manau, didesniuose visų tinklų pc tikrai galima rasti
O as noreciau suzinoti kaip gaminti ta krema, kur gaunasi lygiai toks pat kaip rafaeelo saldainuku , galetu irmulia ikelti
Bridz:) , senai tai buvo ... prieš gerus metus , rodos ... kažkur receptą nugrūdau , bet esu suinteresuota jį pakartoti ( na, velniškai geras tada gavosi ) , tad artimu metu perversiu receptų archyvą ir mestėlsiu į SM
Pačiai norisi pagaminti beveik analogiškus raffaello ( kam ta parduotuvinė chemija ) , bet dar neišsiaiškinau, kaip tą vafliuką suformuoti aplink kremą
Pačiai norisi pagaminti beveik analogiškus raffaello ( kam ta parduotuvinė chemija ) , bet dar neišsiaiškinau, kaip tą vafliuką suformuoti aplink kremą
QUOTE(irmulia @ 2012 10 12, 16:55)
Bridz:) , senai tai buvo ... prie? gerus metus , rodos ... ka?kur recept? nugr?dau , bet esu suinteresuota j? pakartoti ( na, velni?kai geras tada gavosi ) , tad artimu metu perversiu recept? archyv? ir mest?lsiu ? SM
Pa?iai norisi pagaminti beveik analogi?kus raffaello ( kam ta parduotuvin? chemija ) , bet dar nei?siai?kinau, kaip t? vafliuk? suformuoti aplink krem?
Pa?iai norisi pagaminti beveik analogi?kus raffaello ( kam ta parduotuvin? chemija ) , bet dar nei?siai?kinau, kaip t? vafliuk? suformuoti aplink krem?
Suformuot jauciu mazai sansu ), bet gal galima apvolioti tiesiog pvz smulkiai sutrupintuose ir paskrudintuose vafliuose , is manes prasta patareja
čia būtų variantas sumalti smulkiai vaflius ir juose apvolioti kremo rutuliuką, na tada dar kokiu kremu ant viršaus užlieti ir į kokoso drožles
Tortas Napoleonas
Ингредиенты:
Для теста: мука - 1 кг
сливочное масло или маргарин- 4 пачки по 200 г
яйца - 2 шт.
соль -1 ч.л.
уксус - 2 ст.л.
вода - приблизительно 400 мл
Для крема: молоко - 4 стакана
сахар - 1,3 стакана
яйца - 4 шт.
мука - 4 ст.л.
сливочное масло - 200 г
ванильный сахар - 1 пакетик
сахарная пудра - 2ст.ложки
http://www.videoculinary.ru/то...4-15-41-10.html
Ингредиенты:
Для теста: мука - 1 кг
сливочное масло или маргарин- 4 пачки по 200 г
яйца - 2 шт.
соль -1 ч.л.
уксус - 2 ст.л.
вода - приблизительно 400 мл
Для крема: молоко - 4 стакана
сахар - 1,3 стакана
яйца - 4 шт.
мука - 4 ст.л.
сливочное масло - 200 г
ванильный сахар - 1 пакетик
сахарная пудра - 2ст.ложки
http://www.videoculinary.ru/то...4-15-41-10.html
K_margo, kadangi čia ne rusų forumas, o lietuvių, receptą vertėtų perrašyti lietuvių kalba
QUOTE(feminell'a @ 2012 10 02, 20:49)
Tartaletės su varškės kremu
Ir pagaminau Labai dėkui už gražias nuotraukas, kurios privertė pirmą kartą tartaletes kepti. Daugiau nebijosiu ir sekantį kartą su šiuo receptuku plauksiu į didesnius vandenys
Labai patiko margas pyragas:purus, dregnas,minkstas....
