Sveikos, merginos
Turiu klausimą - gal galėsit padėti
Išsirinko draugas tokį megztinį
Aprašyme rašo, kad reikia Rowan merino vilnos 100 g 80 m. Bet, jaučiu, nepigūs tokie. Gal galit patarti kokius kitokius siūlus? Sudėtį, gamintoją, metražą?
Sveikos, mergaitės,
nelabai "į temą" mano klausimas, bet gal galėsite padėti: jau senai buvau mačiusi čia, sm, šitą komplektėlį. Dabar radau jo parašymą: http://www.verena-st...ttbewerb-23.pdf
bėda ta, kad vokiškai "nė bum bum" gal kas žinot kuriam verenos nr yra šis kostiumėlis? t.y. rusiškas variantas? Iš kur parsisiūst/nusipirkt tą numerį?
arba bent išvardinti kokių sūlų jam reikia nes nė žodžio nesuprantu
nelabai "į temą" mano klausimas, bet gal galėsite padėti: jau senai buvau mačiusi čia, sm, šitą komplektėlį. Dabar radau jo parašymą: http://www.verena-st...ttbewerb-23.pdf
bėda ta, kad vokiškai "nė bum bum" gal kas žinot kuriam verenos nr yra šis kostiumėlis? t.y. rusiškas variantas? Iš kur parsisiūst/nusipirkt tą numerį?
indrule, pažiūrėjus į modeliuką, tai čia forumietės mamytės uogytės autorinis darbas. Gal pabandykite jai į až parašyti... Manau, kad taip greičiau informaciją gausite, nei ieškodama žurnalo ar vertimo
QUOTE(vienas zmogus @ 2012 10 16, 19:33)
As tai tokiu atveju nueinu i parduotuve ir renkuosi pagal stori,spalva ir kaina ,siuo atveju manau tiktu kazkas is pusvilnes,kad ir lietuviskos ir kaina nedidele.
Ačiū
QUOTE(Gelita @ 2012 10 17, 12:27)
indrule, pažiūrėjus į modeliuką, tai čia forumietės mamytės uogytės autorinis darbas. Gal pabandykite jai į až parašyti... Manau, kad taip greičiau informaciją gausite, nei ieškodama žurnalo ar vertimo
dėkui taip ir reikės padaryti
QUOTE(indrule @ 2012 10 17, 12:43)
Sveikos, mergaitės,
Seika, as vokiskai moku. Siulai surasyti kiekvienam drabuzeliui atskirai. juodzua parasyta Material (medziagos), tada isvardinti siulai: gamintojo pavadinimas, sudetis, kiekis, spalva. Jei reikia konkreciau, parasyk az
QUOTE(vija zemaite @ 2012 10 18, 00:12)
Seika, as vokiskai moku. Siulai surasyti kiekvienam drabuzeliui atskirai. juodzua parasyta Material (medziagos), tada isvardinti siulai: gamintojo pavadinimas, sudetis, kiekis, spalva. Jei reikia konkreciau, parasyk az
dėkui labai kol kas atidedu šios grožybės mezgimą, nes vaikams jau turiu mezginių, o va vyras pasijuto nuskriaustas, uzsiprašė megztinio Teks imtis, nors vaikiški man taip gerai mezgėsi - nepatiko, netiko - išardei, o va vyrišką numegzti - jau bus ką veikti
Laba diena,
vyriškis užsiskiedė mirtinai visai balto gryn. vilnonio megztuko aukštu kaklu, , neplono. Gal patarumėt kokius siūlus rekomenduotumėt. Su raštais draugauju, kažkiek bus jų, tikrai nemegsiu lygiai. Dar modelio neišrinkau, bet tikrai rasiu kažką. Norisi nesėdėt prie plonų siūlų, bet kad gražiai žiūrėtųsi ir gerai nešiotųsi, nes nešios kasdien visą žiemą ( prekiauja turguje žmogus), todėl norisi kokybės
vyriškis užsiskiedė mirtinai visai balto gryn. vilnonio megztuko aukštu kaklu, , neplono. Gal patarumėt kokius siūlus rekomenduotumėt. Su raštais draugauju, kažkiek bus jų, tikrai nemegsiu lygiai. Dar modelio neišrinkau, bet tikrai rasiu kažką. Norisi nesėdėt prie plonų siūlų, bet kad gražiai žiūrėtųsi ir gerai nešiotųsi, nes nešios kasdien visą žiemą ( prekiauja turguje žmogus), todėl norisi kokybės
QUOTE(Marmaledas @ 2012 10 20, 12:44)
Laba diena,
man labai faini sitie:
http://www.yarnstore...ts/woollissimo/
svelnus kaip silkas, graziai gula mezgant. tiesa, nesiojimo patirtis nedidele, tai negaliu pasidalint.
Ar yra pas mus, Lietuvoje, pikrtu siu siulu Si foto is rusaiciu forumo. O ar pas mus yra tokiu?
Noriu pasidalinti viena nauja siūlų parduotuve Vilniuje
Vakar Minsko IKI Žirmūnuose antram aukšte radau naujai atidarytą parduotuvę, nuo sagų iki skarų viskas vienoj vietoj nebereikės trenktis niekur toliausiai
Vakar Minsko IKI Žirmūnuose antram aukšte radau naujai atidarytą parduotuvę, nuo sagų iki skarų viskas vienoj vietoj nebereikės trenktis niekur toliausiai