Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai

QUOTE(bazuka @ 2012 06 24, 21:03)
Mielosios, kurios neriat iš FILETTOS siūliukų ( http://www.mezginiup...1126/filetta_2), gal patarsit kiek jų reiktų šiam nėrinukui http://imgbox.com/aazD1ZRw  S-M dydžio  4u.gif

3-4 kamuoliukų reikės mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(enigma3 @ 2012 06 21, 23:18)
dar tuo pačiu- labai nusivyliau Maxi siūliukais verysad.gif .Nėriau iš jų pirmąkart, ir net nežinau ar daugiau besiryšiu jų pirkt. nusipirkau 4 kamuoliukus ir 3 iš jų buvo su gelsvom dėmėm,vietom net gan tamsios ir tai vienur tai kitur buvo visam kamuoliuke ir grynai pats siūlas. gaila, kad ne parduotuvėj buvau pirkus  doh.gif .
vargau kol išskalbiau, bet vistiek vienoj vietoj gavau ardyt, nes dėmė niekaip nepasidavė. tad pirkdamos būkit atidžios, gerai apžiūrėkit, man iš viršaus lyg nieko nesimatė nors turbūt nebuvau atidi, kažkaip pirkdamas naują daiktą tokių blogybių ir nesitiki verysad.gif

Aš su tuo pernai buvau susidūrusi, nors ir parduotuvėj siūlus pirkau ir partija atitiko. Nėriau suknytę krikštynoms, kaip visada vakare prireikė naujo kamuoliuko, pririšau siūlą, neriu sau laiminga toliau, o ryte vos infarkto negavau panačius tas gelsvai rusvas dėmes ir dar taip tankiai.. teko nemažai paardyti ir nerti iš naujo doh.gif Tiesa siūlų parduotuvėj man maloniai sutiko brokuotą kamuoliuką pakeisti nauju, tačiau perspėjo, kad nors ir partija atitinka galima įvairių siurprizų tikėtis, nes tai turkiški siūlai..
Atsakyti
3-4 manau turi užtekti mirksiukas.gif jei balta spalvytė - tai gerai, bet jei kita, tai labai svarbu ta pati partija (numeris), bet filettos dar neteko pataikyt, kad akivaizdžiai skirtųsi partijos spalvos bigsmile.gif

aš dabar neriu iš filettos tokią, tai 340-350 gr išeis ax.gif pavyzduke 3 motyvų eilės, o man iš filettos gaunasi 7 motyvų eilės
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Žuvelė @ 2012 06 20, 00:00)
Mergytės, reikia jūsų patarimo. Nusipirkau šiuos siūliukus, parduotuvėje sakė, kad labai gerai dėvisi, minkšti, tačiau tamposi. Ir 2011 metų temoj tą patį išskaičiau, t.y. atsiliepimai apie juos nėra geri...
Gal kuri jau prisijaukinote juos? Galite patarti, kaip nerti/megzti geriau? Kokiu rašteliu?
Ačiū  4u.gif
user posted image

Būtent iš šitų nėriau palaidinukę , net spalva ta pati , nėriau iš atskirų detalių , išskalbus nedaug pasitempė , bet vos aš tik apsirengiau doh.gif doh.gif dievuliukau , grižau iš miesto kaip kalaiusė doh.gif į plotį patįso kažkur apie 15 cm , o ilgis apie 20cm . išardžaiu visas detales ir dabar bandau mažint , bet nežinau ar vėl neištys g.gif bet juk negali tįsti iki begalybės g.gif
Atsakyti
Labukas.
Nusipirkau as gazzal classic rudu siulu. nusimezgiau sali. isskalbiau- mezginys nepakito, bet siulas velniava dazo doh.gif kazi dazys visa laika ar tik pirmus skalbimus? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolitukeee @ 2012 06 25, 01:21)
Labukas.
Nusipirkau as gazzal classic rudu siulu. nusimezgiau sali. isskalbiau- mezginys nepakito, bet siulas velniava dazo  doh.gif kazi dazys visa laika ar tik pirmus skalbimus? verysad.gif

As jais mezgiau dukrai is dvigubo siulo megztuka, bet man vos vos nuspalvino melynai vandeni. As tokias pusiau siltam ploviau.
Atsakyti
As ploviau saltame vandenyje. Siulas tai labai fainas minkstas, netasus.. Bet kad dazo.. Sakau mazu nustos dazyt po keliu skalbimu?..
Atsakyti
QUOTE(meile0409 @ 2012 06 20, 14:53)
pardavejos viska pasakys, kad tik parduoti!

