Įkraunama...
Įkraunama...

Londono įdomybės! tema 5

QUOTE(Velniux11 @ 2013 03 19, 17:38)
Gal kas gali pasidalinti patirtimi pervežant cigaretes? Ruošiuosi skristi, nežinau nei kiek galima, nei kiek vežama wink.gif Kaip pastaruoju metu su tikrinimu?

pati ka tik gryzau is keliones po Anglija.Skridau i Londona.Veztis galima vienam zmogui 4 blokus cigareciu.Jokio tikrinimo nepatyriau-net pamirsus buvau kad vezu.O siaip gali paklausti kam vezi tiek cigareciu-vezti galima tik savam naudojimui.Gali klausti kiek kainuoja,kiek dervu ir pan.Ziureti kada gryzti ir daug maz teigti ar spesi tiek surukyti.Del sventos rmybes as praplesiau viena pakeli ir pasiemusi degtuku dezute isidejau i rankinuka.
Atsakyti
QUOTE(doruta @ 2013 03 28, 16:14)
Dekui, radom viesbutuka 1 zonoje.  4u.gif
Dar toks klausimas, jei uzsisakai internetu is easybus autobuso bilietus ir jei nespesiu nurodytu laiku ar galesiu sesti i kita autobusa? Ir koki terminala reikia rinktis atskrendant is Kauno i Gatwick: North Terminal ar South Terminal?

Laba

Taip, valandele nuo biliete nurodyto laiko dar galit naudotis ir veliau vaziuosianciais Easybus autobusais, tik jie negarantuoja kad bus laisvu vietu. Pirmenybe visada bus ilipti tam, kurio bilietas bus pirktas konkreciam laikui, po to ileis tik kitus laukiancius. Mes esam keleta kartu sede i velesnius auto, vietu buvo. mirksiukas.gif

Kiek pamenu skrendant is Kauno i Londona (Gatwick oro uosta) Ryanair naudoja South (pietini) terminala. Galit pasiskambinti i Kauno oro uosta, tikrai suteiks tiksliausia info. mirksiukas.gif
Atsakyti
Visai geras puslapiukas ieškantiems nebrangios nakvynės.
http://www.housetrip.com/
Dviviečiai nuo 30 EUR
Atsakyti
Laba

Sakykit ar niekam Ryanair neatsauke skrydziu kurie turetu buti po geguzes 12 d. marstutu Londonas (Luton) - Vilnius, arba Londonas (Luton) - Vilnius. Nuo penktadienio neberodo skrydziu ir kainu laikotarpiui po geguzes 12 d. ir toliau. g.gif
Atsakyti
Sveikos visos Londono gerbejos, as irgi esu is ju smile.gif
Kai pirma karta nuskridau ir isejau i gatve- tai isimylejau iki ausu namus, senove, detales...na aisku ir TMaxxa smile.gif
Tai pirma karta buvau 4 dienom, skridom pigiai.Tada norejau suprasti kas tai yra anglija ir Londonas.Tiesiog buvau pasyvi stebetoja. Viskas buvo begalo idomu, didinga, neaprepiama.
Kitais metais jau skridau su savo brangiausiu 5 dienom, ir tada pagal plana Madam Tiuso, temze i Grinvica, prie SH namo, ir dar akyje pasisukom, ir dar Coven Gardene.Visur vaiksciojom pestute (centre), tai tikrai verta, nes tiek eidamas pamatai, bet ir aisku padus atmusem stipriai smile.gif
Tai is uzbrezto tikslo nenuvaziavom iki Camden Tawn, bet ir velm, kitais metais nuskridus iskart ten lekiau...Na ir dabar radau biletukus uz 152 lt i abi puses , tai vel leksiu.
Perskaiciau visus laisku, aciu didelis, tiek dar idomaus prisiskaiciau...
Fain, ir aciukas jums uz info ir nuorodas. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vilke74 @ 2013 04 07, 23:29)
Sveikos visos Londono gerbejos, as irgi esu is ju smile.gif
Kai pirma karta nuskridau ir isejau i gatve- tai isimylejau iki ausu namus, senove, detales...na aisku ir TMaxxa smile.gif
Tai pirma karta buvau 4 dienom, skridom pigiai.Tada norejau suprasti kas tai yra anglija ir Londonas.Tiesiog buvau pasyvi stebetoja. Viskas buvo begalo idomu, didinga, neaprepiama.
Kitais metais jau skridau su savo brangiausiu 5 dienom, ir tada pagal plana Madam Tiuso, temze i Grinvica, prie SH namo, ir dar akyje pasisukom, ir dar Coven Gardene.Visur vaiksciojom pestute (centre), tai tikrai verta, nes tiek eidamas pamatai, bet ir aisku padus atmusem stipriai smile.gif
Tai is uzbrezto tikslo nenuvaziavom iki Camden Tawn, bet ir velm, kitais metais nuskridus iskart ten lekiau...Na ir dabar radau biletukus uz 152 lt i abi puses , tai vel leksiu.
Perskaiciau visus laisku, aciu didelis, tiek dar idomaus prisiskaiciau...
Fain, ir aciukas jums uz info ir nuorodas. biggrin.gif

