QUOTE(pienia @ 2012 11 20, 22:50)
Noriu pasigirti savo mylimiausių ir skaniausių cannelių receptuku. Kad neperrašinėti, įdedu nuoroda irmulios, o nuotrauka mano keptų
http://irri-style.bl...ciai-verti.html
irmulia, dariau viską pagal receptą, kaip parašyta taip ir atitiko, bet.......prilipo man jos ir negalėjau iškrapštyti
Skonis, be abejo tobulas, bet vaizdo nulis. Sviestu netepiau, bet forma tokia pat kaip pas jūs nuotraukoje. Tai pastoviai tepti reiks, ar dėl pirmo karto taip nepasisekė?
ooo, canneles
gardumėlis jos man 100% - pats mylimiausias desertas iš visų galimų
tik retai kepu (bet jei kepu tai visus 100 vnt. iš karto
+ užšaldau - puikiai skonis ir tekstūra išsilaiko
) - vis šonus saugau nuo išplatėjimo
dėl prilipimo - esu pastebėjusi, kad daug kas ir nuo pačios kepimo formos priklauso - turiu 2 didelėms ir 1 mini - tai vienoje iš didelių karts nuo karto "kabinasi" šonai ( tokia raudono silikono, pigesnė) o kitoje - gaunasi tiesiog idealios formos ( bet ir formelė gerokai brangesnė buvo)
pabandykite kitą kartą ištepti sviestuku - turėtų padėti. manau, formelės turi "prisisotinti" riebaliukų, tada nelips
+ išiminėti tik po kokių 5 minučių nuo ištraukimo iš orkaitės, kad pyragėliai būtų truputį atvėsę ir sutvirtėję - mat kitu atveju, išiminėjant ką tik iškeptus ir karštus, jie gali plyšti pusiau