Įkraunama...
Įkraunama...

Amway kosmetika - 2

QUOTE(jbs @ 2012 09 19, 15:10)
Ar matėt naują Artistry dekoratyvinės kosmetikos kolekciją? Bet jau kainos "užlenktos" iki debesų  blink.gif Nu nėr tokio blizgesio lūpoms, už kurį sutikčiau mokėt apie pusantro šimto litų. Net jei jis ir dvigubas  biggrin.gif Akių ir skruostų makiažo paletė - bemaž 300 Lt (jei pirkti už reguliarią kainą)  blink.gif O ir paletės niekuo neypatingos: 6 šešėliai ir 2 skaistalai... Nežinau, nežinau  g.gif  Jei ir toliau taip kels kainas, tai kas bepirks tą kosmetiką?

Artristry pestižinė kosmetika, tai ir kainos artėja prie prestižinės mirksiukas.gif Kainos nemažos, bet rinkoje yra ir gerokai aukštesnių ax.gif
Atsakyti
Na, kaip čia pasakius... Artistry savo "prestižu", matau, jau ir Lancome aplenkė biggrin.gif O didesnių kainų, aišku, paieškojus atrastume. Bet mūsų rinkoj jos vargu bau ar "einamos". Kalbėkim apie analogiškas prekes ax.gif
Atsakyti
Gal yra išbandžiusių lūpų blizgius? Ar geri (ar ne sausi)? Ar verta pirkiti?
Butine chemija esu labai patenkinta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(šmikšt @ 2012 10 02, 09:30)
Gal yra išbandžiusių lūpų blizgius? Ar geri (ar ne sausi)? Ar verta pirkiti?
Butine chemija esu labai patenkinta smile.gif

ne, tikrai ne sausi ir jausmas ant lupu pasitepus labai malonus:)kai baigesi vos neapsiverkiau...bet atsirado tas su lempute ir veidrodeliu:))neblogas ir tas, vesina lupas.spalva labai grazi:)nors artistry prabangesni, bet man labiau beautycycle patinka.pasitepus ryskesnes lupos, negu artistry.geriau laikosi.tiesa, nezinau ar elgiuosi teisingai, bet daznai pries tepdama lupu blizgi ar spalva , pudruoju lupas.
Papildyta:
gal kuri esat bandzius peelinga ir aha seruma kartu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RAIMONDA JRJ: 05 spalio 2012 - 16:08
kuri amway pudra yra saldanti?

QUOTE(gi2lux @ 2012 09 20, 00:49)
Artristry pestižinė kosmetika, tai ir kainos artėja prie prestižinės  mirksiukas.gif Kainos nemažos, bet rinkoje yra ir gerokai aukštesnių  ax.gif

tikrai ne visos artistry l vien del prestizo naudoja. o kainos palyginus nera aukstos, bet jei dar kils bus sunkiau ipirkt, bet naudojant turetu issilygnti

Atsakyti
Atidžiai perskaičiau vis temą.Vis ilgai ruošiausi, galvojau,kad čia bus ,taip gražiai pasakius, dedama ant firmos.Tačiau atsivertusi radau visai malonią diskusiją.Pati jau penkti metai esu distributorius ir naudoju šią produkciją.Veido priežiūra man yra nepakeičiama.Plaukų taip pat.
QUOTE(gi2lux @ 2012 09 20, 01:49)
Artristry pestižinė kosmetika, tai ir kainos artėja prie prestižinės  mirksiukas.gif Kainos nemažos, bet rinkoje yra ir gerokai aukštesnių  ax.gif

Na nežinau ar kainos yra didelės pagalvojus apie tai kiek priemonės užtenka.Ir be to kaina kalba apie produkto kokybę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MamaDanute: 29 spalio 2012 - 19:01
QUOTE(MamaDanute @ 2012 10 29, 20:00)
Atidžiai perskaičiau vis temą.Vis ilgai ruošiausi, galvojau,kad čia bus ,taip gražiai  pasakius, dedama ant firmos.Tačiau atsivertusi radau  visai malonią diskusiją.Pati jau penkti metai esu distributorius ir naudoju šią produkciją.Veido priežiūra man yra nepakeičiama.Plaukų taip pat.
Na nežinau ar kainos yra didelės pagalvojus apie tai kiek priemonės užtenka.Ir be to kaina kalba apie produkto kokybę.

