Įkraunama...
Įkraunama...

Saldūs receptai su nuotraukom

QUOTE(Insa @ 2012 07 10, 07:41)
jo reikėjo ir man žėlė ant viršaus, bet va kažkaip vakare mėlynių neturėjau, o ryte nusipirkau tai laiko nebebuvo su ta žėle wink.gif



Man kaip tik labai idomu be zeles paragauti - manau, kad skonis jusu torciuko turetu buti fantastikas bigsmile.gif Greitu laiku meginsiu toki kaip jusu pasigaminti wub.gif
Atsakyti
Sveikuoliški šokoladiniai triufeliai

user posted image

user posted image

user posted image



~ 20- čiai trufelių

Reikės:

* 1 puodelis migdolų riešutų su luobele;
* 2 valg. š. datulių pastos
* 2 valg. š. raw karamelinio padažo
* 2-3 valg. š. nesaldžios kakavos miltelių ( geriau 20-22 proc. riebumo)
*4 valg. š. neskrudintų (blanširuotų) migdolų sviesto/pastos
* žiupsnis druskos
* sauja kapotų lazdyno riešutų apvoliojimui


Gaminimo eiga:

1. Lazdyno rieštus sukapoti smulkesniais ir stambesniais gabaliukais ( galima peiliu, galima smulkintuvo pagalba). Atidėti į šoną - čia bus triufelių apvoliojimui.

2. Migdolus suberti į smulkintuvą, sudėti raw karamelės padažą, datulių pastą - viską sumalti iki vientisos masės su mažais gabaliukais. Suberti nesaldžios kakavos miltelius , žiupsnelį druskos , sudėti neskrudintų migdolų sviestą/pastą - vėl viską permalti.

Smulkintuvas gali gan sunkiai malti , todėl užtenka perkelti masę į gilų dubenį ir medinio šaukšto pagalba išmaišyti visą masę.

Rankomis suformuoti graikiško dydžio rutuliukus , apvolioti kapotuose lazdyno riešutuose. Sudėti į indą , sandariai uždaryti ir palikti šaldiklyje/šaldymo kameroje kelioms valandoms.

Triufeliai nesušąla į ledo gabalą - tik sustingsta , todėl galima patiekti ragavimui iš karto. wink.gif

Skanaus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daivaP @ 2012 06 24, 20:50)
Šokoladinis pyragas su bananais ir bazilikais

nepakartojamas komplektas. Isbandziau ir likau suzaveta pikantiskumu nestuke.gif Aciu uz recepta. Kepsiu dar 100 kartu min smile.gif
Atsakyti
Aš taip pat kepu jau n-tąjį kartą šį pyragą, tik vietoj bazilikų dedu pakepintų riešutų.Žiauriai skanu.Ačiū recepto autorei 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(SOLI-SOL @ 2012 07 12, 10:03)
Aš taip pat kepu jau n-tąjį kartą šį pyragą, tik vietoj bazilikų dedu pakepintų riešutų.Žiauriai skanu.Ačiū recepto autorei 4u.gif .

Tai,kad visa esmė pyrago dingsta blush2.gif reiks ir man mėgint,visos taip giria cool.gif
Atsakyti
vasarinis torciukas- pyragelis
biksvitas gabaliukais, grietinele + jogurtas +vaisia+3-4 saukstai zelatinos isbrinkinti nedideliame kiekyje vandens
user posted image

o cia mazasis zele ziedas, receptas tas pats
user posted image
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2012 07 14, 19:35)
vasarinis torciukas- pyragelis


Gal galit konkretesni receptuka ikelt?aČIU.
Atsakyti
QUOTE(Insa @ 2012 07 08, 20:25)
Nekeptas maskarponės sūrio tortas su kondensuotu pienu



Ir as sita ale torta darau, kazkur skaiciau, kad viena seimūne ji gamina, pameginau, visai nieko thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 15 liepos 2012 - 17:41
QUOTE(Geriuke @ 2012 07 14, 22:00)
Gal galit konkretesni receptuka ikelt?aČIU.



400 ml grietineles +100 g cukraus, + jogurto pakelis didelis 900 g+ zelatina (3 saukstai nedideliam kiekyje vandens)
biskvitas pagal rafaelo svajones torto recepta

mano visi receptai is galvos, ty, proporcijos, viska pagal save darau, pridedu varskes, kai noriu..zodzu, eksperimentuokite ir gausis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 16 liepos 2012 - 16:57
Keksas su vyšniomis
user posted image


Reikės:

240 g persijuotų miltų
100 g minkšto sviesto
200 g rudo cukraus
2 a.š. kepimo miltelių
0,5 a.š. druskos
1 didelis kiaušinis
150 ml pieno
300 g vyšnių

Eiga:

Sviestu aptepkite kepimo popierių ir išklokite juo kekso formą (jeigu silikoninė tada tik aptepti). Orkaitę įkaitinkite iki 180 laipsnių temperatūros. Kiaušinį išplakite su cukrumi iki baltos masės, įdėkite minkštą sviestą ir įpilkite pieną. Sumaišykite persijuotus miltus su kepimo milteliais ir įmaišykite į pirmą masę. Atsargiai įmaišykite vyšnias.Įpilkite tešlą į kepimo formą ir kepkite val. su trupučiu smile.gif 180 laipsnių temperatūroje.
Prieš tai, kaip traukti keksą iš orkaitės, duokite jam truputi atvėsti.
Skanaus !

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Endži: 17 liepos 2012 - 19:40
Šokoladiniai krepšeliai su plikytinuku

user posted image

8 krepšeliams reikės:

16 popierinių keksiukų formelių
keksiukų kepimo formos
200 gr. šokolado
40 gr. sviesto
3 šaukštų grietinėlės

Įdarui:

8 plikytų sausainių
200 gr. grietinėlės
100 gr. kondensuoto pieno
100 gr. švelnios varškės
citrina
30 gr. želatinos
100 gr. vandens
uogų papuošimui

user posted image


Garų vonelėje ištirpinti šokoladą su sviestu ir įpilti grietinėlę, viską gerai išmaišius su teptuku ištepti dvigubas popierines formeles ir statyti į tvirtą formą ir į šaldytuvą 20-čiai minučių. Želatiną užpilame vandeniu ir išbrinkiname. Grietinėlę išplakame standžiai, įtarkuojame citrinos žievelę ir supilame pusės citrinos sultis. Įmaišome kondensuotą pieną išsukta su varške. Palengva permaišome masę. Želatiną pakaitiname, kol ištirps ir atvėsinus supilame į jau pagamintą kremą, permaišome ir statome 20 min. atvėsti. Nuo šokoladinių krepšelių nuimame popierines formeles, dedame po šaukštą kremo, merkiame plikytą sausainį ir papuošiame uogomis.
Galima valgyti jau ir iš karto smile.gif
Skanaus!!

user posted image
Atsakyti
Ule, nepaparastai skaniai atrodo, turite kantrybės jūs
Atsakyti