Įkraunama...
Įkraunama...

Londono įdomybės! tema 5

Galbut kalbate apie Hamley's zaislu parduotuve? My Webpage Ji yra Regent Street.
Papildyta:
QUOTE(EgiptoKate @ 2012 03 29, 19:28)
Laba,
as pati tikriausiai nebuciau ten vaziavus blush2.gif , bet netoliese yra Vaikystes muziejus, kuris skaitosi kaip filialas V&A muziejaus, tai berods 3ar4 stoteles buvo iki Stratford. todel ir nuvaziavau ir tik vietoje radau ta prekybcentri dideli smile.gif, todel ir uzejau ax.gif
o miestelis vis dar statomas, siaip vaizdas geras, na tiesiog nematytas ir tiek
gaila nenufotografavau g.gif

Aciu uz atsakyma 4u.gif reiks tada geriau apgalvoti, ar vaziuoti paziureti.
Atsakyti
QUOTE(lait @ 2012 03 31, 23:00)
Galbut kalbate apie Hamley's zaislu parduotuve? My Webpage Ji yra Regent Street.
Papildyta:

Aciu uz atsakyma 4u.gif reiks tada geriau apgalvoti, ar vaziuoti paziureti.

prasom 4u.gif

o parduotuve atrodo ispudingai is nuotrauku - reiks nueiti, nes tikrai nebuvau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dore @ 2012 03 31, 17:30)
Aš už poros savaičių skrendu į Londoną, tad tos nuolaidos man būtų reikalingos  4u.gif

I az parašykit adresa išsiusiu 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Akvilchikas @ 2012 03 31, 18:26)
Mane domintu parkai, vaskinese jau buvau kelis kartus blush2.gif Likciau skoloj sokolada mirksiukas.gif Nea, disney pardose vis apsilankau ir netu kazka pricesei savo uzsakau lotuliukas.gif  negalime mes be kulniuku ir princesiu visokiu gyventi doh.gif Bliamba, turiu filmuotos medziagos, bet tik parduotuves vidu, ten vaiku rojus, nerealu...man, tada buvau vaikas, buvo KAZKAS TOKIO bigsmile.gif isivaizduojate, praejo 14metu, o as pamirsti negaliu, o ir abejoju, kad ji uzsidare...Bliamba, ten kazkas panasaus i vaiku pasauli...Tetis mano, tiek metu Londone dirbes irgi nebepamena nei adreso, nei pavadinimo....ech...

Ten i daug parku galioja , jei ka parašykit adresa išsiusiu 4u.gif 4u.gif
Ten 2 bilietai už 1 kaina .
Buvo laikrašti nuolaida , tai prisipirkau smile.gif)))) pardavejas kreivai žiurejo i mane , bet pasakiau del ko perku tai iš savo laikraščio irgi iškirpo nuolaida lotuliukas.gif lotuliukas.gif !!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo **sea**: 01 balandžio 2012 - 08:22
QUOTE(Akvilchikas @ 2012 04 01, 08:30)
Aciu, aciu, aciu.... wub.gif Sita, oj, ji man nereali bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif Paciai 27 metai, bet dziaugiuosi, kaip maziuke budama blush2.gif

Niekada neidavome , nes vaikai jau ne maži ax.gif , bet pamačius foto tikrai užsuksime blush2.gif !!! Ačiu už info mirksiukas.gif !!!!
Atsakyti
[quote=**sea**,2012 04 01, 10:47]Niekada neidavome , nes vaikai jau ne maži  ax.gif  , bet pamačius foto tikrai užsuksime  blush2.gif !!! Ačiu už info  mirksiukas.gif !!!!
[/quote]

Kaip gerai, kad suzinojau sios parduotuves pavadinima...Tikrai, ten vaiku rojus, leksiu geguzes 3d., tai butinai parasysiu jums ispudzius ir siaip, gal kazka idomesnio rasio, kuo pasidalinti mirksiukas.gif

[/quote]
http://www.hamleys.com/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akvilchikas: 01 balandžio 2012 - 17:57
Girdejau,kad oras atveso Londone?Mes penktadieni, savaitei skrendam,kazin ar silumos nusimato rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Tora 5 @ 2012 04 03, 17:57)
Tai jau tikrai tikiuosi biggrin.gif ,nes pas mus ir sniego dar yra biggrin.gif

na, as buvau kovo viduryje, tai nera ka lyginti LT ir UK orus
ten jau kai kurie medziai, geles tada zydejo
o kai saule islysdavo, tai atsisekdavau striuke, nors anglu ir trumpom rankovem bei su tapkem galima buvo sutikti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(EgiptoKate @ 2012 04 03, 18:06)
o kai saule islysdavo, tai atsisekdavau striuke, nors anglu ir trumpom rankovem bei su tapkem galima buvo sutikti lotuliukas.gif

Na, anglai visada kaip ne zmones lotuliukas.gif pamenu prireike ryte pieno, tai drauges vyrui (jis tikras anglas) sakau, ka dabar daryti, mes su pizamom, jis sako: no problem bigsmile.gif prisidege cigarete ir isejo iki pardos (na, ji uz poros namu“ bet vistiek, kazkaip keista buvo...o paskui ir as isigudrinau, ai, grazi La senza pizama, kodel gi ne lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Siaip, praeita gegzuze buvau, tai oras buvo prastas: lijo, vejas nerealus, salta buvo...spali buvau, pas mus ale minusas, o ten chebryte vaiksto vos ne trumpom rankovem ir basutem, teko sokti is savo rudeniniu batu ir paltu doh.gif

Atsakyti
QUOTE(EgiptoKate @ 2012 04 03, 16:06)

Nu čia vel gi neaišku nuo ko priklauso !! Seses klausiau , kaip Lt oras , nes sūnui atostogos tai išleidau i LT tai sako oi jau šyla , jau pavasarine striuke išsitraukiau smile.gif)!!!, betdel viso pikto idejau ir šilta sriuke sunui ( tai visa laime doh.gif ) , nes sako kad dar kelis megztukus užsideda lotuliukas.gif lotuliukas.gif , kepure užsimaukšlines tik nosis kyšo smile.gif))!!!
Sake pas mus taip žiema šalta nebuvo lotuliukas.gif !!
Aš šortukus išsitraukiau jau irgi smile.gif))!
Atsakyti
Po ryt skrydis jau, ir niekaip neapsisprendziu ar su lengvu plosciuku, ar dar su paltu vykti.Kazkodel nelabai tepasitikiu internete skelbianciu oru prognoze. rolleyes.gif
Atsakyti
na orai išties čia atvėso, bet nors 13 laipsnių būna dienom, jeigu saulė pašviečia tai daug šilčiau atrodo. Dieną tikrai nešalta su pavasarine striukyte, tiesa vakarai ir ankstyvi rytai gana šaltoki smile.gif
Atsakyti
Sveikos, as vel su savo klausimais doh.gif
Kaip darete su pinigais? As veziausi dali grynais ana karta ir kortele, kaip ir problemu jokiu nebuvo, kas liecia atsiskaityma. Dabar svaras pakiles, pirkti nelabai apsimoka, kiek pamenu apsimoka labiau kortele atsiskaityti. kazkaip bankas tada geriau kursa skaiciuoja, ar as cia grybauju???? blush2.gif
Atsakyti