymas?ar dave kokios nors naudos?imetu nuoroda
http://www.cosmetica...cts/analyze.htm
cia galit paanalizuot, palygint isigytas kosmetines priemones

Papildyta:
situo http://www.youtube.c...h?v=lB1lK8BEI1E
irgi labai patenkinta.tirstas, ryskus, su saldanciu lupas efektu:)
tamsoj istikruju taip sviecia
http://www.youtube.c...h?v=32vwS-jYdAk
lempute.galima nesunkiai pasidazyti lupas

Papildyta:
ar esat naudojusios virtualu maikoveri pasiringdamos gaminius?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RAIMONDA JRJ: 15 gruodžio 2012 - 15:02
na ateinu pasipasakoti apie ispudzius, naudojant tusa artistry, neblogas visai, graziai padazo blakstienas, bet jau tikrai nera kazkuom isskirtinis ax.gif pudros, deja, negavau...zodziu, dedu pliusa tusui, ateityje gal susigundysiu kokia krempudra isbandyti is tos serijos g.gif bet mane atbaido tai, kad labai jau persamas dalykas, labai ikyriai netgi ikalbinejama jungtis i versla... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Fragola84 @ 2012 12 13, 17:51)
Sveikos, vakar buvau amway kosmetikos pristatyme ir uzsisakiau akiu tusa Artistry, kuris atseit ilgina blakstienas ir paprasta beautycycle biria pudra  blush2.gif  kadangi apie sios kompanijos kosmetika nieko iki siol negirdejau, tai bus idomu isbandyti...kas turit siuos produktus ar tikrai verti tokios kainos  ax.gif ir ar esat patenkintos?

Man pabandžius Artistry, kitų net nesinori. Prieš tai naudojau Clinique ir Lancome. Tai palyginus, Artistry kaina mažiausia, o kokybė analogiška ar netgi geresnė - nes Clinique man pasirodė gerokai prastesnis...

QUOTE(Fragola84 @ 2012 12 31, 01:59)
na ateinu pasipasakoti apie ispudzius, naudojant tusa artistry, neblogas visai, graziai padazo blakstienas, bet jau tikrai nera kazkuom isskirtinis  ax.gif pudros, deja, negavau...zodziu, dedu pliusa tusui, ateityje gal susigundysiu kokia krempudra isbandyti is tos serijos  g.gif bet mane atbaido tai, kad labai jau persamas dalykas, labai ikyriai netgi ikalbinejama jungtis i versla... doh.gif

Aš išbandžiau ir Artistry, ir Beautycycle krempudras - abi patiko. Tik Artistry man gal kiek artimesnė širdžiai dėl savo sudėties smile.gif.
O dėl tų veikėjų, kur labai perša, tai sutinku, kad erzina ir atbaido. Aš pati pasirašiau ne pirmam siūliusiam lotuliukas.gif . Nors produktą žinojau jau senokai ir labai norėjau su juo dirbti, bet ieškojau tinkamo žmogaus ax.gif . Ir radau bigsmile.gif . Dirbu su kolege, kuri jau berods 19 metų šiame versle - džiaugiuosi, kad šalia visada turiu patikimą pagalbą, informaciją ir jokios prievartos. Linkiu ir tau to paties 4u.gif

QUOTE(RAIMONDA JRJ @ 2012 12 15, 15:57)
situo http://www.youtube.c...h?v=lB1lK8BEI1E
irgi labai patenkinta.tirstas, ryskus, su saldanciu lupas efektu:)
tamsoj istikruju taip sviecia

Jau man tas su šviesele, tai kažkas nerealaus bigsmile.gif . Bandžius esu šampaninį, pati dabar naudoju ružavą - nė kiek ne per tamsus - aš pati šviesi, labai liuks - mano mylimiausias ax.gif ir svarbiausia pigus biggrin.gif

QUOTE(augustautve @ 2012 06 19, 19:50)
o ka rekomenduojat plaukam kad maziau slinktu?

Super efektyvus dalykas yra cinkas - tas naujas maisto papildas miltelių pavidalu, jeigu norisi greito rezultato. Vėliau profilaktiškai gali naudoti Biotin C. Nuo šampūnų aš taip pat pastebėjau, kad auga daug naujų plaukų.
Atsakyti

i 
Su platinimu/verslu susijusių reikalų aptarimas šioje temoje nepageidaujamas, todėl atitinkamos žinutės perkeltos čia.
Atsakyti
Moisture Plus naudojat viena ar su kremu? g.gif ar drekinat papildomai oda?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RAIMONDA JRJ: 17 sausio 2013 - 14:28
Sveiki, sakykit, ar yra dar toks kremas?
Artistry essentials hydrating lotion spf 15.
Atsakyti