Įkraunama...
Įkraunama...

Londono įdomybės! tema 5

QUOTE(Akvilchikas @ 2012 04 15, 21:36)
Aciukas, o kur ta parda yra?kazkur centre? 4u.gif

Taip,oxford street'e, metro islipome Piccadilly st.Nedidele,taciau yra ir antras aukstas.Atrodo gana kokybiski rubai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tora 5 @ 2012 04 16, 09:03)
Taip,oxford street'e, metro islipome Piccadilly st.Nedidele,taciau yra ir antras aukstas.Atrodo gana kokybiski rubai. smile.gif

Va man to ir norisi, kad kokybe butu neprasta...Bet atsidariau ju El. psl., tai kainos nenudziugino, suknele ale silkine 165svarai g.gif
Na, mergaites, laukiu dar info mirksiukas.gif

Dar vienas klausimas, kiek kainavo viesbutis Lutone, gal ka rekomenduosite?pamasciau, kad, gal geriau Lutone nakvoti, kad ryte ramiai i oro uosta nusigauti, nei per visa Londona grustis ryte ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akvilchikas: 16 balandžio 2012 - 09:30
QUOTE(Akvilchikas @ 2012 04 16, 10:17)
Va man to ir norisi, kad kokybe butu neprasta...Bet atsidariau ju El. psl., tai kainos nenudziugino, suknele ale silkine 165svarai g.gif
Na, mergaites, laukiu dar info mirksiukas.gif

Na pirmame aukste bent jau tikrai tokiu dideliu kainu nemaciau, ten rubai daug mazesnemis kainomis(vidurkis nuo 30 iki kokiu 90 svaru)O antrame aukste ,ten jau daugiau proginiai rubai, tai ten kainos jau didokos. smile.gif

Atsakyti
...o sakykite, zemelapi miesto ir metro gausiu isigyti oro uoste kazkur tik nuskridus? ( leisiuos Gatwicke) aciu
Atsakyti
QUOTE(femina @ 2012 04 16, 17:02)
...o sakykite, zemelapi miesto ir metro gausiu isigyti oro uoste kazkur tik nuskridus? ( leisiuos Gatwicke) aciu

Taip, tikrai rasite. beje, ne geriau nusipirkti "azetke"? Cia LT manau ji pigesne butu, nei UK. O ir patogu naudoti 4u.gif As turiu, tai be jos UK kaip be ranku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Akvilchikas @ 2012 04 16, 17:58)
Taip, tikrai rasite. beje, ne geriau nusipirkti "azetke"? Cia LT manau ji pigesne butu, nei UK. O ir patogu naudoti 4u.gif As turiu, tai be jos UK kaip be ranku ax.gif

atleiskit man neismanelei ,o kas tai blush2.gif einu pagooglinsiu, bet gal galite pasidalinti kur tai gauti?
Atsakyti
QUOTE(femina @ 2012 04 16, 18:33)
atleiskit man neismanelei ,o kas tai  blush2.gif  einu pagooglinsiu, bet gal galite pasidalinti kur tai gauti?

As pirkau UK, bet siaip, ten permokejau gerokai, is turistu nori pasipelnyte doh.gif Azetke toks daiktas, Londonas nuo A iki Z, visos gatves, shopping centrai, lankytinos vietos, viesbuciai, kavines, pramogos. Metro zemelapis, DRL, bus'u ir t.t. ir pan. mirksiukas.gif Siaip, jo kaina apie 13svaru, bet jeigu planuojate i londona vaziuoti tik karta, tai jo pirkti neapsimoka. Gal kas paskolinti turi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akvilchikas: 16 balandžio 2012 - 18:43
QUOTE(Akvilchikas @ 2012 04 16, 19:39)
As pirkau UK, bet siaip, ten permokejau gerokai, is turistu nori pasipelnyte doh.gif  Azetke toks daiktas, Londonas nuo A iki Z, visos gatves, shopping centrai, lankytinos vietos, viesbuciai, kavines, pramogos. Metro zemelapis, DRL, bus'u ir t.t. ir pan.  mirksiukas.gif kada jus planuojate vaziuoti? Siaip, galeciau paskolinti mirksiukas.gif  Bet su salyga, kad saugosit blush2.gif