Grikių miltų sausainiai
Reikės:
200 g grikių miltų
130 g kvietinių miltų
150 g cukraus
180 g minkšto sviesto
2 kiaušinių L dydžio
60 ml grietinėlės 35 %
žiupsnelio druskos
Pabarstymui:
1 v. š. aguonų
1 v. š. cukraus
Sumaišyti miltus, cukrų, druską, sudėti sviestą ir viską sutrinti rankomis į trupinius. Trynius lengvai išplakti su grietinėle, supilti į miltus ir suminkyti tešlą. Iš jos padaryti du ritinėlius, suvynioti į maistinę plėvelę ir kišti į šaldytuvą 2 val. arba į šaldymo kamerą 1 val.
Išimti ritinėlius, patepti kiaušinio baltymu ir apvolioti sumaišytame cukruje su aguonomis. Supjaustyti nestorais ritinėliais, dėti į kepimo popieriumi išklotą skardą ir kepti įkaitintoje orkaitėje iki 180 laipsnių 15 min. Sausainiai labai skanūs, trapūs!
Grikių miltų yra pirkti "SOLO" parduotuvėje.
Reikės:
200 g grikių miltų
130 g kvietinių miltų
150 g cukraus
180 g minkšto sviesto
2 kiaušinių L dydžio
60 ml grietinėlės 35 %
žiupsnelio druskos
Pabarstymui:
1 v. š. aguonų
1 v. š. cukraus
Sumaišyti miltus, cukrų, druską, sudėti sviestą ir viską sutrinti rankomis į trupinius. Trynius lengvai išplakti su grietinėle, supilti į miltus ir suminkyti tešlą. Iš jos padaryti du ritinėlius, suvynioti į maistinę plėvelę ir kišti į šaldytuvą 2 val. arba į šaldymo kamerą 1 val.
Išimti ritinėlius, patepti kiaušinio baltymu ir apvolioti sumaišytame cukruje su aguonomis. Supjaustyti nestorais ritinėliais, dėti į kepimo popieriumi išklotą skardą ir kepti įkaitintoje orkaitėje iki 180 laipsnių 15 min. Sausainiai labai skanūs, trapūs!
Grikių miltų yra pirkti "SOLO" parduotuvėje.
daivaP, o ar jaucis grikiu skonis sausainiuos? Kaip tik turiu grikiu miltu ir nezinau ka is ju gamint, o jusu sausainiai labai skaniai atrodo
Kepti bananai meduje, su migdolų drožlėmis
2 porcijoms:
Reikės:
* 2 didesni gerai prinokę bananai ( geriau kuo tiesesnės formos)
* 2 valg. š. natūralaus medaus
* sauja migdolų ploštelių ( drožlių)
Gaminimo eiga:
1. Gerai nuplauti bananus, perpjauti kiekvieną bananą į 4 dalis pusiau ( odelės nenulupti).
2. Sudėti bananų griežinėlius į kepimo formą ( sustatyti kaip cilindriukus).
3. Ant bananų viršaus užlašinti/ užtepti medaus, pabarstyti migdolų drožlėmis.
4. Pastatyti kepti 15-20 minučių orkaitėje, įkaitintoje iki 180°C.
Ragauti dar šiltus. Galima patiekti kartu su plombyro/vaniliniais ledais.
Skanaus
2 porcijoms:
Reikės:
* 2 didesni gerai prinokę bananai ( geriau kuo tiesesnės formos)
* 2 valg. š. natūralaus medaus
* sauja migdolų ploštelių ( drožlių)
Gaminimo eiga:
1. Gerai nuplauti bananus, perpjauti kiekvieną bananą į 4 dalis pusiau ( odelės nenulupti).
2. Sudėti bananų griežinėlius į kepimo formą ( sustatyti kaip cilindriukus).
3. Ant bananų viršaus užlašinti/ užtepti medaus, pabarstyti migdolų drožlėmis.
4. Pastatyti kepti 15-20 minučių orkaitėje, įkaitintoje iki 180°C.
Ragauti dar šiltus. Galima patiekti kartu su plombyro/vaniliniais ledais.
Skanaus