QUOTE(uudraa @ 2012 04 10, 07:50)
sveikos merginos...sumaniau vasarai kažką sukurpt iš lino
gal kas galėtumėt patart koks geresnis nėrimui ir kur galima įsigyt
norėčiau spalvoto....gal kokią internetinę parduotuvę žinot
gal kas galėtumėt patart koks geresnis nėrimui ir kur galima įsigyt
norėčiau spalvoto....gal kokią internetinę parduotuvę žinot
Tikrai labai daug spalvų yra Vilniuje, Mezgimo zonoje (tik kiek žinau internetinės parduotuvės neturi dar), ten 4 gijų (kiek teko girdėti iš mezgančių / neriančių sukneles - visos patenkintos buvo, aš kol kas tokiam dideliam projektui nesiryžtu , tik papuošaliukus darausi, tai gražiai atrodo) ir faina, kad nereikia pirkti visos babinos, o atvynioja tiek, kiek reikia
Papildyta:
QUOTE(močiuttė @ 2012 04 09, 23:17)
Mezgėjėlės, gal galėtumėte pasidalinti savo patirtimi.
Noriu megzti šiltesniam orui megztukėlį dukrytei, visą vakarą prasėdėjau besirinkdama siūlus
Kokios nuomonės esat apie
Alize diva - mikrofibra.
Alize Bamboo fine - bambukas ir
Alize sunny - medvilnė.
Kiek skaičiau bambuką skalbiant sukietėja (megztukas bus baltas ir dažnai skalbiamas), o apie mikrofibrą išviso supratimo neturiu.
Labai labai laukiu jūsų nuomonių .
O gal ką mano nepaminėto pasiūlysit.
Noriu megzti šiltesniam orui megztukėlį dukrytei, visą vakarą prasėdėjau besirinkdama siūlus
Kokios nuomonės esat apie
Alize diva - mikrofibra.
Alize Bamboo fine - bambukas ir
Alize sunny - medvilnė.
Kiek skaičiau bambuką skalbiant sukietėja (megztukas bus baltas ir dažnai skalbiamas), o apie mikrofibrą išviso supratimo neturiu.
Labai labai laukiu jūsų nuomonių .
O gal ką mano nepaminėto pasiūlysit.
Aš draugei dovanų mezgiau iš egiptietiškos medvilnės - labai gerai nešiojosi. Bet kuriuo atveju aš asmeniškai už natūralų pluoštą, ypač vaikams dar žinoma gali būti linas, jis kietokas, bet ant nuogo kūno nevillksit, o su kiekvienu skalbimu jis minkštėja...