Įkraunama...
Įkraunama...

Amway kosmetika - 2

QUOTE(vikulle @ 2012 06 11, 16:12)
Kažkada pas draugę bandžiau pienelį ir toniką ARTISTRY (iš Amway). Kitą dieną visą veidą išbėrė smulkiais pūlinukais. Pasakiau, kad man netiko. Draugė patarė pasidaryti veido tyrimą. Nuėjom pasidaryti, pažiūrėjo per tą aparačiuką, pakomentavo kaip ir viskas gerai, odos tipo savybes apibūdino, kaip ir čiki šioje vietoje. Tada pasiūlė pabandyti kelias priemones būtent mano odos tipui, pradėjus veidą valyti pieneliu, jis pradėjo man kaisti, rausti, ta moterytė iš karto man pasiūlė nusiprausti. Pasakė, jog nežino kas čia atsitiko... Mėgino pasiūlyti ateiti sekančią dieną, bet atsisakiau, pusbrolio vestuvės turėjo būt ant nosies, ir norėjosi nuotraukose gražiai atrodyt, o ne nubertai... Tai va mano tokia patirtis būtų...

dazniausiai paberia ilgiau pavartojus ir tai jei naudoji ant nesvaraus pavirsiaus, pritepi be proto daug ir t.t bet kad taip is kart oda susijautrintu, taip dar negirdejau.
greiciausiai kazkuri sudedamoji dalis netiko.idomu kokia g.gif
Papildyta:
QUOTE(RAIMONDA JRJ @ 2012 06 16, 14:54)
dazniausiai paberia ilgiau pavartojus ir tai jei naudoji ant nesvaraus pavirsiaus, pritepi be proto daug ir t.t bet kad taip is kart oda susijautrintu, taip dar negirdejau.
greiciausiai kazkuri sudedamoji dalis netiko.idomu kokia g.gif

kuri losjona(spf 15?spf30? ar dar kuri nors kita) nuo saules naudojat deginantis ne pietuose?
Atsakyti
gal zinot kodel oda susoka i guzus po molio kaukes panaudojimo?ar yra kuriai taip buve?
Atsakyti
o ka rekomenduojat plaukam kad maziau slinktu?
Atsakyti
QUOTE(RAIMONDA JRJ @ 2012 06 17, 16:21)
gal zinot kodel oda susoka i guzus po molio kaukes panaudojimo?ar yra kuriai taip  buve?

Kadangi aš Amway perku tik "nekokybišką" iš lietuviško puslapio, tai man taip nėra buvę.
Papildyta:
Lietuvoje jau pasirodė Luxury serijos paakių kremas. Bet kaina biešana doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2012 06 23, 10:49)
Kadangi aš Amway perku tik "nekokybišką" iš lietuviško puslapio, tai man taip nėra buvę.
Papildyta:
Lietuvoje jau pasirodė Luxury serijos paakių kremas. Bet kaina biešana  doh.gif

megalol.gif Aš sakiau, kai pradėsiu Luxury seriją vartoti, tai ant veido ir paakių užsirašysiu, kiek kainuoja mano naudojami kremai rolleyes.gif Juokauju mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ligita69 @ 2012 06 23, 15:35)
megalol.gif Aš sakiau, kai pradėsiu Luxury seriją vartoti, tai ant veido ir paakių užsirašysiu, kiek kainuoja mano naudojami kremai rolleyes.gif Juokauju mirksiukas.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif Neįsivaiduoju, koks tai turi būti stebuklas, kad pateisintų tokią kainą. Va įdomu, ar yra čia išbandžiusių na kad ir Luxury veido kremą. Na, ne prezentacijos metu kartą pasitepusių, bet sunaudojusių visą indelį.
Atsakyti
QUOTE(augustautve @ 2012 06 19, 19:50)
o ka rekomenduojat plaukam kad maziau slinktu?

seruma ampuolese su teisingai parinktu sampunu:)
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2012 06 23, 17:59)
lotuliukas.gif   thumbup.gif Neįsivaiduoju, koks tai turi būti stebuklas, kad pateisintų tokią kainą. Va įdomu, ar yra čia išbandžiusių na kad ir Luxury veido kremą. Na, ne prezentacijos metu kartą pasitepusių, bet sunaudojusių visą indelį.

aš abu išbandžiau ax.gif sutepiau po indelį tuo metu kai numečiau 17 kg. fotografė mane fotkinusi prieš svorio metimą ir nesenai dabar sakė kad skirtumas yra. po svorio kritimo neliko jokiu nukarusių skūrų ar suglebusio veido. nežinau kaip būtų buvę, jei nebūčiau jų naudojusi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gi2lux: 24 birželio 2012 - 23:33
QUOTE(gi2lux @ 2012 06 24, 23:32)
aš abu išbandžiau  ax.gif sutepiau po indelį tuo metu kai numečiau 17 kg. fotografė mane fotkinusi prieš svorio metimą ir nesenai dabar sakė kad skirtumas yra. po svorio kritimo neliko jokiu nukarusių skūrų ar suglebusio veido. nežinau kaip būtų buvę, jei nebūčiau jų naudojusi  4u.gif

Pilnai tikiu, nes abu jie liftinguojantys thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gi2lux @ 2012 06 24, 23:32)
aš abu išbandžiau  ax.gif sutepiau po indelį tuo metu kai numečiau 17 kg. fotografė mane fotkinusi prieš svorio metimą ir nesenai dabar sakė kad skirtumas yra. po svorio kritimo neliko jokiu nukarusių skūrų ar suglebusio veido. nežinau kaip būtų buvę, jei nebūčiau jų naudojusi  4u.gif

Ar manote, kad nebūtų to galima pasiekti pigesnėm priemonėm? Kad ir TD serijos kremais?
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2012 06 25, 10:05)
Ar manote, kad nebūtų to galima pasiekti pigesnėm priemonėm? Kad ir TD serijos kremais?

nežinau kaip būtų buvę, labai knietėjo išbandyti Luxury blush2.gif prieš ir po naudoju TD.
Atsakyti
Knieti ir man tą paakių kremą išbandyt. Bet toks nepigus eksperimentas gautųsi, tad rūpi išsikamantinėt, kas per stebuklas tas Luxury ax.gif Kažin ar ne geriau už tokią kainą koks Dior
Atsakyti