Ok mano istorija vos ne tokia pati biggrin.gif thumbup.gif kada bilietukus pigius radot? kokiam laikotarpiui? noriu ir aš doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievuuska @ 2013 04 04, 10:32)
Visai geras puslapiukas ieškantiems nebrangios nakvynės.
http://www.housetrip.com/
Dviviečiai nuo 30 EUR

Londone aplamai atsiskaitoma svarais.Jei gali,nurodyk nors vieną vietą (ne nakvynės namus-hostelį),kur dvivietis-30EUR (~100lt).
Atsakyti
QUOTE(*smilte* @ 2013 04 08, 08:44)
Ok mano istorija vos ne tokia pati  biggrin.gif  thumbup.gif  kada bilietukus pigius radot? kokiam laikotarpiui? noriu ir aš  doh.gif

tai buvo ilgai (pirkau 04.03) i Garwika po 72 lt, v.ž 152 lt pirmyn air atgal Per Raynair.Iskart buvo i ten 72, o atgal 102, o paskui ieinu-152 su visais mokesciais.Buvo 05.01-02-03 diena i Londona, ir 05.08 ir 05.10 atgal.
O draugams pries savaite ar dvi pirkau i stansteda po 89 lt ir ten ir atgal. jiems gavos 181.5 uz pirmyn ir atgal.
bet as pastebejau jau, kad geguzi ir lapkriti buna pigiausi skrydziai.
Atsakyti
QUOTE(sakilot @ 2013 04 08, 14:31)
Londone aplamai atsiskaitoma svarais.Jei gali,nurodyk nors vieną vietą (ne nakvynės namus-hostelį),kur dvivietis-30EUR (~100lt).

Oho, ateini pasidalinti naudinga informacija ir už tai moralą atskaito biggrin.gif Nepatikėsi, bet nakvynę Londone siūlo ne vien tik UK puslapiai ir kainos pateikiamos ne vien tik eurais, bet ir doleriais. Nieks is nerašė, kad čia viešbučių kainos. Bet gal kažkam aktualu gyvent tiesiog patogiame kambaryje ir dar turėt galimybę, jei tik yra noro, kažką greitai namie virtuvėj užkąst pasigamint (aišku, šiuo atveju virtuve tenka dalintis su kitais buto gyventojais).

O čia kad nesivelčiau į bereikalingas diskusijas, gal dar kam bus aktualu labai geri viešbučiai už visiškai normalią kainą: per lastminute.com likus keliom dienom (o geriausiai 1 dienai) išmeta taip vadinamus "secret hotels", t.y. 4 žvaigždučių viešbučiai, kurie nenori viešintis labai žemomis kainomis, bet nori išsiparduot laisvus kambarius. Tad pačiam centre 4* viešbučio dvivietis kambarys 104-125 GBP už dvi naktis. Aišku, dažniausiai be pusryčių, bet kas nori komforto, tikrai verta. Nors pavadinimo nerašo, nusikopijuokit aprašo pirmus 2 sakinius ir meskit į google - iškart pamatysit, kas tai per viešbutis, nes aprašus ima iš oficialių puslapių biggrin.gif
Atsakyti
Laba vakareli 4u.gif

Kur paziureti kainas ekskursiju turistams autobusu aplink Londona ?
aciu 4u.gif
Atsakyti
Ieskau tokios info- ar yra kazkokie nuolaidu ar kompleksiniai nuolaidiniai bilietai, jeigu vaziuoji traukiniu is bet kurios Anglijos vietos ir tuo paciu naudotis transportu Londone.
Atsakyti
QUOTE(Ievuuska @ 2013 04 08, 22:17)
Oho, ateini pasidalinti naudinga informacija ir už tai moralą atskaito  biggrin.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Nesunkiai juk galėjo patikrinti, o ne moralizuoti smile.gif
p.s. pats patikrinau - tikrai yra už ~90 eurų 3 naktis dviese wink.gif
Atsakyti