Įkraunama...
Įkraunama...

Londono įdomybės! tema 5

QUOTE(Akvilchikas @ 2012 04 12, 21:36)
Sveikos, as vel su savo klausimais doh.gif
Kaip darete su pinigais? As veziausi dali grynais ana karta ir kortele, kaip ir problemu jokiu nebuvo, kas liecia atsiskaityma. Dabar svaras pakiles, pirkti  nelabai apsimoka, kiek pamenu apsimoka labiau kortele atsiskaityti. kazkaip bankas tada geriau kursa skaiciuoja, ar as cia grybauju???? blush2.gif

Prieš 1,5 m. buvau l. nustebus, kad atsiskaičius kortele radau nuskaičiuotą pinigų sumą mažesnę nei tikėjausi biggrin.gif Bet grynų taip pat reikia turėti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renaya: 12 balandžio 2012 - 20:56

ir as visada vezuosi kortele, bet tuo paciu metu ir dali grynuju 4u.gif
atsiskaitinejau kortele, kai nesenai buvau, tai truputi maziau nuskaite nei pagal mano pirkta kursa ax.gif
Atsakyti
Na, tada darysiu taip, didzioji dalis korteleje, o kokiu 100sv kiseneje lotuliukas.gif

Beje, mane domina isparduotuves gal kazka zinote apie jas, na, kur randasi ir ar apsimoka vaziuoti???

Na va, savo keliones grafika susideliojau, 2 dienos shoppingui, 2 dienos kulturinimuisi bigsmile.gif
EgiptoKate,
Mane sudomino Shri Swaminarayan Mandir , ar tikrai tai nemokamas muziejus (net nezinau kaip ji ir pavadinti) blush2.gif
Antras dalykas, pasiziurejau, kad man travelca visai dienai kainuotu 7,70 off-peak, o anytime 10,60, cia tokia kaina 1-4 zonai. Tik dabar klausimas, kadangi malsiuos po muziejus ar verta man pirkti travelcarda???Gal geriau Oysteri ir pildyti ji off-peak 2,60*2 ??? Suma gautusi 5,20, bet cia tik pirmyn-atgal, o su travelca uz 7,70 kiek noresiu tiek malsiuos g.gif Zodziu- DILEMA doh.gif

Trecia, buvo tokia panele/moteris kuris siule kuponus, kad nuolaidos butu tam tikriems objektams, nebeturiu jos kontaktu 4u.gif Gal kuri su ja bendravote ir galetumete pasidalinti???Noreciau pabutu PAPRASAIKA ax.gif Skolinga neliksiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Akvilchikas @ 2012 04 13, 13:04)
Na va, savo keliones grafika susideliojau, 2 dienos shoppingui, 2 dienos kulturinimuisi bigsmile.gif
EgiptoKate,
Mane sudomino Shri Swaminarayan Mandir , ar tikrai tai nemokamas muziejus (net nezinau kaip ji ir pavadinti) blush2.gif
Antras dalykas, pasiziurejau, kad man travelca visai dienai kainuotu 7,70 off-peak, o anytime 10,60, cia tokia kaina 1-4 zonai. Tik dabar klausimas, kadangi malsiuos po muziejus ar verta man pirkti travelcarda???Gal geriau Oysteri ir pildyti ji off-peak 2,60*2 ??? Suma gautusi 5,20, bet cia tik pirmyn-atgal, o su travelca uz 7,70 kiek noresiu tiek malsiuos g.gif Zodziu- DILEMA doh.gif

Trecia, buvo tokia panele/moteris kuris siule kuponus, kad nuolaidos butu tam tikriems objektams, nebeturiu jos kontaktu 4u.gif  Gal kuri su ja bendravote ir galetumete pasidalinti???Noreciau pabutu PAPRASAIKA ax.gif  Skolinga neliksiu mirksiukas.gif

Geriau pirkti Oysteri, nes galesit kiek noresit vazineti. Oysteris turi 'lubas', juo naudodamasi niekada neisleisite daugiau nei dienos travelcard, o jei pravaziuosit maziau, maziau ir nuskaitys. Oysteris kainuoja berods 3svarus, kuriuos galite susigrazinti jei grazinsit oysteri.
Atsakyti
QUOTE(Pause @ 2012 04 13, 14:21)
Geriau pirkti Oysteri, nes galesit kiek noresit vazineti. Oysteris turi 'lubas', juo naudodamasi niekada neisleisite daugiau nei dienos travelcard, o jei pravaziuosit maziau, maziau ir nuskaitys. Oysteris kainuoja berods 3svarus, kuriuos galite susigrazinti jei grazinsit oysteri.

