QUOTE(vikulle @ 2012 06 11, 16:12)
Kažkada pas draugę bandžiau pienelį ir toniką ARTISTRY (iš Amway). Kitą dieną visą veidą išbėrė smulkiais pūlinukais. Pasakiau, kad man netiko. Draugė patarė pasidaryti veido tyrimą. Nuėjom pasidaryti, pažiūrėjo per tą aparačiuką, pakomentavo kaip ir viskas gerai, odos tipo savybes apibūdino, kaip ir čiki šioje vietoje. Tada pasiūlė pabandyti kelias priemones būtent mano odos tipui, pradėjus veidą valyti pieneliu, jis pradėjo man kaisti, rausti, ta moterytė iš karto man pasiūlė nusiprausti. Pasakė, jog nežino kas čia atsitiko... Mėgino pasiūlyti ateiti sekančią dieną, bet atsisakiau, pusbrolio vestuvės turėjo būt ant nosies, ir norėjosi nuotraukose gražiai atrodyt, o ne nubertai... Tai va mano tokia patirtis būtų...
dazniausiai paberia ilgiau pavartojus ir tai jei naudoji ant nesvaraus pavirsiaus, pritepi be proto daug ir t.t bet kad taip is kart oda susijautrintu, taip dar negirdejau.
greiciausiai kazkuri sudedamoji dalis netiko.idomu kokia
Papildyta:
QUOTE(RAIMONDA JRJ @ 2012 06 16, 14:54)
dazniausiai paberia ilgiau pavartojus ir tai jei naudoji ant nesvaraus pavirsiaus, pritepi be proto daug ir t.t bet kad taip is kart oda susijautrintu, taip dar negirdejau.
kuri losjona(spf 15?spf30? ar dar kuri nors kita) nuo saules naudojat deginantis ne pietuose?