Mergaitės, pagalvokit logiškai: pardavėjos iš tiesų juk fiziškai nepajėgios prisimegzti sau drabužių iš visų, jų parduotuvėje parduodamų siūlų, juos masiškai dėvėti, skalbti ir po to pateikti kiekvieno siūlo charakteristikas. Be to, kas vienam patinka (pvz, siūlo tempimasis, susukimas), kitam gali ir nepatikti. Čia kaip pyragų skyriuje girdi klausiant: "o šitas pyragas ar skanus?" doh.gif
Bendra nuomonė dažniausiai susidaroma iš kitų pirkėjų atsiliepimų.
Atsakyti
QUOTE(Blue Rose @ 2012 06 25, 19:51)
Mergaitės, pagalvokit logiškai: pardavėjos iš tiesų juk fiziškai nepajėgios prisimegzti sau drabužių iš visų, jų parduotuvėje parduodamų siūlų, juos masiškai dėvėti, skalbti  ir po to pateikti kiekvieno siūlo charakteristikas. Be to, kas vienam patinka (pvz, siūlo tempimasis, susukimas), kitam gali ir nepatikti. Čia kaip pyragų skyriuje girdi klausiant: "o šitas pyragas ar skanus?"  doh.gif
Bendra nuomonė dažniausiai susidaroma iš kitų pirkėjų atsiliepimų.

Pritariu visu 100% rolleyes.gif
Atsakyti
Na, ne visada pardavėjos tiek mažai žino smile.gif Juk, matyt, visos turi nuolatines pirkėjas, kurios ką nors nusimezgusios ateina, pasirodo, papasakoja, kaip su tais ar kitais siūlais sekėsi, perka kitus siūlus ir vėl dalinasi patirtimi. Yra dar mezgėjos, kurios iš parduotuvių klientų priima užsakymus ir taip pat šį tą apie siūlus išsiaiškina.
Pagaliau - yra siūlų parduotuvių savininkai, kurie visą produkciją užsakinėja, o jie jau tikrai turi žinoti, ką užsako, ir apie tai pasakyti savo darbuotojoms smile.gif

Todėl pamačius, kad mezgamas siūlas nekokybiškas (dėmėtas, ar pernelyg daug mazgų) reiktų nešti jį atgal į parduotuvę (aišku, jei neišmetei čekio ir etiketės) ir reikalauti, kad būtų pakeistas ar grąžinti pinigai. vat tik nežinau, kaip būtų su dažančiais siūlais.... nebent, mezgant rankas iškart teptų doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Virbalai: 25 birželio 2012 - 20:17
QUOTE(Šaja @ 2012 06 24, 21:48)
Būtent iš šitų nėriau palaidinukę , net spalva ta pati , nėriau iš atskirų detalių , išskalbus nedaug pasitempė , bet vos aš tik apsirengiau  doh.gif  doh.gif dievuliukau , grižau iš miesto kaip kalaiusė  doh.gif  į plotį patįso kažkur apie 15 cm , o ilgis apie 20cm . išardžaiu visas detales ir dabar bandau mažint , bet nežinau ar vėl neištys  g.gif  bet juk negali tįsti iki begalybės  g.gif

Oi supratau... ačiū už informaciją. Mane perspėjo, kad tikrai ištys... bet kad taip... Labai jau gražūs jie, reiks galvoti, ką čia daryti su jais... g.gif
Atsakyti
Visi su bambuku bjauriai tamposi - išbandžiau vąšeliu nerti, net nebaigiau visko...jau dabar nugaroje kapšas kabo rolleyes.gif ...o užsidėjus bent vieną sykį iki kelių nusitemps doh.gif

Tokie siūlai šalikams, kepurėms ( tik klausimas ar nesigaus beformė žarna iš kepurės g.gif ) vikiškiems rūbeliams idealūs, bet normlaus rūbo iš jų megzti / nerti nerekomenduojama schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Virbalai @ 2012 06 25, 21:13)
Na, ne visada pardavėjos tiek mažai žino smile.gif Juk, matyt, visos turi nuolatines pirkėjas, kurios ką nors nusimezgusios ateina, pasirodo, papasakoja, kaip su tais ar kitais siūlais sekėsi, perka kitus siūlus ir vėl dalinasi patirtimi. Yra dar mezgėjos, kurios iš parduotuvių klientų priima užsakymus ir taip pat šį tą apie siūlus išsiaiškina.
Pagaliau - yra siūlų parduotuvių savininkai, kurie visą produkciją užsakinėja, o jie jau tikrai turi žinoti, ką užsako, ir apie tai pasakyti savo darbuotojoms smile.gif

Todėl pamačius, kad mezgamas siūlas nekokybiškas (dėmėtas, ar pernelyg daug mazgų) reiktų nešti jį atgal į parduotuvę (aišku, jei neišmetei čekio ir etiketės) ir reikalauti, kad būtų pakeistas ar grąžinti pinigai.  vat tik nežinau, kaip būtų su dažančiais siūlais.... nebent, mezgant rankas iškart teptų  doh.gif

kas kad turi tas nuolatines pirkėjas, tiesiog būna vieniem geri pakliūna, kitiem brokuoti. vienos numezga gerai nešiojasi, kitos numezga kitokiu raštu, laisviau ar pan, o nusitempia ir t.t. nereikia dėl tokių dalykų kaltint pardavėju schmoll.gif aš visada pati užsakau siūlus, bet nereiškia kad žinau kaip visi naudojasi,kuriuose gali brokas būti ir pan schmoll.gif
dėl dažymo tai tuo labiau ne pardavėjos kaltos. kai džinsus nusiperkat ir pareinat mėlynom kojom irgi lekiat kaltint pardavėja"?
Atsakyti