Įkraunama...
Įkraunama...

Londono įdomybės! tema 5

QUOTE(Akvilchikas @ 2012 03 26, 18:43)
laukiu info blush2.gif  gal kas naudojotes ju paslaugomis???ir kazka galite rekomenduoti??? mirksiukas.gif

praeitoje temoje kazkas numete tokia zinute:

Skaitineju jusu tema , gal padesiu labai daug geru atsiliepimu apie ši airuotoja , sako , kad ne brangininkas nuo Viktorijos iki Lutono £50 . Facebook jis :
http://www.facebook....100000915404900
Atsakyti
QUOTE(-Anna- @ 2012 03 27, 21:23)
praeitoje temoje kazkas numete tokia zinute:

Skaitineju jusu tema , gal padesiu labai daug geru atsiliepimu apie ši airuotoja , sako , kad ne brangininkas nuo Viktorijos iki Lutono £50  . Facebook jis  : 
http://www.facebook....100000915404900

Aciu uz nuoroda, na, bet 50svaru nemaza suma...Teks autu vaziuoti, kazkaip geriau shoppingui tuos 50svaru paaukoti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Akvilchikas @ 2012 03 28, 11:02)
Aciu uz nuoroda, na, bet 50svaru nemaza suma...Teks autu vaziuoti, kazkaip geriau shoppingui tuos 50svaru paaukoti lotuliukas.gif

ir as viesuoju brukciausi, kad ir nakties metu, bet tokius pinigus moketi man butu gaila 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(EgiptoKate @ 2012 03 28, 18:34)
ir as viesuoju brukciausi, kad ir nakties metu, bet tokius pinigus moketi man butu gaila 4u.gif

Siaip, kaip ir pas draugus vaziuoju, bet draugas keliasi 5val ryto i darba, tai kazkaip nelabai noriu as jo prasyti...na, manau, kad iki 3val nakties iseis nusigrusti iki ju rolleyes.gif svarbiausia, nenubludyti kazkur i kita puse doh.gif Ana karta vietoj new elthamo nuvariau i elthama, tai draugai vaziavo ieskoti, nes autai vaziavo kazkokiu keistu grafiku lotuliukas.gif va, ka reiskia, kai neatkreipi demesio pries sesdama i traukini lotuliukas.gif
Atsakyti
Egipto Kate, ar ten yra i ka ziureti nuvaziavus prie to Olimpinio miestelio? Ar idomu butu, ar verta vaziuoti, jei tas didziulis prekybos centras nedomina? g.gif
Atsakyti
QUOTE(lait @ 2012 03 29, 21:33)
Egipto Kate, ar ten yra i ka ziureti nuvaziavus prie to Olimpinio miestelio? Ar idomu butu, ar verta vaziuoti, jei tas didziulis prekybos centras nedomina? g.gif

Laba,
as pati tikriausiai nebuciau ten vaziavus blush2.gif , bet netoliese yra Vaikystes muziejus, kuris skaitosi kaip filialas V&A muziejaus, tai berods 3ar4 stoteles buvo iki Stratford. todel ir nuvaziavau ir tik vietoje radau ta prekybcentri dideli smile.gif, todel ir uzejau ax.gif
o miestelis vis dar statomas, siaip vaizdas geras, na tiesiog nematytas ir tiek
gaila nenufotografavau g.gif
Papildyta:
QUOTE(Akvilchikas @ 2012 03 29, 13:13)
EgiptoKate, sugunde tavo nuotraukos, reikes pakartoti ir man ekskursija po svarbiausias, idomiausias vieteles:)

Saunu thumbup.gif
Butu smagu, jei pasidalintum info, ka matei, kas istrigo ir pan. gal kazka praleidau 4u.gif
o as tai Londona isimylejus wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(EgiptoKate @ 2012 03 29, 22:28)
Laba,
as pati tikriausiai nebuciau ten vaziavus blush2.gif , bet netoliese yra Vaikystes muziejus, kuris skaitosi kaip filialas V&A muziejaus, tai berods 3ar4 stoteles buvo iki Stratford. todel ir nuvaziavau ir tik vietoje radau ta prekybcentri dideli smile.gif, todel ir uzejau ax.gif
o miestelis vis dar statomas, siaip vaizdas geras, na tiesiog nematytas ir tiek
gaila nenufotografavau g.gif
Papildyta:
Saunu thumbup.gif
Butu smagu, jei pasidalintum info, ka matei, kas istrigo ir pan. gal kazka praleidau 4u.gif
o as tai Londona isimylejus wub.gif  wub.gif  wub.gif