nespratau, kodel turetu but "dedama" ant firmos???o kas liecia ilga naudojima, tai astuoniu paspaudimu,po du kart i savaite, (net vieno karto) kaip nurodyta ant peelingo su pompa, tikrai labai ilgam neuztenka. o gal jus taip nedarot kaip nurodyta?pompuojat maziau?
Atsakyti
QUOTE(RAIMONDA JRJ @ 2012 11 01, 22:31)
nespratau, kodel turetu but "dedama" ant firmos???o kas liecia ilga naudojima, tai  astuoniu paspaudimu,po du kart i savaite, (net vieno karto) kaip nurodyta ant peelingo su pompa, tikrai labai ilgam neuztenka. o gal jus  taip nedarot kaip nurodyta?pompuojat maziau?
Yra tekę skaityti tokių forumų, kur tikrai dedama ant firmos.Todėl ir sakiau.
Aš visada stengiuosi naudoti manžiau.Man pilnai užtenka.Jei jūs turit mintyje naują pilingą, aš jo dar neturiu.Turiu senesnį, kurį noriu išbaigti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MamaDanute: 05 lapkričio 2012 - 22:00
Sveikos,
gal kuri esate išbandžiusi Artistry drėkinamąją pudrą? ax.gif įdomu kokie atsiliepimai, ar ilgai išlieka ir pan? ax.gif
susidomėjau ir Protique serijos maitinamuoju šampūnu. kažin nėra labai sunkus, nerieblins greičiau plauko? g.gif
Atsakyti
QUOTE(RAIMONDA JRJ @ 2012 11 01, 21:31)
nespratau, kodel turetu but "dedama" ant firmos???o kas liecia ilga naudojima, tai  astuoniu paspaudimu,po du kart i savaite, (net vieno karto) kaip nurodyta ant peelingo su pompa, tikrai labai ilgam neuztenka. o gal jus  taip nedarot kaip nurodyta?pompuojat maziau?

4u.gif
Papildyta:
QUOTE(MamaDanute @ 2012 11 05, 22:52)
Yra tekę skaityti tokių forumų, kur tikrai dedama ant firmos.Todėl ir sakiau.
Aš visada stengiuosi naudoti manžiau.Man pilnai užtenka.Jei jūs turit mintyje naują pilingą, aš jo dar neturiu.Turiu senesnį, kurį noriu išbaigti.

taip, turiu galvoj ta nauja peelinga , su uzpildais, zalioj bonkutej, su pompa.jei naudot taip kaip parasyta uztenka trim menesiams
Papildyta:
QUOTE(egluti @ 2012 11 08, 15:54)
Sveikos,
gal kuri esate išbandžiusi Artistry drėkinamąją pudrą?  ax.gif  įdomu kokie atsiliepimai, ar ilgai išlieka ir pan?  ax.gif
susidomėjau ir Protique serijos maitinamuoju šampūnu. kažin nėra labai sunkus, nerieblins greičiau plauko? g.gif

naudokit ,protique 2x1, tikrai neriebalins.po plovimo plaukai labai atsigauna, graziai krinta.pudra naudoju is tos pacios serijos, bet balansuojancia. jos ilgai, tikrai labai ilgai uztenka, neblogai maskuoja
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RAIMONDA JRJ: 10 lapkričio 2012 - 12:43
ar daznai peelinguojat veida?ar naudojat kaukes?
Atsakyti
Na štai, noriu pasidalinti įspūdžiu apie Artistry lūpų blizgį, kuris iš esmės nėra Chanel ir jam dar labai labai toli iki jo, o tikėjausi bent jau pusėtinos kokybės... Nepatiko, daugiau nepirksiu.
Atsakyti