[quote=enigma3,2012 09 20, 14:05]
Papildyta:
[quote=aaagnex,2012 09 20, 14:03]Imčiau Filettą, nes Maxi kietoki, o begonija ir kietoka ir storoka, mažas rūbelis nebus gražus Begonija nebent tiktų jei megzt virbalais
[/quote]
Prie filettos labiausiai ir linko širdis. Ačiū už patarimus
Papildyta:
Dar užmačiau Yarnart siūlus Lily. Ką manote apie juos? Ar nėra labai kieti?
QUOTE(mamkaa @ 2012 09 20, 10:03)
"Casa Lanoj' ir 'Pramonės pr. 'Maximos' II-am aukšte siūlinėj esu mačiusi.
QUOTE(bigfuciuke @ 2012 09 20, 14:52)
as neriau kriksto rubus is siu, man jie labai patiko ir tikrai nera kieti. Va Maxi balti, tai tikrai labai kieti
QUOTE(mamkaa @ 2012 09 20, 10:03)
Taip pat rasite parduotuvėje "APmezga", Žemaičių pl. 52 (Šilainiuose)
QUOTE(son @ 2012 09 08, 09:00)
sveiki, pirkau iš vukas.lt siulus AADE LÕNG Storis 8/1 (lace), gavau greit , bet susivijUS i kamuoliuka ir pradejus megzti vos patempus truputi daugiau siulas truksta. ar cia man pasitaike nekokybiski ar jie tokie yra, bet cia gi vilna..... pasidalinkit patirtimi kas juos naudojo, AČIŪ
Aš mezgiau tris skaras iš jų ir tikrai megsiu dar. Truputį patempus jie tikrai netrūksta, bet elgtis reikia švelniau nei įprasta, tas tiesa. Be to, sutrūkusias vietas užtenka paspjaudžius pavelt tarp delnų - ir voila, siūlas kaip naujas sumezgus viskas okei, nešiojasi liuks, niekas ten netrūkinėja.
O siūlo nelygumas kaip tik sukuria įdomią gražią mezginio faktūrą. Bet čia mano nuomonė.
QUOTE(*Black kitty* @ 2012 09 20, 19:34)
as neriau kriksto rubus is siu, man jie labai patiko ir tikrai nera kieti. Va Maxi balti, tai tikrai labai kieti
Ir kaina šitų panaši kaip filettos. Gal kas žinote kur Vilniuje rasti Lily siūlų? O Filleta turbūt rasiu Casa Lanoj, ar dar kažkur yra? Prieš perkant norisi pačiupinėti abu siūliukus
QUOTE(bigfuciuke @ 2012 09 21, 08:37)
Ir kaina šitų panaši kaip filettos. Gal kas žinote kur Vilniuje rasti Lily siūlų? O Filleta turbūt rasiu Casa Lanoj, ar dar kažkur yra? Prieš perkant norisi pačiupinėti abu siūliukus
Lily esu pirkusi Halės turguje
Ir dar šitų siūlų yra Sostinės turguje
Lilly yra storesni ir kietesni uz Filetta.Ir metrazas mazesnis.Tikrai abu siulai nevienodi.
QUOTE(rasa32 @ 2012 09 21, 19:51)
Lilly yra storesni ir kietesni uz Filetta.Ir metrazas mazesnis.Tikrai abu siulai nevienodi.
Tuomet nuspresta-pirksiu Filetta, kad kuo minkstesni rubeliai butu mano pupai
Lily turi tokio vos žvilgesio, kaip visa mercerizuota medvilnė, o Fileta - matiniai.
Esu nemažai iš Lily nėrus. Patenkinta jų kokybe.
Esu nemažai iš Lily nėrus. Patenkinta jų kokybe.