Butinai pasidalinsiu, turiu foto ir annu kartu, reikia koki reportaza padaryti mirksiukas.gif Beje, klausimas, kazkada labai senai, na, kai man buvo 13metu (skamba gerai) buvau tokiame nerealaus dydzio prekybcentri kur zaisllu daug, rubu ir pan...per kelis aukstus, niekaip negaliu surasti, pavadinimo nepamenu. Lyg kazkur prie Harrods pardos ar kazkas panasaus, centre turetu buti sitas reikalas...gal kas zinote??? Noriu dukrai ten zaislu parinkti, nes ten visko yra nuo iki... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Akvilchikas @ 2012 03 31, 09:27)
Butinai pasidalinsiu, turiu foto ir annu kartu, reikia koki reportaza padaryti mirksiukas.gif  Beje, klausimas, kazkada labai senai, na, kai man buvo 13metu (skamba gerai) buvau tokiame nerealaus dydzio prekybcentri kur zaisllu daug, rubu ir pan...per kelis aukstus, niekaip negaliu surasti, pavadinimo nepamenu. Lyg kazkur prie Harrods pardos ar kazkas panasaus, centre turetu buti sitas reikalas...gal kas zinote??? Noriu dukrai ten zaislu parinkti, nes ten visko yra nuo iki... bigsmile.gif

Čia gal disney parduotuve ?? Bet ji šalia daugiau reklamu g.gif ! Nelabai isivaizduoju blush2.gif
Turiu dar kelta nuolaidu i parkus ir i Madam tueso muzieju !!!!
Gal kas planuojate aplankyti ?
Išsiusiu be jokio atlygio smile.gif)!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo **sea**: 31 kovo 2012 - 17:04
QUOTE(**sea** @ 2012 03 31, 18:01)
Čia gal disney parduotuve ?? Bet ji šalia daugiau reklamu  g.gif  ! Nelabai isivaizduoju  blush2.gif   

Aš už poros savaičių skrendu į Londoną, tad tos nuolaidos man būtų reikalingos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(**sea** @ 2012 03 31, 18:01)
Čia gal disney parduotuve ?? Bet ji šalia daugiau reklamu  g.gif  ! Nelabai isivaizduoju  blush2.gif   

Mane domintu parkai, vaskinese jau buvau kelis kartus blush2.gif Likciau skoloj sokolada mirksiukas.gif Nea, disney pardose vis apsilankau ir netu kazka pricesei savo uzsakau lotuliukas.gif negalime mes be kulniuku ir princesiu visokiu gyventi doh.gif Bliamba, turiu filmuotos medziagos, bet tik parduotuves vidu, ten vaiku rojus, nerealu...man, tada buvau vaikas, buvo KAZKAS TOKIO bigsmile.gif isivaizduojate, praejo 14metu, o as pamirsti negaliu, o ir abejoju, kad ji uzsidare...Bliamba, ten kazkas panasaus i vaiku pasauli...Tetis mano, tiek metu Londone dirbes irgi nebepamena nei adreso, nei pavadinimo....ech...
Atsakyti
QUOTE(Akvilchikas @ 2012 03 31, 20:26)
Mane domintu parkai, vaskinese jau buvau kelis kartus blush2.gif Likciau skoloj sokolada mirksiukas.gif Nea, disney pardose vis apsilankau ir netu kazka pricesei savo uzsakau lotuliukas.gif  negalime mes be kulniuku ir princesiu visokiu gyventi doh.gif Bliamba, turiu filmuotos medziagos, bet tik parduotuves vidu, ten vaiku rojus, nerealu...man, tada buvau vaikas, buvo KAZKAS TOKIO bigsmile.gif isivaizduojate, praejo 14metu, o as pamirsti negaliu, o ir abejoju, kad ji uzsidare...Bliamba, ten kazkas panasaus i vaiku pasauli...Tetis mano, tiek metu Londone dirbes irgi nebepamena nei adreso, nei pavadinimo....ech...

oxford street lyg tokios nera 4u.gif ... na bent jau as ejau gal 4 ar 5 metro stoteles pescia, kazkaip tikrai buciau tokia isiminus blush2.gif
nors negarantuoju g.gif
Atsakyti
QUOTE(EgiptoKate @ 2012 03 31, 20:45)
oxford street lyg tokios nera 4u.gif ... na bent jau as ejau gal 4 ar 5 metro stoteles pescia, kazkaip tikrai buciau tokia isiminus blush2.gif
nors negarantuoju g.gif

Aha, oxford st tos pardos nera, na, bandysiu kazkaip atsekti ir jeigu rasiu, tai butinai parasysiu, nes tiems, kad turi vaiku, tai ta parda tikrai patiktu mirksiukas.gif
Atsakyti