Įkraunama...
Įkraunama...

Saldūs receptai su nuotraukom

QUOTE(dome @ 2012 05 16, 16:15)
Aisku,as ir ziu jau senai koks tiktu butent riesutam smulkinti,nes uzmaciau tikrai skaniu zaliavalgisku receptu,bet reikia smulkinti riesutus,o to padaryti su paprastu blenderiu nemanau kad pavyktu  4u.gif

aš riešutus visada smulkinu su paprastu blenderiu, tik prie jo yra spec induks smulkinimui ax.gif Aišku jeigu reikia iki miltų sutrint, tai jau sunkiau tada 4u.gif
pas mane toks:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2012 05 16, 16:22)

pas mane toks:

pas mane irgi sis thumbup.gif
puikiai tinka ir sokoladui iki smulkiu "miltu", riesutams. O taip pat "sutarkuiju" fermentini suri, kumpi, virta mesyte, zalia svoguna, morka, cesnaka, lasinukus ir t.t. kai reik sumustinukams, padazams ar dar kur biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 16 gegužės 2012 - 18:07
Varškės apkepas su pudingu

user posted image

700 gr. varškės
cukraus (pagal skonį)
3 dideli kiaušiniai

150 ml. pieno
1 pakelis "Dr.Oetker" vanilinio pudingo
sauja razinų
tarkuota citrinos žievelė (nebūtina)

Dideliame dubenyje ištriname varškę su cukrumi. Po to į varškę supilame lengvai išplaktus kiaušinius. Piene išmaišome vanilinio pudingo miltelius ir supilame į varškės masę. Viską gerai išmaišome. Tada įberiame razinų (ir tarkuotą citrinos žievelę) ir dar kartą viską išmaišome.

Paruoštą masę supilame į sviestu išteptą kepimo formą ir kepame 180 C. orkaitėje apie 1 val. Kepimo laikas priklauso nuo pasirinktos kepimo formos dydžio. Kuo storesnis apkepas - tuo jis ilgiau keps.

user posted image
Atsakyti
O koks pasakiškas vaizdas, taip ir norisi į sodą, tarp pienių su tokiu apkepu..
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2012 05 18, 08:58)

Kuo butu galima pakeist pudinga?Nes as cia uk jo nerandu arba nezinau kaip atrodo isvis blush2.gif
Atsakyti
Krakmolu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Geriuke @ 2012 05 19, 15:21)
Kuo butu galima pakeist pudinga?Nes as cia uk jo nerandu arba nezinau kaip atrodo isvis blush2.gif

lenku parduotuvej pirkau 4u.gif
Atsakyti
Aciu mergytes,bandysiu kazka meistraut blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2012 05 18, 08:58)

Laaabai skanus bigsmile.gif Momentaliai dingo is leksciu biggrin.gif
Atsakyti
varskes tinginys

400 gr.varskes
400 gr.sausainiu
150 gr.cukraus
200 gr. sviesto
150 gr. dz.ananasai

Varske pertirnti, sviesta istrinti su cukrumi iki purumo, viska sumaisyti, dz.vaisius vaisius nuplikyti verdanciu vandeni, sutrupinti sausainius ,viska sumaisyti, as dar aguonu iberiau , palaikyti valanda laiko kambario temperaturoje, tada deti saltai , skanaus mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
[quote=Ulė,2012 05 13, 17:12]
Rabarbarų pyragas su migdolais
Kepiau si pyraga,skanumelis 4u.gif Tik man nelabai aisku buvo del pieno i tesla ir i padaza,nes pilant i tesla stikline pieno jinai butu skysta ir neimanoma ja butu skardoje islipint,o padazui man buvo mazoka 6 saukstu.Gal pieno kiekis sukeistas vietomis?
Atsakyti
[quote=poniajurate,2012 05 20, 22:27]
[quote=Ulė,2012 05 13, 17:12]
Rabarbarų pyragas su migdolais
Kepiau si pyraga,skanumelis 4u.gif Tik man nelabai aisku buvo del pieno i tesla ir i padaza,nes pilant i tesla stikline pieno jinai butu skysta ir neimanoma ja butu skardoje islipint,o padazui man buvo mazoka 6 saukstu.Gal pieno kiekis sukeistas vietomis?
[/quote]
ne nesukeista 4u.gif tesla turetu buti grietines tirstumo.
Atsakyti