QUOTE(jokema @ 2012 09 09, 16:07)
Labukas, įsigijau ir aš, gražių spalvų nuotraukoj suviliota, tokius, tik storesnius 8/2, na ir ką - susivijau į kamuoliuką, šiurkštūs baisingai, mezginys tikrai plonas, net pagalvojau apie tuos
lace, kad jau neįsivaizduoju vilnos plonesnės, mezgu 2nr. virbalais, vietomis - visai išplonėja, vietomis - normaliai, nutraukiu rankomis, žirklių nereikia, bet man netrūkinėja mezginyje. Taip, spalvų perėjimai gražūs, nors atrodo kiek kitaip nei nuotraukoje. Reziume: kad pirkau nesigailiu, bet kitą kartą nepirksiu
Galvoju, kad nepamaišys ir kita nuomonė apie tuos pačius siūlus
. Pirkau Aade Long 8/2 pink/beige, nusimezgiau skarą Semele (dėl jos šiuos siūlus ir pirkau). Mezgiau 3,25 virbalais, niekas netrūkinėjo, išplauta skara iš pelenės pavirto Princese
- sušvelnėjo, sulygėjo akys, man labai labai patinka. Ir dar turiu tų siūlų kitos spalvos, planuoju megzti megztuką, pridėjus plonytės moheros siūlą. Žinau, kad kitos tiesiog iškart išplauna siūlą matkelyje, tik po to išsivynioja. Žodžiu, kiek žmonių - tiek nuomonių, kitąsyk verta ir pačiam išbandyti.
Kad ir ta pati Drops alpaca - man ji be galo švelni, ir labai kokybiškas siūlas, kitam ir kašmyras "kanda"...