Įkraunama...
Įkraunama...

Saldūs receptai su nuotraukom

o tas napaleonas i pirktini bent kiek panasus ar nelabai blush2.gif
noreciau tik pabandymui is puses daryt tai net nezinau blush2.gif blush2.gif noreciau tokio neriebaus kaip kad buna parduotuvese ir dregnesnio ar tai toks butu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingauk: 16 kovo 2012 - 19:57
As kazkada kai pirkau parduotuvej, tai gyvenime daugiau nebenoriu.. gomurys tik apsivele KAZKUO...
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2012 03 16, 20:49)
As kazkada kai pirkau parduotuvej, tai gyvenime daugiau nebenoriu.. gomurys tik apsivele KAZKUO...

viskas ten gerai su ta tešla irnesakyk.gif pakočiojus ir gerai iškepus-normali traški sluoksniuota tešla.ne naminė,tai aišku,bet visai valgoma
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2012 03 16, 21:49)
As kazkada kai pirkau parduotuvej, tai gyvenime daugiau nebenoriu.. gomurys tik apsivele KAZKUO...

įtariu margarinu ar taukais... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2012 03 16, 21:49)
As kazkada kai pirkau parduotuvej, tai gyvenime daugiau nebenoriu.. gomurys tik apsivele KAZKUO...

Nuo gausybes E hihihi.gif
Simta metu nesu pirkusi tortu is PC. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Larissa @ 2012 03 16, 21:59)
viskas ten gerai su ta tešla irnesakyk.gif pakočiojus ir gerai iškepus-normali traški sluoksniuota tešla.ne naminė,tai aišku,bet visai valgoma

todel ir noriu kad nebutu panasus i tuos parduodamus parduotuvej ir nesiveltu tuo kazkuo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2012 03 16, 21:47)
todel ir noriu kad nebutu panasus i tuos parduodamus parduotuvej ir nesiveltu tuo kazkuo smile.gif

niekas ten nesivelia.absoliučiai normali tešla.sudetis jos:miltai,margarinas,vanduo,druska,curkus ir mielės.jokios gausybės E.
daugelis ją perka,kepa ir saldžiai,ir pikantišakai-viskas tvarkoj.
kiek su ja yra panašu Į TIKRĄ NAPOLEONĄ negaliu pasakyti,nes tai,kas parduodama pardėse man yra per sausa ir riebu.be to nesu tikra,kad ten tai,į ką reikėtų lygiuotis g.gif
pas mane buvo sluoksniuotos tešlos pyragas su plykitu kremu ir vyšnių pertepimu rolleyes.gif ir niekas nesivėlė
Atsakyti
QUOTE(Larissa @ 2012 03 16, 20:59)
viskas ten gerai su ta tešla irnesakyk.gif pakočiojus ir gerai iškepus-normali traški sluoksniuota tešla.ne naminė,tai aišku,bet visai valgoma


As apie pati torta, o ne tesla... blink.gif tesla tai zinau, kad gera. Bet pati torta ragavus.. zmogus klause, ar bent kiek panasu i pirktini Napoleona, tai ir atsakiau, kad pirktinis Napoleonas kazkokia riebi parodija, kur viskas veliasi apie gomuri.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugiagele26: 17 kovo 2012 - 07:36
Mascarpone ir juodojo šokolado pyragas

user posted image

user posted image

user posted image



Ingridientai:

Mascarponės sūrio masei:

* 250g mascarpone sūrio
* 50g cukraus
* 3 valg. š. apelsinų sulčių
* 10g kukurūzų krakmolo
* 1 kiaušinis

Šokoladinei masei:

* 200 g juodo šokolado ( ne mažai nei 64 % kakavos)
* 75 g miltų
* 40 g sviesto
* 2 kiaušiniai
* 130 g cukraus
* 1 arbat. š. kavos ekstrakto

Paruošimas:

Mascarponės sūrio masei:

1- Mascarponės sūrį išplakti su cukrumi iki vientisos masės.

2- Supilti apelsinų sultis, suberti kukurūzų krakmolą, vėliau - įmušti kiaušinį. Atidėti į šoną.


Šokoladinei masei:

1- Išlydyti sviestą ir juodą šokoladą vandens vonelėje.

Atvėsinti , tada suberti cukrų, kavos ekstraktą , įmušti kiaušinius. Suberti miltus ir viską išmaišyti iki vientisos masės.


Kepimas:

1- Įkaitinti orkaitę iki 160- 180°C.

2- Į kepimo formą supilti šokoladinę masę, po to ant viršaus - mascarponės sūrio masę.

Medinio iešmelio (arba peilio) pagalba per masę išvedžioti zigzagais, kad sukurti marmuro raštą.

Pastatyti kepti 20-25 min. iki pyragas pakils. Palikti atvėsti.

Atvėsusį perkelti į šaldytuvą ir palikti mažiausiai 1-2 val. kad pilnai sustingtų.

Skanaus mirksiukas.gif
Atsakyti
Plikyti pyragaičiai su varškės kremu


100gr sviesto
1st miltų
4-5 kiaušiniai,žiupsnelis druskos.,
Puode pakaitinti puse stiklinės vandens,įdėti sviestą ir druską.Kai sviestas išsilydys,įberti stiklinę miltų ir be sustojimo maišyti,kad neprisviltų.Masę truputį atvėsinti,kad galėtų iplakti kiaušinius.Dėti po vieną kiaušinį ir plakti mikseriu.Gautą masę dedam šaukšteliu į kepimo skardą,arba jei turite išspauskit sausainukus per konditerinį maišelį.Tarp sausainukų reikia palikti tarpelius,nes jie išsipučia.Kepame 200c orkaitėj kol gražiai paruduos,tik jokiu budu negalima atidarinėti orkaitės,nes pyragėliai gali sukristi.Iškepusius pyragėlius ipjaunam ir pertepam kremu...nuodėmingai skanu....

kremui,

1 pakelis liesos varškės
200 gr grietinėlės 36 riebumo,cukraus pagal skonį,truputis vanilės,nutarkuota vienos citrinos žievelė.Visus produktus sudedam i indą ir suplakame mikseriu,gautu kremu įdarome pyragaičius,puošiame braškėm ar kitom uogom.Skanaus!
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLKA999: 17 kovo 2012 - 20:50
QUOTE(irmulia @ 2012 03 17, 18:18)

Lb skaniai atrodo, bus itrauktas i kepimo sarasa thumbup.gif
Ir noriu jus pagirti, jusu visos nuotraukos labai grazios, ju turinys labai estetiskai pateiktas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2012 03 17, 20:50)
Plikyti pyragaičiai su varškės kremu



Net kvapa pajutau tu pyragaiciu. wub.gif
O grietineles neplakat atskirai?
Atsakyti