Oysteris pats kainuoja 3svarus, bet tas pildymas kainuoja irgi priklausomai nuo to, kiek ir kuriuo laiku vaziuoji. Pagal TFL bilietu kainas tiek Oysteris, tiek Travelca kainuoja 7,70 off-peak g.gif
Atsakyti
Mes vakar vakare grizom is Londono...nustebino, tiek daug lietuviskai kalbanciu zmoniu centre biggrin.gif Net kvepalus perkant sutikom lietuve konsultante smile.gif smagu pasikalbeti smile.gif Jei kartais ji lankosi sioje temoje,manau prisimins. biggrin.gif
Siaip Londonas,super, bet kokiu oru smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Akvilchikas @ 2012 04 13, 13:04)
EgiptoKate,

Trecia, buvo tokia panele/moteris kuris siule kuponus, kad nuolaidos butu tam tikriems objektams, nebeturiu jos kontaktu 4u.gif  Gal kuri su ja bendravote ir galetumete pasidalinti???Noreciau pabutu PAPRASAIKA ax.gif  Skolinga neliksiu mirksiukas.gif

Shri Swaminarayan Mandir - tikrai nemokamas
man paliko labai dideli ispudi marmuras

as kai daug maluosi imu travelcard ir nesuku sau galvos... kur noriu - ten vaziuoju ir kiek noriu lotuliukas.gif

pora puslapiu atgal paskaityk, yra ta moteris, kuri siule nuolaideles mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Tora 5 @ 2012 04 13, 18:39)
Net kvepalus perkant sutikom lietuve konsultante smile.gif smagu pasikalbeti  smile.gif Jei kartais ji lankosi sioje temoje,manau prisimins. biggrin.gif

oxford gatveje arabisku kvepalu parduotuveje?
ir as ten sutikau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(EgiptoKate @ 2012 04 13, 18:56)
pora puslapiu atgal paskaityk, yra ta moteris, kuri siule nuolaideles mirksiukas.gif
Papildyta:

oxford gatveje arabisku kvepalu parduotuveje?
ir as ten sutikau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Aciu, paskaitysiu, nors tema ir sena perverciau, gal neuzkliuvo akis blush2.gif

Kur konkreciau ta kvepalu parada yra???Turiu drauge, kuriai tokie kvapai prie sirdies, pargabenciau lauktuviu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Akvilchikas @ 2012 04 13, 21:52)
Aciu, paskaitysiu, nors tema ir sena perverciau, gal neuzkliuvo akis blush2.gif

Kur konkreciau ta kvepalu parada yra???Turiu drauge, kuriai tokie kvapai prie sirdies, pargabenciau lauktuviu bigsmile.gif

pagal mane, tai islipau Marble Arch ir ejau lnk Oxford circus, tai po desine, tokia nedidele parduotuve, kvepalai isskirtiniai dideli ir mazi stikliniai buteliukai ir dezutes... nemanau, kad nepastebesit
Papildyta:
QUOTE(**sea** @ 2012 04 01, 09:27)
I az parašykit adresa išsiusiu  4u.gif  4u.gif
Papildyta:
Ten i daug parku galioja , jei ka parašykit adresa išsiusiu  4u.gif  4u.gif
Ten 2 bilietai už 1 kaina .
Buvo laikrašti nuolaida , tai prisipirkau smile.gif)))) pardavejas kreivai žiurejo i mane , bet pasakiau del ko perku tai iš savo laikraščio irgi iškirpo nuolaida  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  !!!

Akvilchik, sita mergina thumbup.gif padeda su nuolaidom
Atsakyti
Sveikos, mergaites mirksiukas.gif Dabar dar noriu, kad visos pasidalintumet patirtimi kas liecia pardas blush2.gif Visos puikiai zinome PRIMARK parduotuve, kur galima rasti daug s..., bet galima nusipirkti tikrai kokybisku daiktu. O gal zinote dar kitu parduotuviu, kur kainos normalios. Nes mano megstamiausios H&M, M&S, Nike, Next, GAP ir t.t. Bet kai ne sale'u laikas (kaip ir sakiau skrendu geguzes 3d.), tai norisi kuo daugiau ir kuo pigiau, kad vasara garderoba keisciau kas diena lotuliukas.gif na, zodziu, laukiu "perliuku" 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Akvilchikas @ 2012 04 15, 14:34)
Sveikos, mergaites mirksiukas.gif  Dabar dar noriu, kad visos pasidalintumet patirtimi kas liecia pardas blush2.gif  Visos puikiai zinome PRIMARK parduotuve, kur galima rasti daug s..., bet galima nusipirkti tikrai kokybisku daiktu. O gal zinote dar kitu parduotuviu, kur kainos normalios. Nes mano megstamiausios H&M, M&S, Nike, Next, GAP ir t.t. Bet kai ne sale'u laikas (kaip ir sakiau skrendu geguzes 3d.), tai norisi kuo daugiau ir kuo pigiau, kad vasara garderoba keisciau kas diena lotuliukas.gif  na, zodziu, laukiu "perliuku" 4u.gif

Na,si kart man patiko Monsoon parduotuve,pirkau kelias suknutes,kainos panasios kaip ir Next'e. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tora 5 @ 2012 04 15, 18:43)
Na,si kart man patiko Monsoon parduotuve,pirkau kelias suknutes,kainos panasios  kaip ir Next'e. smile.gif

Aciukas, o kur ta parda yra?kazkur centre? 4u.gif
Atsakyti