aciu uz pasiulyma, bet paieskosime isigyti, nes kazkaip baisu praganyti blush2.gif
bigsmile.gif o vykstam penktadieni si, o sakykit kur toki galeciau nusipirkti LT? cia gal tokia knyga kur apie 80lt kainuoja knygyne? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(femina @ 2012 04 16, 19:41)
aciu uz pasiulyma, bet paieskosime isigyti, nes kazkaip baisu praganyti  blush2.gif
bigsmile.gif  o vykstam penktadieni si, o sakykit kur toki galeciau nusipirkti LT? cia gal tokia knyga kur apie 80lt kainuoja knygyne?  blush2.gif

Ilgam vaziuojate? Na, nezinau kiek LT kainuoja g.gif 80lt gal nea unsure.gif Na, jeigu sugalvosite, kad norite pasiskolinti, tai tikrai negaila mirksiukas.gif Ji taip lengvai nenusimeta lotuliukas.gif ir saviginai tinka lotuliukas.gif

beje, jus pasiplanuokite keliones marsruta, ka norite pamatyti ir pan., bus lengviau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akvilchikas: 16 balandžio 2012 - 18:47
O ismaniuju telefonu neturit? Atsisiuntus koki london gida turetumet zemelapi su navigacija ir visom lankytinom vietom ir nereiketu interneto naudoti
Atsakyti
QUOTE(Akvilchikas @ 2012 04 16, 19:45)
Ilgam vaziuojate? Na, nezinau kiek LT kainuoja g.gif  80lt gal nea unsure.gif  Na, jeigu sugalvosite, kad norite pasiskolinti, tai tikrai negaila mirksiukas.gif Ji taip lengvai nenusimeta lotuliukas.gif ir saviginai tinka lotuliukas.gif

beje, jus pasiplanuokite keliones marsruta, ka norite pamatyti ir pan., bus lengviau.

tai turesim, bet as kiek esu buvus uk man laabai patikdavo su tokia knyga-zemelapiu, kur smulkiai visos gatveles matosi - niekaip nepasiklysi rolleyes.gif bet ji buvo ne mano... tai mastau ar as gausiu ten kur isigyt kazka tokio. turbut but tai bus bet itariu brangu 4u.gif
planelis musu toks abstraktus labai, nes noriu vyra pavedzioti tomis vietomis kur esu buvus, jis dar nebuvo wub.gif busim tik 3 dienas, tai tiesiog vaiskciosim po centra pagrindiniai lankytini objektai, parkai...ikvept to oro ir dvasios wub.gif as kaifuoju uk, noriu ir vyra uzkresti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(femina @ 2012 04 16, 19:59)
tai turesim, bet as kiek esu buvus uk man laabai patikdavo su tokia knyga-zemelapiu, kur smulkiai visos gatveles matosi - niekaip nepasiklysi  rolleyes.gif  bet ji buvo ne mano... tai mastau ar as gausiu ten kur isigyt kazka tokio. turbut but tai bus bet itariu brangu 4u.gif
planelis musu toks abstraktus labai, nes noriu vyra pavedzioti tomis vietomis kur esu buvus, jis dar nebuvo  wub.gif  busim tik 3 dienas, tai tiesiog vaiskciosim po centra pagrindiniai lankytini objektai, parkai...ikvept to oro ir dvasios  wub.gif as kaifuoju uk, noriu ir vyra uzkresti  thumbup.gif

na, manau, kad tinkama miesta pasirinkote. As si miesta dievinu, man tas srautas, cosmopolitiski zmones, ivairiausi stiliai...oj wub.gif jeigu ka, tai rasykite i az;)
Atsakyti